Quote Originally Posted by animae View Post
Quote Originally Posted by Marillion View Post
ρε αγορίνα μου μίλησα για επιχειρήματα. σαφώς και το είναι για τον πούτσο δεν στέκει ως τέτοιο (όπως και τα πως τραγουδάει έτσι κτλ)

Τι θα θεωρούσες ως επιχείρημα?
Γιατί όλοι υποκειμενικά κριτήρια θα χρησιμοποιήσουν.
Όμως όσο ανούσιοι μπορεί να φαίνονται οι maiden σε κάποιον(όχι τώρα, οι παλιοι), δεν μπορεί να πεί τίποτα για την "προσφορά" τους στο μουσικό τους είδος.

Για του βολτα λοιπόν, είναι ο ίδιος λόγος που δεν μπορώ να ακουσω το τομ σογιερ από τον δίσκο, αλλα μου αρέσει απο λαιβ. Για αυτό το τραγούδι πχ, μπορώ να αντέξω ρας εκείνης της εποχής. Για αυτό και το επομενο όχι. Για το επόμενο σκέτο ναι.
Άντε ας απαντήσω και ας φύγω για κανα γκεημ γιατί ερ και εξεταστική μου καζάνισαν το κεφάλι.

Μιλάμε για συγκροτήματα με τεράστιο δισκογραφικό παρελθόν και ζωντανό παρόν. Καταλαβαίνεις πως μπαίνουμε σε τελείως διαφορετική κουβέντα σχετικά με το πως μπορεί να δομήσει κάποιος ένα επιχείρημα σε αντίθεση με την περίπτωση των βόλτα όπου κινούνται βαρυά βαρυά εδώ και μία δεκαετία και μάλιστα παράλληλα με το ιντερνετ (ένα μαγικό εργαλείο που δύσκολα σου δίνει το άλοθι των γκρουπ που προανέφερες).

Γενικά ρε παιδί μου, η μουσική βιομηχανία λειτουργεί υπογείως. Δεν αμφισβητώ εύκολα την προσφορά κάποιων σχημάτων, αλλά απ'την άλλη μπορείς να καταλάβεις ανακαλύπτοντας μια μπάντα με παρόμοια δισκογραφία πως θα μπορούσε να επικαλεστεί επιδραστικότητα αν απλώς της καθόταν. Και για να γίνω πιο συγκεκριμένος, μπορώ να αναφέρω έναν χαζό μου συσχετισμό σε κάτι που πιθανότατα θα λάβει και ρηπόρτ ποστ. θεωρώ τους ac/dc υπερεκτιμημένη μπάντα. Άνετα στην θέση των πρώτων μπορώ να φανταστώ τους The Saints (αν τους έβλεπα θα τους έλεγα και αυτούς υπερεκτιμημένους βέβαα. Γενικά έχω κάτι με την καθολική αποδοχή και την βρίσκω ψεύτικη συγχωρείστε με). Ίδιο backround, ίδια δισκογραφική σε έκταση δουλειά, rock'n roll oι μεν, rock'n roll (με κάποιους πιο light δίσκους), οι δε. Ε και πάνω κάτω την ίδια δεκαετία ξεκίνησαν και στην ίδια χώρα μάλιστα. Το γεγονός ότι κάποια συγκροτήματα γιγαντώνονται επειδή παίζει και ο παράγοντας τύχη δεν αφαιρεί από άλλους την μουσική τους αξία. Και επηρεάζουν πρωτίστως επειδή έχουν κάτι να πουν, αλλά και επειδή είναι σε θέση να επηρεάσουν αυτό μην το ξεχνάτε.