View Poll Results: να γίνει σπλιτ?

Voters
60. You may not vote on this poll
  • ναι

28 46.67%
  • όχι

32 53.33%
Page 10 of 14 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast
Results 136 to 150 of 207

Thread: metal/non metal forum

Πλάκα πλάκα, όσο σκέφτομαι σε πόσους λάτρεις της ψαροταβέρνας έχω πει ότι σιχαίνομαι τα ψάρια με πιάνει απελπισία με τη σκατοψυχία μου.
    Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;

Βασικά σε σκεφτόμουν επειδή πριν λίγο καιρό είχα πάει σε μια ψαροταβέρνα που την έλεγαν ΜΑΡΙΝΟΣ και παρότι είχε ωραία ψάρια, είχε πραγματικά σκατά φαγητό. Αν είναι δυνατόν είχε αλβανό σεφ, κριέιτορ, ραχμάνινοφ και ζαγοραίο. Δεν έχω πρόβλημα με τον Ζαγοραίο, αλλά ο Ραχμάνινοφ ήταν στα αλήθεια σκατά. Σκατά και στον Σπαθάνβιλ.

Sympathy Junkie. Amnesiac.'s Avatar

Quote Originally Posted by warlord mkII View Post
    Ας φανταστουμε εναν χαρτη σαν τον παγκοσμιο ατλα ξερωγω, που καθε χωρα (πολλες και με "θολα" συνορα) αντιστοιχει σε ενα "στυλ" μουσικης. Αυτα που καλυπτουν τα προσωπικα μου γουστα, εχουν την αντιστοιχη εκταση του Σαν Μαρινο, παρολο που στο ενα συνορο ειναι το αρτ ροκ και στο αλλο το θρας. Επισης γουσταρω να κανω που και που να κανα ταξιδακι αναψυχης σε χωρες μακρινες ονειρεμενες αλλα παντα γυριζω στη βαση μου...
    Αυτό ήταν πολύ γλυκό πάντως. Συγκινήθηκα σαν πουτάνα.
    I went down into the valley to pray.
    I got drunk and I stayed all day.

Senior Member warlord mkII's Avatar

Καλα, οτι θελει ο καθενας καταλαβαινει.

1ον. Απο που βγαινει το συμπερασμα οτι νευριασα για το "σκατα στους ανβιλ"? Ακριβως το αντιθετο λεω. Δε τους γουσταρετε? ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ. Λες να αλλαξει την αποψη μου για τη μουσικη τους αυτο?....
    Τι να με νοιαζει ρε αν ο λιπς ειναι καμμενος ή κωλοχαρακτηρας? Τη κορη μου θα του δωσω? Μα πως τα βγαζετε αυτα τα συμπερασματα (ουπς βλεπε προηγουμενα ποστς μου για προκαταληψεις, καλουπια, ρατσισμους.)
    Αν εβγαινε ο ρουθλες και ελεγε ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΣΤΟΝΤΟΝ θα γινοταν χαμος. Σκατα στους Ανβιλ, σκατα στους Μανογουορ, σκατα στους Μανιλα Ροουντ. Αυτοτσαντιζομε τωρα.
    στο τοπικ για τους ανβιλ δεν εκραξα την μουσικη τους αλλα το γεγονος οτι ειναι ενα ματσο καθυστερημενα γερικα κλαψομουνια
    Μπορει να κανω λαθος αλλα αν θυμαμε καλα, δεν ειχες ασχοληθει μονο με τη ταινια αλλα ειχες κανει σχολιακια του στυλ "σκατα μουσικη παιζουν επαιζαν και θα παιζουν". Μπραβο σου, η αποψη σου ειναι αλλα ρε φιλε σε ενα τοπικ για αυτη τη σαβουρομπαντα που καποιοι καθυστερες μεταλοι τη γουσταρουν μπαινεις και το λες.... Τι περιμενεις? Να σου κανουν τεμεναδες που τους εδειξες το φως το αληθινο? Και ρε φιλε ειλικρινα σε εχω γραμμενο στ αρχιδια μου και σενα και το ιλουμινατι κυρηγμα σου κατα του μεταλ. Οταν τρολαρεις εσυ και καποιοι αλλοι "ανοιχτομυαλοι" ειναι απλα πλακα, οταν το κανει ο ρουθλες τον βριζετε.

Φριζινκ μουν ειπες χοντρη μαλακια. Εθνικι δεν επιτρεπω σε κανενα να με πει. Ελπιζω να καταλαβαινεις τη μαλακια που πεταξες. Αν ειμουν εθνικι δεν θα ακουγα τιποτα αλλο εκτος απο μεταλ και θα ηθελα να στειλω στο αουσβιτς οσους δεν ακουν. Προσεχε τους χαρακτηρισμους που πετας.

A rock, an island Drumsick's Avatar

κ
    ο
    υ
    ρ
    α
    σ
    η
    .

Anti-Hero Reject's Avatar

1ον. Απο που βγαινει το συμπερασμα οτι νευριασα για το "σκατα στους ανβιλ"? Ακριβως το αντιθετο λεω. Δε τους γουσταρετε? ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ. Λες να αλλαξει την αποψη μου για τη μουσικη τους αυτο?....
    Τι να με νοιαζει ρε αν ο λιπς ειναι καμμενος ή κωλοχαρακτηρας? Τη κορη μου θα του δωσω? Μα πως τα βγαζετε αυτα τα συμπερασματα (ουπς βλεπε προηγουμενα ποστς μου για προκαταληψεις, καλουπια, ρατσισμους.)
    Αν εβγαινε ο ρουθλες και ελεγε ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΣΤΟΝΤΟΝ θα γινοταν χαμος. Σκατα στους Ανβιλ, σκατα στους Μανογουορ, σκατα στους Μανιλα Ροουντ. Αυτοτσαντιζομε τωρα.
    στο τοπικ για τους ανβιλ δεν εκραξα την μουσικη τους αλλα το γεγονος οτι ειναι ενα ματσο καθυστερημενα γερικα κλαψομουνια
    Μπορει να κανω λαθος αλλα αν θυμαμε καλα, δεν ειχες ασχοληθει μονο με τη ταινια αλλα ειχες κανει σχολιακια του στυλ "σκατα μουσικη παιζουν επαιζαν και θα παιζουν". Μπραβο σου, η αποψη σου ειναι αλλα ρε φιλε σε ενα τοπικ για αυτη τη σαβουρομπαντα που καποιοι καθυστερες μεταλοι τη γουσταρουν μπαινεις και το λες.... Τι περιμενεις? Να σου κανουν τεμεναδες που τους εδειξες το φως το αληθινο? Και ρε φιλε ειλικρινα σε εχω γραμμενο στ αρχιδια μου και σενα και το ιλουμινατι κυρηγμα σου κατα του μεταλ. Οταν τρολαρεις εσυ και καποιοι αλλοι "ανοιχτομυαλοι" ειναι απλα πλακα, οταν το κανει ο ρουθλες τον βριζετε.

Φριζινκ μουν ειπες χοντρη μαλακια. Εθνικι δεν επιτρεπω σε κανενα να με πει. Ελπιζω να καταλαβαινεις τη μαλακια που πεταξες. Αν ειμουν εθνικι δεν θα ακουγα τιποτα αλλο εκτος απο μεταλ και θα ηθελα να στειλω στο αουσβιτς οσους δεν ακουν. Προσεχε τους χαρακτηρισμους που πετας.

16 χρονων,αναγνωστης μεταλ χαμμερ!
    Barry Prudom-He's Public Enemy No1.

warlord, σου υπενθυμίζω την ταβέρνα ZORBAS που έφαγες, που είχε αλβανό σεφ, αλλά δεν είσαι ρατσιστής, αλλά έκανε σκατά φαί.

Δεν λέω πως είσαι εθνικιστής επειδή είναι αλβανιάρης (λολ), αλλά τέτοιος τερατωδώς βλακώδης επαγωγικός συλλογισμός, διάολε, έρχεται γάντι σε εθνίκι.

Και ξεκολλάτε λίγο οι heavymetals πως μόνο αυτοί ακούνε μέταλ, έχει καταντήσει ανέκδοτο, σχεδόν αυτοτζαντίζομε.

Metal Without Mercy Ruthless's Avatar

Ε ναι, και οι οπαδοί Μπγιορκ έχουν δικαίωμα στο heavy metal.

Πάντως ρε warlord τι κάθεσαι και τα αναλύεις τόσο; Λες και δεν ήξερες τι ήταν το ER πάντα, λες και θα αλλάξει. Θυμάσαι εποχές πριν από 4-5 χρόνια, που γράφαν εδώ τραμπάκουλες κλπ; Τότε μπορούσες(και άξιζε) να πεις και 2 σοβαρές κουβέντες περί heavy metal. Τώρα πάλι, άστα να πάνε. Άσε λοιπόν τους πάνκηδες και τους ποπάδες να λένε ότι θέλουν περί μου-σι-κής, γράφ'τους στα παπάρια σου, μην τους απαντάς και γενικά ξέχνα τα. Άλλωστε αν είναι να μιλήσεις σοβαρά για heavy metal υπάρχουν κι άλλα forums, που μιλάς με άτομα που είναι λίγο πιο σχετικά με το θέμα.

ΥΓ: Ο μεγαλύτερος χρήστης στην ιστορία του ER ήταν το ρετάλι. Γιατί είχε καταλάβει εξαρχής τι έπαιζε.
    Behold the Urkraft - behold the sacred force!
    We strike with the wrath of the rightful
    We wield the invincible puritan blade
    Behold the Fire - behold the Force!
    We command the iron batallions
    In the dawn of this new iron age

DROPZ! freezing_moon's Avatar

Εθνιστής εννοούσα, όχι εθνικιστής.

ΕΔΙΤ:
    Quote Originally Posted by Mitsmann View Post
    ποτε θα παμε για καφε ΦΡΗΖΙΝ ΜΟΥΝ?
    εχω μαθει οτι εισαι φινο γκομενετο (σικ)
    Αλήθεια είναι αυτό. Πα να πάρω υλικά για καϊπιρίνια, κανόνισε την πορεία σου.
    Last edited by freezing_moon; 03-09-2009 at 12:17.
    Να φροντίζεις γογγύλια
    και να μ' αγαπάς

είναι διγαμία

πάει τελείωσε

Quote Originally Posted by Ruthless View Post
    Ε ναι, και οι οπαδοί Μπγιορκ έχουν δικαίωμα στο heavy metal.
    Δικαιωμα στο ατσαλι εχουν ολοι,αρκει να το σεβονται.θα τους σεβαστει και αυτο!

Sympathy Junkie. Amnesiac.'s Avatar

Ρούθλες το ότι ο warlord δηλώνει εν μέρει ΑΡΤ ΡΟΚΕΡ δε σε προβληματίζει καθόλου; Δηλαδή αισθάνεσαι ωραία να το παίζει μεταλλάς αυτός ο άνθρωπος;
    I went down into the valley to pray.
    I got drunk and I stayed all day.

Metal Without Mercy Ruthless's Avatar

Πιο πολύ φαίνεται να προβληματίζει εσένα .
    Behold the Urkraft - behold the sacred force!
    We strike with the wrath of the rightful
    We wield the invincible puritan blade
    Behold the Fire - behold the Force!
    We command the iron batallions
    In the dawn of this new iron age

Senior Member warlord mkII's Avatar

Αυτο και τελος.

Το σκατα φαγητο δεν εχει να κανει με το αν ειναι αλβανος τουρκος ελληνας κινεζος ο σεφ. Εχει να κανει με το ποσο καλος ειναι ο σεφ και μονο.
    Το να εισαι στην Ελλαδα, να ονομαζεται η ταβερνα ζορμπας, να ειναι ολο το προσωπικο αλλοδαποι (αυτο εχει να κανει μονο με το οτι εγραφε η ταμπελα "παραδοσιακη ελληνικη κουζινα ε), να χρησιμοποιει αυτη τη κλισε εικονα του προ 40ετιας ελληνικου "κουτουκιου" που βλεπεις σε κατι ταινιες του ξανθοπουλου, να εχει χαλια φαγητο και σερβις και τσιμπημενες τιμες, μονο σε μενα φαινεται οξυμωρο, γελοιο και απαραδεκτο?
    Αν σου αρεσει το παραπανω, αμα πας στη Σαντορινη σου προτεινω τον ΖΟΡΜΠΑ στο Καμαρι.

Ατυχης η εκφραση μου σε εκεινο το ποστ. Λαθος μου.

ΕDIT: προς dragonlord.
    Προβλημα τετοιας φυσης στο κεφαλι μου δεν υπαρχει. Δεν εχω αφοσιωθει σε καμμια erαποστολη υπερ του μεταλλου. Σαν ανθρωποσς ειμαι πολυ υπομονετικος και ανεκτικος. Απλα οτι αγαπαω, το αγαπαω με παθος. Δεχομαι το δικαιωμα του αλλου να σιχαινεται αυτο που αγαπαω. Βρισκω ομως πολυ χαζο να μπαινει ο αλλος σε ενα τοπικ που αφορα κατι που αυτος σιχαινεται αλλα ειναι πολυ πιθανο να το παρακολουθουν ατομα που το αγαπουν και να τους λεει την αποψαρα του με το υφος του γαμια της γειτονιας. Εδω μεσα αυτο γινεται συνεχως. Απο μεταλλαδες και μη. Ελιωσε το θεμα.

προς reject:
    Μπραβο ρε φιλε! απο 2 ποστ μου, μου εκανες ψυχαναλυση!!!! Ταλενταρα εισαι!
    Προσπαθησε να καταλαβεις ομως οτι το "ειμαι μεταλας" δεν ειναι φωτογραφια της ψυχης και του μυαλου κανενος ανθρωπου. Αν εσυ εχεις φτιαξει στο μυαλο σου ενα καλουπι για τους ¨μεταλαδες¨ (προφανως επηρεασμενος απο τις εμπειριες σου), δεν σου φταιω εγω.
    Κριμα ειναι να ταιριαζεις στο καλουπι που εχει ενας 16χρονος αναγωστης του χαμμερ για τον "χαζο" που λεω παραπανω.
    Last edited by warlord mkII; 03-09-2009 at 12:51.

σκληρόκαρδος χρυσοκούκης Kingdom Gone's Avatar

Quote Originally Posted by Reject View Post
    το "σκατα στους ανβιλ" ταγκ το εβαλα εγω,για να τσιγκλισω τον 14χρονο (στην αντιληψη) γουορλορντ.και πετυχε.
    τι λες ρε, αφού εγώ το έβαλα!
    After the Triumph of Your Birth.

Quote Originally Posted by Ruthless View Post
    Άσε λοιπόν τους πάνκηδες και τους ποπάδες να λένε ότι θέλουν περί μου-σι-κής, γράφ'τους στα παπάρια σου, μην τους απαντάς και γενικά ξέχνα τα.
    ε ναι,αλλο η μουσικη,αλλο το ΑΝΩΤΕΡΟ ΧΕΒΥ ΜΕΤΑΛ.
    μια κατηγορια μονο του,δεν υπαγεται στην "μουσικη",υπαγεται στο δωρο των θεων προς τους ανθρωπους στην προσπαθεια τους να τους δειξουν το μονοπατι προς την θεωση

warlord,τραγικος.αν ειναι να μην ξαναφαω τσιτσιλιανικη πιτσα στο ιταλικο μαγαζι που εχει φιλος μου απο το δημοτικο (και παιζει ΚΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ).Τον πουστη τον ελληνα,να παει να φτιαξει τιποτα ωτια ο βλαχοποντιος μου θελει και μιλανεζα!
    Last edited by Reject; 03-09-2009 at 12:35.