Page 8 of 14 FirstFirst ... 678910 ... LastLast
Results 106 to 120 of 207

Thread: EXW FRIKAREI

nihil pop metamelia3's Avatar

Quote Originally Posted by pixies451 View Post
    ναι αλλα γτ εισαι μεσα σαββατο απογευμα?
    γιατι λειπω απο χθες το βραδυ, πριν βγω κοπαναγα ουισκια, μετα εξω κατι τσιπουρα, μετα ξανα κατι ουισκια, κοιμηθηκα στις 8 το πρωι και οχι σπιτι μου, με ξυπνησαν στις 12, βγηκα εξω στην βροχη με ενα γαμοχανγκοβερ, κουμπωσα ενα ντεπονακι, ζητιανεψα εναν καφε, εσκασαν κατι φιλοι μου να με σωσουν απ'την ζητιανια, τα'παμε, γυρισα σπιτι μου γυρω στις 5μιση, εφαγα κατι γιατι ειχα να φαω απο προχθες, σε λιγο πιανω παλι το τζεημσονακι και αν δεν πεσω κατω και παιξει τιποτα θα βγω με το τζεημσονακι μου παραμάσχαλα και οταν το τελειωσω θα το χωσω στον κωλο κανενος μπατσου. καλα τα πηγα μαμα;
    this is radio freedom.

I like turtles pixies's Avatar

με κανεις περηφανη αλλα στον εις πηγαινε
    There was a time that the pieces fit, but I watched them fall away

α, νομιζα οτι πας να ξεκινησεις εμφυλιο. δεν μας παιρνει πιξις, ειμαστε τρεις μονο!
    this is radio freedom.

Πουλο απο δω μεσα Boris-san's Avatar

Αφου στηριζω και γω ρε μαλακες κ ας ειμαι μονο 19
    Τα λεμε:και να θυμαστε παντα οποτε ειστε ηρεμοι για να τσαντιζεστε:

ΕΑΜ ΕΛΑΣ ΕΠΟΝ ΟΠΛΑ ΔΣΕ
    ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟ ΚΚΕ

Φχαριστω το Νασουμ για τη δορθωση.Γεια σας και παλι

ωραια. 4: ενας ντιλεταντης, ενας πανκης, ενας κνιτης και μια υπευθυνη.

ξεθαψαμε τον πελεκυ. τρεμετε.
    this is radio freedom.

Πουλο απο δω μεσα Boris-san's Avatar

ΑΧΑΧΑΧΑΧ
    Τα λεμε:και να θυμαστε παντα οποτε ειστε ηρεμοι για να τσαντιζεστε:

ΕΑΜ ΕΛΑΣ ΕΠΟΝ ΟΠΛΑ ΔΣΕ
    ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟ ΚΚΕ

Φχαριστω το Νασουμ για τη δορθωση.Γεια σας και παλι

ρινς antimusic's Avatar

scripta manent.
    Talking monkey, yeah, yeah. Came here from the future. Ugly sucker, only says "ficus".

πάντα.
    this is radio freedom.

γκεστάλ nothingman's Avatar

Quote Originally Posted by Khalkji View Post
    . . . η αθηνα του 2006-7 (ολως τυχαιως επι καταληψεων) ηταν απιστευτη. την επομενη χρονια πεθανε . . .
    λολ, σοβαρέψου ε, δεν αλλάζουν αυτά τα πράγματα έτσι απότομα. εκτός αν το καλοκαίρι του 2007 έκλεισε το αγαπημένο σου μαγαζί ξερωγω.
    ~
    "Why didn't it kill him?" she said.
    "Unforgivably sloppy workmanship at the hand grenade factory," I said.
    ~

Zero Black Darkling's Avatar

Aν τα νουμερα ηταν ενα ετος παραπανω, θα εκανα το κουοτ της χρονιας, αλλα δεν.
    when it goes to .999 then I rise and there I shine

γκεστάλ nothingman's Avatar

κωλόγαυρε.
    ~
    "Why didn't it kill him?" she said.
    "Unforgivably sloppy workmanship at the hand grenade factory," I said.
    ~

Quote Originally Posted by pixies451 View Post

χογκαρθ τι φανταστικο κανεις σπιτι μονος?
    καταλαβαινεις το ποιντ που προσπαθουμε να περασουμε με τους αγαπητους αποπανους?
    οτι τωρα εχεις τη δυνατοτητα να κανεις καποια πραγματα ή να μη τα κανεις. σε 10 χρονια ομως δε θα εχεις την επιλογη αυτη λογω υποχρεωσεων. και παρολαυτα εσυ επιλεγεις στο τωρα να μη τα κανεις.

pixies, κατ'αρχάς δεν είπα πουθενά "σπίτι μόνη". σπίτι με παρέα λοιπόν. Αλλά και μόνη μου περνάω εξίσου όμορφα. σημαντικό να μπορείς να μείνεις μόνος με τον εαυτό σου. Καταλαβαίνω τι λες, αυτό που λέω εγώ είναι ότι θεωρώ ηλίθια αυτά τα στάνταρντς (είσαι νέος άρα πρέπει να γίνεσαι λιώμα κάθε βράδυ και να βγαίνεις κτλ). Περνάω πολύ καλύτερα κάνοντας πολύ πιο χαλαρά (και προφανώς ξενέρωτα για κάποιους) πράγματα. Αυτό σημαίνει ότι περνάω λιγότερο καλά από σένα ή ότι δε ζω την ηλικία μου;

Και τέλος, είναι μύθος ότι όλες οι ευκαιρίες της ζωής σου για να κάνεις πράγματα είναι μαζεμένες στη δεκαετία 20-30 γι'αυτό τρέξε τρέξε να προλάβεις ό,τι μπορείς και ότι η ζωή μετά είναι σκατά και γεμάτη υποχρεώσεις. Στα 40 σου μπορεί να είσαι πολύ πιο ευτυχισμένος και ικανοποιημένος απ'ότι στα 20.
    Truly fertile Music, the only kind that will move us, that we shall truly appreciate, will be a Music conducive to Dream, which banishes all reason and analysis. One must not wish first to understand and then to feel. Art does not tolerate Reason.

ΑΓΑΠΗΣΑ ΤΟ SLUDGE GG*'s Avatar

παιδια δεν ξερω για εσας αλλα εγω σκιζομαι στη δουλεια και ανεχομαι τον καθε παπαρα να μου τα πρηζει γιατι τα φραγκα ειναι χρησιμα:
    αλκοολ-ναρκωτικα καλυτερης ποιοτητας(δεν εισαι πια 15 να γινεσαι με μαλακιες)
    βιζιτες πολυτελειας(αν βεβαια γουσταρετε σαπιλα των 15ευρω στειλτε π.μ. σε γνωστο θρασερ του φορουμ)
    αγορα απο τη μπουτικ του γαυρου τη φανελα του παντου σε ολα τα χρωματα(γιατι ετσι)

και αλλα χρησιμα καθημερινα πραγματα που θα σας κανουν πιο ευτυχισμενους
    ΚΟΚΚΑΛΙΚΟ ΚΤΗΝΟΣ

http://www.youtube.com/watch?v=NxsVERUpM6I

Senior Member ~ladykiller~'s Avatar

ρε συ Hogarth, δεν λέμε να βγαίνεις και να γίνεσαι λιώμα κατ' ανάγκη. Αλλά να βγαίνεις!

τώρα αν οι άλλοι προσπαθούν να σε βγάλουν από τον δρόμο του κυρίου, πάω πάσο.

όπως και να 'χει πάντως ή καλύτερη δεκαετία για να τα κάνεις πουτάνα και να έχεις να θυμάσαι μετά και να γελάς ειναι τα 15-25 άντε 30 αν σε ζούνε οι γονείς σου, πράγμα που δεν είναι σωστό βέβαια.
    μετά απλά σκάει η δουλειά και δεν μπορείς να κάνεις αυτά που θέλεις τόοοοσο πολύ. Το κάνεις δλδς αλλά λιγότερο συχνά, γιατί ποιος ξυπνάει μετά από handover ή ποιος ξυπνάει σε σπίτι που δεν ξέρει που ακριβώς είναι και να πρέπει να πάει στην δουλειά του;
    'πίσης, θεωρώ πολύ γαμάτη την φάση να είσαι με την παρέα σου όξω σε καμιά πλατεία και να αράζεις με μπυρίτσες, μουσικούλες, μαλακιούλες παρά να κάθεσαι με την παρέα σου σπίτι με μπυρίτσες, μουσικούλες, μαλακιούλες. ε, όπως και να 'χει άλλο το σπίτι άλλο το έξω.
    και αυτά περί "να μπορείς να κάτσεις μόνος σου και να περνάς καλά" γιατί άλλο να περνάς καλά άλλο να κάθεσε μόνος σου και να αντέχεις.
    κ εγώ όταν είμαι μόνη μου περνάω δημιουργηκά με ζωγραφιές, γραψήματα κλπ αλλά προτειμώ να είμαι με τους φίλους μου.

και τελειώνω με την φάση οικογένεια.
    δεν πιστεύω πως όποιος κάνει παιδιά -δεν αναφέρομαι σε γάμο γιατί είναι χάσιμο χρόνου και χρημάτων και δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος να το κάνει- χάνει και την ελευθερία του.
    ξέρω ανθρώπους -και δεν νομίζω να είμαι μόνο εγώ, που έχουν προσαρμώσει την ζωή τους όσο πιο κοντά στα θέλω τους. Και βάζουν και τα παιδιά τους μέσα σε αυτή την κατάσταση.
    Γουστάρω πολύ όταν βλέπω παιδιά σε κοινονικοπολιτικούς χώρους και είναι μαζεμένα αρκετά ώστε να κάνουν κάτι μεταξύ τους. Καλά δεν μιλάω να πάρουν τα μικρά σε μαγαζιά κλπ γιατί θα βαρεθούν θα περάσει και χάλια η παρέα -μου έχει συμβεί πολλές φορές για αυτό το λέω.
    Βέβαια αυτό που γουστάρω πιο πολύ είναι για μια οικογένεια που ζουνε σε κατάληψη μαζί με το μωρό.

αυτά

satan was a lez

ε φυσικά να βγαίνεις, δεν είπαμε να μονάσεις. Με τις ακραίες καταστάσεις που ειπώθηκαν σα στερεότυπη λογική διαφωνώ.
    Last edited by Hogarth; 22-03-2009 at 03:08.
    Truly fertile Music, the only kind that will move us, that we shall truly appreciate, will be a Music conducive to Dream, which banishes all reason and analysis. One must not wish first to understand and then to feel. Art does not tolerate Reason.