Page 11 of 14 FirstFirst ... 910111213 ... LastLast
Results 151 to 165 of 207

Thread: EXW FRIKAREI

A rock, an island Drumsick's Avatar

Quote Originally Posted by Dragonlord View Post
    Quote Originally Posted by Drumsick View Post
    Συζήτηση προ ημερών με 24χρονη:

-Ωπ, τι κάνεις ρε?! Ποσα χρόνια έχω να σε δω?! Πωπω για πες? Δουλειά?
    -Ναι ναι, δουλέυω εδώ στην τάδε εταιρία τηλεπικοινωνιών (τηλεφωνήτρια). Εσυ?
    -Εγω blah blah blah
    -Κάνας άντρας παίζει?
    -Ε, blah blah, εσυ τίποτα?
    -Α εγώ αραβωνιάστικα!
    -Ωπ έλα ρε.. Τον ξέρεις καιρό?
    -Ε, κάνα χρόνο (...................................)
    -Μένετε μαζί?
    -Ε όχι. Εγώ σπίτι μου κι αυτός στο δικό του! (................................)
    -Καλά γιατί δεν συγκατοικείτε..?
    -Ε, ξέρεις.. δύσκολα τα οικονομικά, που να την παλέψουμε.. Ασε που, φαντάζεσαι να πω στον πατέρα μου πως θα μείνουμε μαζι?!!! (.........................................................................)
    -Ε και τι.. θα είστε αραβωνιασμένοι και θα μένει ο καθένας με τους δικούς του??
    -Ε οχι.. θα παντρευτούμε το σεπτέμβρη!!! (..)
    -Δε νομίζεις πως βιάζεσαι λίγο..?
    -Ελα μωρέ.. καλά είναι.. Πόσο καιρό να μείνουμε αραβωνιασμένοι? Έτσι θα μπορούμε να μείνουμε και μαζί!! (....................................................)

Κάπου εκεί έκανα μια μάταια προσπάθεια να της εξηγήσω πως παίρνει μεγάλες αποφάσεις για τη ζωή της για τους λάθος λόγους αλλά δεν..

ΑΥΤΑ είναι που μισώ εγω.
    Χμου, πού το κακό; Μεγάλη απόφαση είναι να κάνεις παιδί. Εκεί όντως θέλει τρελή σκέψη και υπευθυνότητα. Ο γάμος, οκέη, μπορεί να μην τους κάτσει και να χωρίσουν, τι είχαμε τι χάσαμε, μπορεί όμως να είναι ό,τι καλύτερο έκανε στη ζωή της. Και μπορεί να το έχανε αν περίμενε πέντε χρόνια για να το σκεφτεί καλύτερα ορ σμθν.
    Κατατάλλα η χάβοκ τα'πε καλά.
    Αστειεύεσαι?
    Παντρεύεσαι μετά από ενός χρόνου γνωρημία? Σοβαρα μιλάς? Τότε εγω θα έπρεπε να είχα ήδη παντρευτεί δυο φορές ας πούμε.
    Άσε που μάλλον έχασες το σημείο όπου φαίνεται πως παντρεύεται απλώς για να μπορεί να ζήσει με τον δικό της, γιατί ο μπαμπάκας θα πάθαινε αμόκ αν απλώς συζούσε.

'Οταν αργότερα της είπα πως βιάζεται και πήγε η κουβέντα σε διαζύγια και "τι θα πει τότε στον μπαμπά της?", μου είπε πως θα της είναι πολύ πιο εύκολο να του πει πως παίρνει διαζύγιο γιατί δεν περνάει καλά γιατί σ'αυτο θα την στηρίξει θέλει δε θέλει, παρά να τολμήσει να του πει πως θα συζήσει με γκόμενο.

Τώρα οκ, αν εσένα σου φαίνονται νορμάλ αυτά κι αν θεωρείς άνθρωπο αυτής της ωριμότητας (ή ανωριμότητας), που τόσο πολύ κρέμεται ακόμα απ'το τι λέει ο μπαμπάς, έτοιμο να ανοίξει σπιτικό με κάποιον, τι να σου πω..

Και μπορεί να το έχανε αν περίμενε πέντε χρόνια για να το σκεφτεί καλύτερα ορ σμθν
    Ισχυρίζεσαι πως όντας σε μια σχέση θα μπορούσε κάτι να στραβώσει και να το ξανασκεφτεί και να την διαλύσει, ενώ τώρα που παντρεύεται εξασφαλίζει πως κάτι τέτοιο δεν θα γίνει?

Τι να πω, μάλλον βλεπουμε πολύ διαφορετικά το θέμα του γάμου.. της εφόρου ζωής δέσμευσης με έναν άνθρωπο δηλαδή.

Mary Ann Cotton enitharmon's Avatar

δεν ειναι ιερος ο γαμος. αν δεν υπηρχαν τα οικονομικα δε θα παντρευονταν ουτε οι μισοι. αν αποφασιζα μόνη μου δε θα παντρευόμουν ισως ποτέ, γιατι μια υπογραφη δεν αλλαζει τιποτα για μενα (περα απο τις κοινωνικες διευκολυνσεις)

υπαρχουν οι ανθρωποι που παντρευονται για τους σωστους λόγους, στην πορεία αλλάζουν διάφορες παράμετροι και αποφασίζουν να χωρίσουν ήρεμα και καλα, και ακόμα και αν υπάρχουν παιδιά στη σχέση καλύτερα να χωρίσουν αν δεν τα πάνε καλά, παρά να κακοποιούντα παιδιά με τις φωνές τους. το διαζύγιο είναι μια χαρά λύση σε πάρα πολλές περιπτώσεις.

αυτό που μου τη σπάει είναι το "δεν έγινε και τίποτα, άμα δεν ταιράζουμε θα χωρίσουμε", ανώριμος και ανόητος τρόπος αντιμετώπισης της ζωής σου, γιατι κάνεις ότι θέλουν οι γονείς σου, φορτώνεσαι μια πεθερά που σου σπάει ταρχιδια, περνάς τα επόμενα χρόνια προσπαθώντας να αλλάξεις τον άντρα σου (άμα μιλαμε για τη συγκεκριμενη γκομενα) και το πιθανότερο είναι πως θα καταντήσεις υστερικός, ανικανοποίητος και τύπος του καναπέ χωμένος στα προβλήματα του που ψηφίζει μια πασοκ μια νδ (έδωσα και την πολιτική του διάσταση αμε). κι όλα αυτά επειδή δε μπορείς να πεις στο μπαμπακα ότι δεν είσαι πια παρθένα. ε αι σιχτιρ ρε

πιες: δεν αναφέρομαι σε σενα
    Vielen Dank für alles was mal war

Και μπορεί να το έχανε αν περίμενε πέντε χρόνια για να το σκεφτεί καλύτερα ορ σμθν
    Ισχυρίζεσαι πως όντας σε μια σχέση θα μπορούσε κάτι να στραβώσει και να το ξανασκεφτεί και να την διαλύσει, ενώ τώρα που παντρεύεται εξασφαλίζει πως κάτι τέτοιο δεν θα γίνει?

Τι να πω, μάλλον βλεπουμε πολύ διαφορετικά το θέμα του γάμου.. της εφόρου ζωής δέσμευσης με έναν άνθρωπο δηλαδή.
    Όχι, ισχυρίζομαι ότι μπορεί τα επόμενα 5 χρόνια όντας παντρεμένη, για τους χ,ψ,ω λόγους, έστω και καθαρά ψυχολογικούς, μπορεί να είναι τα καλύτερα της ζωής της - ακόμα κι αν χωρίσει μετά, άσχετο αυτό. Ενώ αν καθόταν να το σκέφτεται και να δοκιμάζει τη σχέση επί 5 χρόνια "για να είναι σίγουρη" μπορεί να διαλυόταν κι όλας επειδή δεν έκαναν το επόμενο βήμα ενώ ήταν έτοιμοι. Που δε θα είναι σίγουρη ούτε μετά από 5 χρόνια δηλαδή. Γενικά, ζήστε λίγο παραπάνω το σήμερα, προφανώς μπαίνεις σε ένα γάμο με το σκεπτικό να κρατήσει για πάντα αλλά οκέη, τα πάντα πιθανά είναι, το θέμα είναι να το ζήσεις όσο κρατήσει και μακάρι να είναι για πάντα.
    Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;

Quote Originally Posted by enitharmon View Post
    αυτό που μου τη σπάει είναι το "δεν έγινε και τίποτα, άμα δεν ταιράζουμε θα χωρίσουμε", ανώριμος και ανόητος τρόπος αντιμετώπισης της ζωής σου, γιατι κάνεις ότι θέλουν οι γονείς σου, φορτώνεσαι μια πεθερά που σου σπάει ταρχιδια, περνάς τα επόμενα χρόνια προσπαθώντας να αλλάξεις τον άντρα σου (άμα μιλαμε για τη συγκεκριμενη γκομενα) και το πιθανότερο είναι πως θα καταντήσεις υστερικός, ανικανοποίητος και τύπος του καναπέ χωμένος στα προβλήματα του που ψηφίζει μια πασοκ μια νδ (έδωσα και την πολιτική του διάσταση αμε). κι όλα αυτά επειδή δε μπορείς να πεις στο μπαμπακα ότι δεν είσαι πια παρθένα. ε αι σιχτιρ ρε
    Μα δε σημαίνει για όλους αυτά ο γάμος. Και στο κάτω κάτω, η συγκεκριμένη (αν είναι όπως την περιγράφεις) φαντάζομαι και πριν το γάμο θα έκανε ό,τι λένε οι φίλες της, το κοσμοπόλιταν, το σταρ κλπ κλπ, οπότε δεν αλλάζει ουσιαστικά κάτι. Κι εγώ έχω παντρευτεί αλλά ούτε κάνω ό,τι θέλουν οι γονείς μου ούτε με πρήζουν τα πεθερικά. Γενικότερα ήταν μάλλον περισσότερο παρεμβατικοί και οι μεν και οι δε πριν παντρευτούμε.
    Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;

Mary Ann Cotton enitharmon's Avatar

παιζει σκαι τωρα μια εκπομπη για γαμους

250.000 $ για theme μαροκινο γαμο

ασχετο, αλλα τι να πεις

.......
    Vielen Dank für alles was mal war

Senior Member Harbinger of Death's Avatar

Έτσι όπως το έθεσε η Χ, έχει δίκιο, πιστεύω. Πάντως γενικά σφωνάμε πλέον σε αυτό το τώπεικκ.

Για να συνεχίσω το κλίμα της αγάπης και της αρμονίας, θα συμφωνήσω κι εγώ με την enitharmon ότι ο γάμος είναι οικονομικό θέμα, βρε. Νταξ, για κάποιους είναι ένωση ζωής και τους κρατάει στο μαντρί ψυχολογικά και άλλα τέτοια ρομαντικά, αλλά κυρίως έχει ευκολίες και οφέλη για τσου συμβίους.

Επίσης θα συμφωνήσω με τη Havoc, με τον όρο να ποστάρει πιξ από κώλους.
    http://frontierpsycho.tumblr.com/

Quote Originally Posted by saloth sar View Post
    Το αποκουμπι του κρετινου, του φασιστα και του καθε μαλακα ειναι η προστασια της γυναικας, οταν και αμα σταματουν να τις θεωρουν ολες πουτανες και δυο-τρεις τρυπες για γαμησι μοναχα.

nihil pop metamelia3's Avatar

δεν ξέρω τι συμφωνάτε εσείς, εγω εξακολουθώ να μην μπορώ να καταλάβω γιατί μπορεί να είναι απωθητική σε κάποιον η κοινωνικότητα πάντως
    this is radio freedom.

Carlos the Dwarf Kelldorain's Avatar

Quote Originally Posted by Khalkji View Post
    δεν ξέρω τι συμφωνάτε εσείς, εγω εξακολουθώ να μην μπορώ να καταλάβω γιατί μπορεί να είναι απωθητική σε κάποιον η κοινωνικότητα πάντως
    Εγώ προσωπικά αν και συμφωνώ σε αυτό μαζί σου, δεν μπορώ να καταλάβω αυτό που είπες πριν ότι οι μικρές παρέες είναι αρνητικό. Δηλαδή γιατί θα πρέπει σώνει και καλά να βγαίνω με 7-10 άτομα, από τα οποία τα 4 και βάλε να μου είναι αντιπαθή ή στην καλύτερη αδιάφορα;

χαχ, ειδικη περιπτωση. εγω μιλαω για την νοοτροπια "οσο λιγοτεροι, τοσο καλυτερα" ακομα κι αν συμπαθεις ολον τον παραπανω κοσμο που θα μπορουσε να σκασει.
    this is radio freedom.

Kenny Dalglish mrmaiden's Avatar

H havoc ta pe ola, alla symfono kai me panki os pros to thema an mporousa na epilekso ti fasi pou eimai tora kai ti fasi pou imouna palia.
    Tha protimousa pantos na eimai piso sto 1997 (19 xronon tote) pou egina foititis stin Komotini, me miden ennoies (an eksairesoume tis anysixies gia to ti tha pioume kai to ti tha pidiksoume), para tora pou nai men vgazo fraga, den dino logariasmo se kanenan kai kano auta pou mou aresoun poly eykola, alla parallila gamiemai sti douleia kai prepei synexos na eimai stin mpriza kai na skeftomai ena karo pragmata, na prolavo prothesmies, na min kremaso pelates ktl. I alitheia einai pantos oti yparxoun kala kai kaka kai stis 2 faseis. Pote den mporeis na ta exeis ola.
    Brotherhood Without Banners

Senior Member ~ladykiller~'s Avatar

Quote Originally Posted by Dragonlord View Post
    Το "τους άλλαξαν" είναι εύκολη απάντηση μού φαίνεται. Η αλήθεια είναι ότι είναι κοτζάμ μαντράχαλοι 30 χρονών και δε φταίει κανείς για το πώς είναι πέρα από τον εαυτό τους. Δηλαδή ή έχουν αλλάξει γούστα και αυτά που λένε είναι δικαιολογίες, ή όντως θέλουν να ζήσουν αλλιώς αλλά φοβούνται τι θα πουν οι άλλοι, που και πάλι είναι δικό τους πρόβλημα γιατί θα έπρεπε μέχρι τα 30 να έχουν μάθει να βάζουν το δικό τους θέλω πάνω από των άλλων όταν μιλάμε για τον εαυτό τους και τη ζωή τους.
    καλέ μου αντμίν είδες πουθενά να τους υπερασπίζομαι.
    φυσικά είναι δικό τους μόνο το πρόβλημα που κάνουν αυτό που οι άλλοι θεωρούνε καλό για την ηλικία τους!
    ασε που εγώ είμαι από τους ανθρώπους που πιστεύω πως η προσωπική ευθύνη των πράξεων κάποιον αρχίζουν από τα 14-15, αλλά αυτό είναι άλλο μεγάλο θέμα.

Όσο για το τελευταίο, ναι, το βασικό μέρος της προσωπικότητας μένει το ίδιο, όμως το λάθος που κάνεις είναι ότι ούτε "αυτά που θέλεις" ούτε "τα μέρη που πηγαίνεις" είναι βασικό μέρος της προσωπικότητάς σου. Σε δέκα χρόνια μπορεί να έχεις κουραστεί ή ξενερώσει με την αναρχοφάση, μπορεί να σου τη δώσει και να σταματήσεις να ζωγραφίζεις, μπορεί να κάθεσαι σπίτι και να ακούς τζαζ αντί να πηγαίνεις σε καταλήψεις για να ακούσεις πανκ. Κι όμως μπορείς ακόμα να είσαι εσύ.
    κοίτα μετά από χρόνια ψαξίματος του εαυτού μου, μόνη μου ή με παρέα καταλαβα πως όσο ήταν να αλλάξω άλλαξα.
    Σε δέκα χρόνια δεν νομίζω να έχω κουραστεί ούτε να έχω ξενερώσει με την "φαση", γιατί δεν είναι για μένα -αυτά που ασχολούμε- μια φάση [απο το αναρχοφάση] αλλά μια μεγάλη αγάπη και τρόπος ζωής [δεν λέω περισσότερα δεν νοιάζει κ κανέναν!]. Ελπίζω επίσεις να μην σταματήσω ποτέ το σχέδιο όχι μόνο επειδή είναι τρόπος έκφρασεις συναισθημάτων τα τελευταία χρόνια αλλά γιατί κιόλας το παλεύω να γίνει η δουλειά που θα με ζει, οπότε δεν θα με παίρνει. Και τέλος όσο έχει να κάνει με καταλήψεις και πανκ... στις καταλήψεις κάνεις πολλά άλλα πράγματα πέρα από το να ακούσεις ένα λάιβ οπότε μπαίνει στον τρόπο ζωής που προείπα και αν σκεφτείς πως τώρα πια ακούω από μπλουζιές και ροκάκια μέχρι πανκ και μέταλ, τότε το μόνο που σκέφτομαι είναι πως ίσως σε μερικά χρόνια να έχω ανακαλήψει και κανένα άλλο είδος μουσικής.

και τέλος όσο για τον γάμο αν ένας χρόνος σχέσης είναι νορίς για να τον κάνεις είναι απλά στερεότυπα μιας κοινονίας.
    πχ, αν γνωρίσει κάποιος κάποια/ον/ους και γουστάρουν από τον πρώτο μήνα κιόλας να μείνουν μαζί με προηπόθεση ή να περάσουν την υπόλοιπη ζωή τους μαζί -γιατί είναι φουλ ερωτευμένοι κ νιώθουν πως γνωρίζονται από παιδιά- ή γιατί θέλουν να ζήσουν αυτή την καύλα του ερωτα όσο κρατήσει θα βρεθεί κάποιος συγγενής/φίλος και θα πει πως είναι πολύ νωρίς να το κάνουνε.
    αλλά γιατί να μην το ζήσουνε αφού το έχουν;
    και αν χωρίσουν χώρισαν, συμφωνώ με τον ντράγκο αρκεί να πέρασαν καλά.
    άλλοι έχουν 10 χρόνια σχέση, παντρεύονται και χωρίζουν.
    ε, έλεος!
    δεν υπάρχει κανόνας επί του θέματος.

τέλος-τέλος, σορρυ αν έχει ορθογραφικά λάθη αλλά βαριέμαι να τα βάλω να τα διορθώσει οπότε σορρυ ξανά αν σας βγήκαν τα μάτια.

satan was a lez

A rock, an island Drumsick's Avatar

Quote Originally Posted by ~ladykiller~ View Post
    καταλαβα πως όσο ήταν να αλλάξω άλλαξα.
    Οτι πιο αφελές έχει ειπωθεί εδω μέσα.
    Όσο ζεις, θα αλλάζεις.

Quote Originally Posted by ~ladykiller~ View Post
    και τέλος όσο για τον γάμο αν ένας χρόνος σχέσης είναι νορίς για να τον κάνεις είναι απλά στερεότυπα μιας κοινονίας.
    πχ, αν γνωρίσει κάποιος κάποια/ον/ους και γουστάρουν από τον πρώτο μήνα κιόλας να μείνουν μαζί με προηπόθεση ή να περάσουν την υπόλοιπη ζωή τους μαζί -γιατί είναι φουλ ερωτευμένοι κ νιώθουν πως γνωρίζονται από παιδιά- ή γιατί θέλουν να ζήσουν αυτή την καύλα του ερωτα όσο κρατήσει θα βρεθεί κάποιος συγγενής/φίλος και θα πει πως είναι πολύ νωρίς να το κάνουνε.
    αλλά γιατί να μην το ζήσουνε αφού το έχουν;
    Ο έρωτας δεν είναι τίποτα άλλο παρά χημικές αντιδράσεις στο κεφάλι σου και αποδεδειγμένα ξεθωριάζει με τον καιρό. Πρέπει να είσαι πολύ βλάκας για να παντρευτείς από έρωτα.
    Προσωπικά δεν παίζει να παντρευόμουν άνθρωπο πριν συζήσω για τουλάχιστον 3ετία και δω πως μπορώ να συνενοήθώ και να συνυπάρξω και με την προυπόθεση φυσικά πως υπάρχει αγάπη.
    Δεν ξέρω, μου φαίνεται τρομερά ανώριμο και ανεύθυνο το σκεπτικό σου και του ντράγκονλορντ.

Ο έρωτας δεν είναι τίποτα άλλο παρά χημικές αντιδράσεις στο κεφάλι σου και αποδεδειγμένα ξεθωριάζει με τον καιρό. Πρέπει να είσαι πολύ βλάκας για να παντρευτείς από έρωτα.
    οταν ο κυνισμος χτυπησε κοκκινο.
    this is radio freedom.

Anti-Hero Reject's Avatar

Ο ορισμος της ωριμοτητας.ουφ.
    Barry Prudom-He's Public Enemy No1.

Sympathy Junkie. Amnesiac.'s Avatar

Παιδιά εγώ πιστεύω ότι όλοι γράφετε μαλακίες, καλά όχι όλοι, αλλά πολλοί. Ξεχνάτε ότι πίσω από κάθε άνθρωπο υπάρχει και μια διαφορετική ιστορία () και ότι κάποιος γίνεται αυτό που γίνεται και παίρνει τις αποφάσεις που παίρνει για πολλούς και διάφορους λόγους, τους οποίους αποκλείεται να καταλαβαίνετε στο σύνολο τους. Το γεγονός ότι κάθεστε και κρίνετε ανθρώπους από ένα log (...), πέρα από τραγικό, σημαίνει απλά ότι αγχώνεστε πολύ να αναπτύξετε κάποια κοσμοθεωρία που δικαιολογεί και ωραιοποιεί τις ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ζωές.

Βρείτε τα πρώτα με τον εαυτό σας και μετά υπάρχει καιρός να λύσετε και τα προβλήματα του Τάκη που παντρεύτηκε νωρίς, της Κικίτσας που γκαστρώθηκε στα 19 της και του Μπάμπη που είναι 68 και πάει ακόμα σε καταλήψεις.
    I went down into the valley to pray.
    I got drunk and I stayed all day.