γενικα στο κυκλο των φιλων μου, (ξ)εμεινα ο τελευταιος στην πορεια τους, ειμαι μια φαση πισω σε ολα, απο σχολη, φανταρικα, παντρειες! κι εννοειται ακουω τα διαφορα κλασικα κραξιματα που λεμε! το θεμα ειναι να γουσταρεις τον τροπο ζωης που ακολουθεις! παντρεψα ενα φιλο πριν κανα μηνα, δημ.υπαλληλος στα 26, γενικα αδιαφορη η καθημερινοτητα του, αλλα αυτος την βρισκει καργα! το πιο ενοχλητικο ειναι οτι βλεπεις αλλες περιπτωσεις (+φιλων μου) που ενω ειναι στη γκρινια και στη μιζερια σου λενε κι απο πανω αντε ρε μαλακα ξεμπερδευε με σχολη, ασ'τις μαλακιες, να πας κανας φανταρος να βρεις καμια δουλεια! και τι βρε γκαζμα να γινω σαν και σενα?

η αληθεια ειναι,οτι αν με το καλο/κακο ερθει η ωρα που θα χεις μια σταθερη δουλεια και δε θα'χεις τοσο ελευθερο χρονο να προσπαθω/ουμε να περναω/με καλα! φτανει αυτη η μιζερια στον κοσμο, ολοι εχουμε λογης ζορια, δεν εχουμε ολοι τις ιδιες ψυχικες αντοχες ξερω γω, αλλα τι να την κανεις τη ζωη αν δεν την παρεις πιο χαλαρα και σου παει στραφι! σε γαμανε, γελα ανατρεπτικα, ζησε ανατρεπτικα στην τελικη παιζει να σε λιωσουνε, αλλα τουλαχιστον το πηγες οσο αντεξες! οχι γιατι ετσι πρεπει να κανεις, γιατι ετσι ηθελες να κανεις!

φανφαρολογιες! πουτσα σε πασοκ νδ εε, ΡΕ! τα λεν κι οι συντροφοι εδω!

και κατι αλλο εβλεπα χτες βιντεακια dengue fever π.χ. αυτο
http://www.youtube.com/watch?v=VIIWJIsUVYg
και λεγα ρε πουστη μου τι ωραια θα ηταν να μας περιτριγυριζαν τετοιοι ανθρωποι ευχαριστοι! να χα τον μουσατο να τον ταϊζα σπιτι κι απλα να μου χαμογελουσε!

α και πουστε αυτα που λεω ειναι για τους "ελιτ" που ειμαστε στα ιντερνετ με adsl ασυρματα ρουτερς και τα λεμε στα φορουμς! δεν βαζω ολη την κενωνια μεσα!