Ρε γαβ γαβ, με απλα λογια, ειμαι ο μονος ανθρωπος που θα πει εδω μεσα οτι το Reload ειναι ισαξιο του Load, οτι θεωρω το Endorama το καλυτερο των Kreator και οτι προτιμω οποιαδηποτε δουλεια των Savatage με τραγουδιστη τον Zach Stevens, δεν περιμενα να φτασει το 2009 για να μου πει καποιος οτι λεω κατι "επειδη το λενε ολοι". Φορ φακς σεικ, θα προτιμουσα να υπηρχαν πολλοι περισσοτεροι χρηστες που να λενε κατι πιο περιεργο οσον αφορα τα μουσικα τους γουστα γιατι στο δικο μου το μικρο μυαλουδακι, μου ειναι αδιανοτητο να εχουν βγαλει τοσες δισκαρες συγκροτηματα οπως οι Queensryuche και να καθομαι να διαβαζω αλλη μια βαρετη δηλωση του στυλ "ναι αλλα το καλυτερο τους ειναι το Operation Mindcrime" επειδη ετσι τους εμαθαν οταν ηταν μικρα, επειδη αυτο προωθουσε το μεταλ χαμμερ, επειδη με αυτο εκαναν το μεγαλο μπαμ ή επειδη οντως καποιοι θεωρουν οτι ειναι το καλυτερο τους (εστω αν μπορω να βρω ανετα 2 δισκους που ειναι δεκα σκαλες ανωτεροι κατα τη δικη μου γνωμη παντα).

Ομως υπαρχουν καποια πραγματα, τα οποια δεν επιδεχονται αμφισβητησης, με τη βασικη προυποθεση οτι καποιος ασχολειεται με το χωρο. Δεν περιμενω απο θρασαδες να ακουνε Μαρς Βολτα, ουτε απο ΕΒΜαδες. Ομως αν σαρεσει γενικα αυτο το κατι σαν προγκρεσιβ που παιζουν, ε οσο σπαστικο και να ειναι μερικες φορες στα αυτια σου λογω της φωνης του τραγουδιστη, οφειλεις να τους παραδεχτεις και να τους προσκυνησεις γιατι προκειται για κομματαρες, δε μπορω να στο εξηγησω καλυτερα. Μπορει να μην ξερω τους στιχους τους απεξω οπως ξερω γω με τους The Tea Party (τους οποιους προσωπικα υπερλατρευω σε καθε τους νοτα), αλλα δε θα πω οτι ειναι μαλακια ο δισκος επειδη εχει ενα χαρακτηριστικο που με χαλαει, αντιθετα θα πω οτι γαμαει, με τη σημειωση οτι με κουραζει η φωνη του, δε μπορω να καταλαω ωρες ωρες που κολλατε εδω μεσα, που να αρχιζα και τις αμπελοφιλοσοφιες.