Page 10 of 24 FirstFirst ... 8910111220 ... LastLast
Results 136 to 150 of 355

Thread: Άσυλο, ξύλο, αλητείες

Senior Member Midnight's Avatar

Quote Originally Posted by Dragonlord View Post
    Quote Originally Posted by Ruthless View Post
    Άρα λοιπόν γιατί κυνηγάτε τους άλλους μόνο και όχι και τους εαυτούληδές σας; Τόσο πολύ διαφέρετε;
    Επειδή έχω γράψει κι εγώ κάτι παρόμοιο στο παρελθόν, ας μη συγχέεται όλο το αντιεξουσιαστικό κίνημα με τους εδώ εκπροσώπους του ε. Υπάρχουν πολλά αξιόλογα άτομα που δεν το βλέπουν ως "ε μα αυτοί είναι οι εχθροί μας οπότε δερνόμαστε". Σε αντίθεση θα έλεγα με τους χρυσαυγίτες, που έχουν αποκλειστικά σκατά στο κεφάλι.
    Δεν είμαι εκπρόσωπος ή αντιπρόσωπος κανενός κινήματος, μιλάω για τον εαυτό μου.
    Αν κάποιος θέλει να δει το κίνημα, καλό θα είναι να συζητήσει και να μελετήσει δράσεις και απόψεις πολλών διαφορετικών κομματιών του, όχι μόνο 3 ατόμων που τυχαίνει να 'ναι στο forum. Φυσικά και πιστεύω πως εγώ έχω δίκιο, αλλιώς δεν έχει νόημα να πιστεύει κανείς κάτι...αλλά δεν είμαι εκπρόσωπος του Αναρχικού Κινήματος. Είμαι απλά ένας αναρχικός που μπορεί να λέει και μαλακίες γιατί δεν την έχει ψάξει αρκετά...
    ART IS A BLAST!!!

Quote Originally Posted by Midnight View Post
    Τα λαϊκά δικαστήρια όσες φορές έχουν εφαρμοστεί (ακόμη και στην ψιλογελοία μορφή που γίνονταν ως τώρα) πάντα μια χαρά λειτουργούσαν.
    Επειδή βαριέμαι να απαντήσω σε όλο το ποστ, θα σταθώ σε αυτό: Καταλαβαίνεις πιστεύω ότι αν στηνόταν λαϊκό δικαστήριο σήμερα το πιθανότερο θα ήταν να αποφασίσει να σταλούν οι μετανάστες σπίτια τους και οι ναρκομανείς να σταλούν σε κανα βουνό αφού κανείς δεν τους θέλει στη γειτονιά του ε; Επίσης θα αποφάσιζαν να γίνει μια επιχείρηση σκούπα στους αναρχοχώρους και να μπουν όλοι φυλακή για να ξεμπερδέψουμε με τους κουκουλοφόρους που μας σπάνε τα αμάξια. Το σύνταγμα μπορεί να μην είναι τέλειο, αλλά σε πολλές περιπτώσεις προστατεύει από την οχλοκρατία.
    Ποιός μίλησε για τώρα; Εγώ μιλάω για την αναρχική κοινωνία. Στην εξουσιαστική κοινωνία δε με ενδιαφέρει τι θα γινόταν, γιατί το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να της γαμήσω το σπίτι...sorry κιόλας...
    ART IS A BLAST!!!

...η οποία αναρχική κοινωνία φαντάζομαι θα αποτελείται από εξωγήινους που δε θα έχουν καμία σχέση με τους σημερινούς μειωμένης αντίληψης ανθρώπους.
    Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;

Metal Without Mercy Ruthless's Avatar

Πάντως παίζει και η λύση να τους πετάξουμε όλους στη Μακρόνησο, να τους δώσουμε ένα τυχαίο όπλο του καθενός και να τους πούμε αλληλοσκοτωθείτε.

Άμα λάχει, τους φοράμε και κολάρα που θα ανατιναχτούν όλα σε μερικές μέρες/ώρες εκτός αν επικρατήσει μόνο ένας, to spice things up a bit.

Διάολε, αν και ωραία ιδέα, με πρόλαβε ο Fukasaku
    Behold the Urkraft - behold the sacred force!
    We strike with the wrath of the rightful
    We wield the invincible puritan blade
    Behold the Fire - behold the Force!
    We command the iron batallions
    In the dawn of this new iron age

...η οποία αναρχική κοινωνία φαντάζομαι θα αποτελείται από εξωγήινους που δε θα έχουν καμία σχέση με τους σημερινούς μειωμένης αντίληψης ανθρώπους.
    Η αναρχική κοινωνία θα αποτελείται από τους ανθρώπους που την αποτελούν και σήμερα...αλλά όχι από τη νοοτροπία που κυριαρχεί σήμερα!
    Και να σε ρωτήσω και κάτι; Αν πιστεύεται πως είναι ουτοπία και ηλιθιότητα και πως δεν μπορεί να συμβεί και ότι άλλο...γιατί ασχολείστε τόσο μαζί της; Αν με θεωρείς απλά ένα τρελό ή χαζό που λέει μαλακίες, γιατί μου γράφεις τόσην ώρα; Γιατί ξοδεύεις χρόνο;
    ART IS A BLAST!!!

Έχει πλάκα και σκοτώνω χρόνο. Θα μπορούσα να βλέπω Λαμπίρη αλλά είναι σαββατοκύριακο και δεν έχει.

Quote Originally Posted by Ruthless View Post
    Πάντως παίζει και η λύση να τους πετάξουμε όλους στη Μακρόνησο, να τους δώσουμε ένα τυχαίο όπλο του καθενός και να τους πούμε αλληλοσκοτωθείτε.

Άμα λάχει, τους φοράμε και κολάρα που θα ανατιναχτούν όλα σε μερικές μέρες/ώρες εκτός αν επικρατήσει μόνο ένας, to spice things up a bit.

Διάολε, αν και ωραία ιδέα, με πρόλαβε ο Fukasaku
    Ωραία ταινία...προτιμώ την πρώτη, αν και η δεύτερη το 'χε και καλά πιο πολιτική.
    Τέσπα, αν μπορείς να το κάνεις...πλάκα θα 'χε.
    ART IS A BLAST!!!

Έχει πλάκα και σκοτώνω χρόνο. Θα μπορούσα να βλέπω Λαμπίρη αλλά είναι σαββατοκύριακο και δεν έχει.
    Με την ίδια λογική, έχει πλάκα να δέρνω φασίστες...δεν το κάνουμε επειδή έχει πλάκα, αλλά μιας και έφερες αυτό το επιχείρημα, μπορείς να θεωρήσεις πως γίνεται γι' αυτό και να σταματήσεις να το κατακρίνεις.
    ART IS A BLAST!!!

OMG EACH TIME I POST GOD BEATS A FASCIST

Τέσπα, χαιρετώ γιατί πρέπει να βγώ να κάνω και φωτοσύνθεση...
    ART IS A BLAST!!!

Senior Member atom_smasher's Avatar

εγω το ειπα παντως. δεν αλλαζεις μυαλα με το ξυλο. Αν εχεις σκατα στο κεφαλι μετα απο το κοπανημα θα γινουν τσιρλι . Οποτε αποτελεσμα μηδεν.
    1) e4, c5
    2) Νf3

σούπερ ντούπερ Dythor's Avatar

Η κοινωνική ωριμότητα που χρειάζεται για να στηριχθεί η αναρχική κοινωνία πάντως μάλλον σε εξω-γήινους σε σχέση με τους γήινους του τώρα αναφέρεται.
    Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.

Senior Member Harbinger of Death's Avatar

Quote Originally Posted by Midnight View Post
    Αλλά, ναι, αυτόν που θέλει νεκρούς ή σκλάβους αριστερούς, αναρχικούς, μετανάστες, μαύρους, εβραίους, μιγάδες και μουσουλμάνους, εννοείται πως λέω "να τον βγάλουμε από τη μέση".
    ...ενώ αυτούς που θέλουν νεκρούς φασίστες, ας τους δώσουμε καραμέλες και μια ελεύθερη μέρα στο πάρκο.

Και ορίστε σε όλο της το μεγαλείο η εσωτερική αντίφαση:

Quote Originally Posted by 12 stars circle your brow View Post
    http://www.youtube.com/watch?v=za4jNia_z0k

Υπενθύμιση πως μιλάμε γι'αυτά τα άτομα.
    Εσύ τι προτείνεις να κάνουμε στην περίπτωση τους;
    Δεν είμαι καθόλου βίαιος άνθρωπος (το γνωρίζεις =p) και δεν ξέρω αν θα μπορούσα εγώ ο ίδιος να ΣΦΑΞΩ άλλον άνθρωπο και φασίστας να 'ναι στην τελική (αν ερχόταν ποτέ τέτοια ώρα), και όντως μία λογικότερη μέθοδος θα μου ταίριαζε περισσότερο, αλλά ποιά είναι αυτή;
    Αν είχα βίντεο με τους βλάκες του επεισοδίου στο οποίο αναφέρεται το τόπικ, πιστεύω χωρίς ήχο, θα φαινόταν ακριβώς ίδιο με αυτό. Και ξέρω ότι είπες ότι δεν υποστηρίζεις αυτή την κίνηση, αλλα ότι

οι χρυσαυγίτες είναι υπάνθρωποι-ζώα και πρέπει να σφαγιάζονται πριν κάνουν τη ζημιά στο κοινωνικό σύνολο.
    όμως το κυιρότερο σημείο που κάνει "υπανθρώπους" τους χρυσαυγίτες και λοιπούς είναι αυτές τους οι πρακτικές. Δεν μπορείς να καταδικάζεις κάποιον επειδή θεωρεί τους εβραίους τη ρίζα του κακού και τους μετανάστες βρομιά της πόλης που πρέπει να την πάρει ο σκουπιδιάρης. Το σημαντικό είναι ότι σκοτώνουν κόσμο και τρομοκρατούν.

Επίσης, σαφώς και βλάπτεις το κοινωνικό σύνολο απομονώνοντας φασίστες και ξέρω 'γω αποκεφαλίζοντάς τους. ΚΑΙ επειδή η κοινωνία έχασε έναν άνθρωπο (δεν ξέρεις τι άλλο κάνει αυτός ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΩ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΟΤΙ Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΕ ΧΤΥΠΑΕΙ) αλλά το σημαντικότερο δεν είναι αυτό: το σημαντικότερο είναι πως χάνεται η ισονομία.

Εσείς μπορεί λόγω παρούσας κατάστασης να θεωρείτε πως μπάτσος=φασίστας, αλλά υπό άλλες συνθήκες η αστυνομία κάλλιστα θα μπορούσε να θεωρεί τους φασίστες πληγή της κοινωνίας και να προσπαθεί να τους περιορίσει και να υπαρασπιστεί τον κόσμο από δαύτους. Κι αυτό επειδή ΚΑΝΟΥΝ καθυστερημένα πράματα. Όχι επειδή τα σκέφτονται. Είναι από τα λίγα πράγματα στα οποία έχει αμελητέα σημασία η θεωρία και άπειρη η πράξη. Γιατί μπορεί να έχεις δύο Χρυσαυγίτες, εκ των οποίων ο ένας να είναι βλακάκος και να ψάχνει αποδοχή και να μη σκοτώσει ποτέ κανέναν και γουοτέβα, κι έναν άλλο που έχει σκοτώσει και γουστάρει και όταν βγει απότ ο φυλακή θα το ξανακάνει. Ή δε θα μπει ποτέ. Τεσπα. Αυτό.
    http://frontierpsycho.tumblr.com/

Quote Originally Posted by saloth sar View Post
    Το αποκουμπι του κρετινου, του φασιστα και του καθε μαλακα ειναι η προστασια της γυναικας, οταν και αμα σταματουν να τις θεωρουν ολες πουτανες και δυο-τρεις τρυπες για γαμησι μοναχα.

You are my detonator. Phantom Duck's Avatar

omg 10 σελίδες και οι μισές είναι ποστ του midnight. κι αντί να συμφωνείτε με το φθόγκο που και ωραία και μετριοπαθώς τα λέει, το παίζετε γκάντι.

Λοιπόν, επικίνδυνοι πούστηδες όλοι σας.

έχουμε μερικούς τύπους, τους εξής χρυσαυγίτες Πάτρας, οι οποίοι:

α) το Δεκέμβρη δρούσαν ως παρακρατικοί φονιάδες με μαχαίρια που πήγαιναν σε σπίτια αγωνιστών (αναρχικοί αριστεροί δεν έχει σημασία, midnight σταμάτα να προσπαθείς να αποδείξεις κάτι σε αυτό το θέμα, λες μόνο αρχιδιές)

β) εδώ και μήνες κάνουν ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ στους μετανάστες της πόλης και κυρίως τον καταυλισμό (δε λένε απλά "μας ρίχνουν το βιοτικό επίπεδο, να φύγουν", τους χτυπάνε/καίνε/μαχαιρώνουν)

Είναι ΦΑΣΙΣΜΟΣ να τους γαμήσεις στο ξύλο;

Έχουμε τρελαθεί τελείως δλδ εδώ μέσα, σε λίγο από τον πολύ ανθρωπισμό θα χρησιμοποιείτε το επιχείρημα "λολ κι εσείς στάλιν είχατε" όχι για να καυτηριάσετε την αυταρχικότητα, αλλά για να δικαιολογείτε τους χρυσαυγίτες.

Steel Assassin θα εκτιμούσα αν δεν απαντούσες σε αυτό το ποστ, αν δω δε κάτι του στυλ "μα κάιγανε την Πάτρα τα φρικιά / οι μετανάστες βρωμίζουν την πόλη / youtube με χουντικούς" σχετικά με τα α) και β) θα σου σβήσω το account μα λά κα.

Senior Member cloud's Avatar

Απλώς προτιμώ σα μέθοδο "εξόντωσης" των φασιστών (και της επιρροής τους στην κοινωνία) το διάλογο παρά το ξύλο.
    Ένας φασίστας όμως δεν πιστεύει ούτε στηρίζει την δημοκρατία, αντιθέτως, άρα γιατί να τον αντιμετωπίσεις δημοκρατικά; Φυσικά καλός είναι ο διάλογος και δε διαφωνώ, αλλά σε μερικές περιπτώσεις δεν είναι αρκετός.