μια σφηνοπουτσα απο μενα λογο Nirvana (στ αρχιδιαμ για Mars Tsarka)...
το Nevermind ΤΙ ακριβως επηρρεασε?
μια σφηνοπουτσα απο μενα λογο Nirvana (στ αρχιδιαμ για Mars Tsarka)...
το Nevermind ΤΙ ακριβως επηρρεασε?
Καλό ποιντ αυτό. Άλλαξε αρκετά πράγματα στην αντιληψη που είχε μέχρι πρότινος η μουσική βιομηχανία για το αγοραστικό της κοινό και γάμησε αρκετά την ανεξάρτητη και πανκ σκηνή της εποχής σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου (δεν αναφέρω γκλαμ και τέτοια γιατί νυσάφι πια, ακούστε και την άλλη πλευρά). Καθαρά μουσικά επηρέασε σαφώς αλλά μάλλον πράγματα που δεν μας πολυενδιαφέρουν. Γενικά φάνηκε πως έκτοτε πολλοί εκτίμησαν τους Nirvana αλλά λίγοι έψαξαν παραπέρα ωστε να δουν τι ακριβώς πρέσβευαν. Τα τελευταία χρόνια αυτό έχει αλλάξει βέβαια (λόγω διαδικτύου κυρίως). Κρίμα που η indie rock σκηνή περνάει την πιο άνευρη, πειραματική και χτενισμένη περίοδο της πάντως, κρίμα.
INDIE ROCK, PUNK-METAL, EMOCORE COMMANDO
http://letselectrify.blogspot.com si senior boss man, england very pretty
ΓΥΡΟΣ ΠΑΟΛΑ ΠΛΑΤΩΝΙΣΜΟΣ
ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΒΟΛΑΝΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Κάντε σπλιτ πριν ο 000ι0000σδφασδφ συνεχισει την παπαρολογία.
γκουντ σαν πραγματικα κανε με αντ στο εμεσεν...σοβαρα το λεω σε θεωρω σοβαρο τυπακι και θελω να σε ξεκαθαρισω μερικα πραματα για μενα
αυτο και σαφεστατα δεν θα γαμησω το τοπικ
Πολλά πινκς ε
Μαριλλιον, είναι σαν να λέω ότι ο geddy lee είναι για τον πουτσο. Ε δεν γίνεται να πω αυτό το πράγμα. Ναι μεν δεν μπορώ να ακούσω οτιδήποτε πριν απο το 90 απο rush, αλλά δεν είναι δυνατόν να πω το 2112 ή to moving pictures μούφα. Γιατί απλά είναι πέρα από τα γούστα μου. Απλά δέχομαι την άποψη των άλλων και δεν θα τους σπάσω τα αρχίδια "τι μαλακίες λέτε, 850 χρόνια μουσική πίσω, πως τραγουδάει ετσι κλπ".
Kill the wise one!
ρε αγορίνα μου μίλησα για επιχειρήματα. σαφώς και το είναι για τον πούτσο δεν στέκει ως τέτοιο (όπως και τα πως τραγουδάει έτσι κτλ)
ΓΥΡΟΣ ΠΑΟΛΑ ΠΛΑΤΩΝΙΣΜΟΣ
Τι θα θεωρούσες ως επιχείρημα?
Γιατί όλοι υποκειμενικά κριτήρια θα χρησιμοποιήσουν.
Όμως όσο ανούσιοι μπορεί να φαίνονται οι maiden σε κάποιον(όχι τώρα, οι παλιοι), δεν μπορεί να πεί τίποτα για την "προσφορά" τους στο μουσικό τους είδος.
Για του βολτα λοιπόν, είναι ο ίδιος λόγος που δεν μπορώ να ακουσω το τομ σογιερ από τον δίσκο, αλλα μου αρέσει απο λαιβ. Για αυτό το τραγούδι πχ, μπορώ να αντέξω ρας εκείνης της εποχής. Για αυτό και το επομενο όχι. Για το επόμενο σκέτο ναι.
Kill the wise one!
Άντε ας απαντήσω και ας φύγω για κανα γκεημ γιατί ερ και εξεταστική μου καζάνισαν το κεφάλι.
Μιλάμε για συγκροτήματα με τεράστιο δισκογραφικό παρελθόν και ζωντανό παρόν. Καταλαβαίνεις πως μπαίνουμε σε τελείως διαφορετική κουβέντα σχετικά με το πως μπορεί να δομήσει κάποιος ένα επιχείρημα σε αντίθεση με την περίπτωση των βόλτα όπου κινούνται βαρυά βαρυά εδώ και μία δεκαετία και μάλιστα παράλληλα με το ιντερνετ (ένα μαγικό εργαλείο που δύσκολα σου δίνει το άλοθι των γκρουπ που προανέφερες).
Γενικά ρε παιδί μου, η μουσική βιομηχανία λειτουργεί υπογείως. Δεν αμφισβητώ εύκολα την προσφορά κάποιων σχημάτων, αλλά απ'την άλλη μπορείς να καταλάβεις ανακαλύπτοντας μια μπάντα με παρόμοια δισκογραφία πως θα μπορούσε να επικαλεστεί επιδραστικότητα αν απλώς της καθόταν. Και για να γίνω πιο συγκεκριμένος, μπορώ να αναφέρω έναν χαζό μου συσχετισμό σε κάτι που πιθανότατα θα λάβει και ρηπόρτ ποστ. θεωρώ τους ac/dc υπερεκτιμημένη μπάντα. Άνετα στην θέση των πρώτων μπορώ να φανταστώ τους The Saints (αν τους έβλεπα θα τους έλεγα και αυτούς υπερεκτιμημένους βέβαα. Γενικά έχω κάτι με την καθολική αποδοχή και την βρίσκω ψεύτικη συγχωρείστε με). Ίδιο backround, ίδια δισκογραφική σε έκταση δουλειά, rock'n roll oι μεν, rock'n roll (με κάποιους πιο light δίσκους), οι δε. Ε και πάνω κάτω την ίδια δεκαετία ξεκίνησαν και στην ίδια χώρα μάλιστα. Το γεγονός ότι κάποια συγκροτήματα γιγαντώνονται επειδή παίζει και ο παράγοντας τύχη δεν αφαιρεί από άλλους την μουσική τους αξία. Και επηρεάζουν πρωτίστως επειδή έχουν κάτι να πουν, αλλά και επειδή είναι σε θέση να επηρεάσουν αυτό μην το ξεχνάτε.
ΓΥΡΟΣ ΠΑΟΛΑ ΠΛΑΤΩΝΙΣΜΟΣ
Ναι ντάξει, οι συγκρίσεις φυσικά και γίνονται τηρουμένων των αναλογιών.
Απλά οι βολτα έχουν αποκτήσει ένα αλφα στάτους, γιατί δεν παίζουν πολλοι σαν και δαύτους. Προσωπικά δεν τρελαίνομαι όπως έχω ξαναπεί. Αλλά εκτιμώ αυτό που κάνουν. Πχ κοχιντ εντ καμπρια δεν τους πάω με την καμία και ενώ γενικα έχουν ενα αλφα όνομα, το στάτους των μαρς βολτα, δεν το χουν.
Από την άλλη βέβαια είναι άδικο να λέμε για στάτους και ιστορίες, σύμφωνα με τα χρόνια. Ναι μεν σε βαθος χρόνου βλέπεις την πορέια μιας μπάντας, αλλά πάντα θεωρούσα λίγο "ελιτίστικο"(δεν το λέω για κανέναν προσωπικά ε) να "αναγνωρίζουμε" μόνο μπάντες που είναι χρόνια στην σκηνή.
Το μόνο που με απασχολεί είναι αν θα μου αρέσει ένας δίσκος και όχι ποιο είναι το στάτους της μπαντας κλπ. Μπορεί να θεωρώ (άκυρο παράδειγμα βέβαια) ότι οι ΚΟΛΝΤΠΛΕΙ είναι μεγαλύτερη μπάντα απο τους μειντεν για τον Α η τον Β λόγο. Γιατί θα πρέπει να αρχίσω να σκέφτομαι μα οι μεν το ένα κλπ?
Για να δούμε μόνο και μόνο ποιός τελικά την έχει μεγαλύτερη?Είναι πραγματικά το τελευταίο πράγμα που με απασχολεί στην μουσική.
Kill the wise one!
Βασικά υπάρχουν άπειρες μπάντες που παίζουν σαν και δαύτους. Μερικές προγενέστερες κιόλας που ουδέποτε γνώρισαν μεγάλη επιτυχία (εντάξει δεν μιλάμε για ξεσήκωμα αλλά κοινές αναφορές όπως και να χει).
Προφανώς και δεν αναγνωρίζουμε μονάχα τις μπάντες που είναι χρόνια στην σκηνή αλλά για κάτσε ρε συ, τηρουμένων των αναλογιών θα βγάλεις και μερικά συμπεράσματα. Βλέπεις συγκροτήματα που έχουν βγάλει 15 δίσκους σε ανεξάρτητες εταιρείες και συνεχίζουν να παίζουν σε μικρά κλαμπ ή ακόμη και σε στέκια. Ε δεν θα κερδίσουν τον σεβασμό σου; Μπάντες σαν τους μαρς βόλτα, είχαν μεγάλο μέρος του χαιπ με το μέρος τους. Δικαιολογημένα ή μη, τους κράτησε στην επικαιρότητα ΚΑΙ αυτό. Φυσικά είναι υπερπαραγωγικοί και με τον τελευταίο δίσκο τους ξαναβγάζω το καπέλο, απλά δεν έχουν όλοι τις ίδιες ευκαιρείες πως να το κάνουμε. Και εντάξει προφανώς και δεν μιλήσα για το ποιος την έχει μεγαλύτερη. Αφού η κουβέντα έχει πάει στο θέμα ''αντικειμενικότητα'' και επιχειρηματολογία περί αυτής κτλ, αν δεν τα πούμε τώρα πότε θα τα πούμε;
ΓΥΡΟΣ ΠΑΟΛΑ ΠΛΑΤΩΝΙΣΜΟΣ
Συμπαθητικός δίσκος, ακούγεται πιο εύκολα και πιο όμορφα απο το bedlam, αλλά πάλι δεν ακουμπάνε τον πήχη που οι ίδιοι έβαλαν με το deloused.
Ειμαι μεταλλας και μου φανηκε υπερβαρετο
Τα λεμε:και να θυμαστε παντα οποτε ειστε ηρεμοι για να τσαντιζεστε:
ΕΑΜ ΕΛΑΣ ΕΠΟΝ ΟΠΛΑ ΔΣΕ
ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟ ΚΚΕ
Φχαριστω το Νασουμ για τη δορθωση.Γεια σας και παλι
Επιστρέφω αποκλειστικά στον δίσκο.
Το ξανακούω και αναφωνώ ''ουαου''. Μα την παναγία δεν περίμενα τέτοιο comeback. Μένω έκπληκτος. Θα ετοιμάσω και ένα ρηβιού και θα σας δώσω λινκ όταν είναι έτοιμο.
ΓΥΡΟΣ ΠΑΟΛΑ ΠΛΑΤΩΝΙΣΜΟΣ
Λίγο αργότερα απ'όλους σας, αλλά το'χω λιώσει το συγκεκριμένο τις τελευταίες μέρες!! Πολύ γουστάρω!!!![]()
Those of you who think you know everything are annoying to those of us who do.
Ανετα το καλυτερο τους, το ακουω μονοκοπανια καθε φορα μεχρι και σημερα και ολα τα τραγουδια ειναι εκπληκτικα, δεν υπαρχει μετρια στιγμη.