Quote Originally Posted by Amnesiac. View Post
Ε κοίτα, διαβάζεις την πρώτη πρόταση και λες "συμφωνώ", διαβάζεις τη δεύτερη και πιθανότατα ανατριχιάζεις με τη φρικαλεότητα της, στην ουσία όμως έχει αλλάξει μια γαμημένη λέξη μόνο, μια ομάδα ανθρώπων, η πρακτική είναι ακριβώς η ίδια, όπως και η σκληρότητα.

Δηλαδή πραγματικά, αυτό το "οι φασίστες είναι φασίστες και δεν αλλάζουν" μου ακούγεται εντελώς αρρωστημένο, όχι γιατί πιστεύω ότι με λουλούδια και συζήτηση θα αλλάξουν, αλλά γιατί όσο δικαιολογημένο και να το βρίσκετε, δε παύει να είναι αγνός ανόθευτος ρατσισμός και από άτομα που αγωνίζονται κατά του ρατσισμού περιμένω περισσότερα.
http://www.youtube.com/watch?v=za4jNia_z0k

Υπενθύμιση πως μιλάμε γι'αυτά τα άτομα.
Εσύ τι προτείνεις να κάνουμε στην περίπτωση τους;
Δεν είμαι καθόλου βίαιος άνθρωπος (το γνωρίζεις =p) και δεν ξέρω αν θα μπορούσα εγώ ο ίδιος να ΣΦΑΞΩ άλλον άνθρωπο και φασίστας να 'ναι στην τελική (αν ερχόταν ποτέ τέτοια ώρα), και όντως μία λογικότερη μέθοδος θα μου ταίριαζε περισσότερο, αλλά ποιά είναι αυτή;

Quote Originally Posted by Midnight View Post
Αλλά, ναι, αυτόν που θέλει νεκρούς ή σκλάβους αριστερούς, αναρχικούς, μετανάστες, μαύρους, εβραίους, μιγάδες και μουσουλμάνους, εννοείται πως λέω "να τον βγάλουμε από τη μέση".
summum bonum!