Page 9 of 14 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast
Results 121 to 135 of 207

Thread: EXW FRIKAREI

THRASHER Razor's Avatar

Quote Originally Posted by GG* View Post
    (αν βεβαια γουσταρετε σαπιλα των 15ευρω στειλτε π.μ. σε γνωστο θρασερ του φορουμ)
    αν εχεις κανα τηλεφωνο για θεσσαλονικη ενοειται δινεις

κατα τ'αλλα μεχρι τα 40-45 μεταλ,Αρης,ξυδια,μουνια,μπαχαλα και μετα παντρευομαι μια 25αρα ρουμανα να μου τα τρωει
    ΣΠΙΝΤ ΜΕΤΑΛ ΧΛΕΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ ΤΟΥ ER

ΟΥΖΟ-ΘΡΑΣ-ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ-ΣΑΜΑΤΑΣ

ρινς antimusic's Avatar

Quote Originally Posted by ~ladykiller~ View Post
    -δεν αναφέρομαι σε γάμο γιατί είναι χάσιμο χρόνου και χρημάτων και δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος να το κάνει-
    χάσιμο χρημάτων δεν είναι πάντως (μιλάμε για τον κλασσικό πατροπαράδοτο μικροαστικό γάμο μετα δεξιώσεως - φακελάκια στις τσέπες του γαμπρού κλπ), ίσα ίσα που είναι μια οικονομική βοήθεια για το ζευγάρι που ξεκινάει να στήσει το σπιτικό του~!~!

κατατάλλα και ανάλογα την περίπτωση υπάρχουν διάφορες ευκολίες (όσον αφορά το δημόσιο πχ) που είναι και η πραγματική αιτία που συνεχίζει να παντρεύεται τόσος κόσμος, ανεξάρτητα αν πραγματικα το χρειάζονται οικονομικά, είτε γιατί τρομοκρατούνται με κρίσεις και υφέσεις και φόβο για το μέλλον και τέτοια.

δηλαδή χαζοί είναι οι γκέηζ/λεσβίες που ΣΗΚΩΣΑΝΕ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΛΑΓΟΥΜΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΟΡΝΟΙ θέλουν να παντρεύονται;
    Talking monkey, yeah, yeah. Came here from the future. Ugly sucker, only says "ficus".

Ο harbinger έχει πιότερο μυαλό από πολλούς μαζί ε. Τρομαχτικά στερεότυπα για το τι σημαίνει να "ζήσεις τη ζωή σου". Και τρομερά μικροαστικά, ελάτε να τα κάνουμε *πουτάνα* πριν αρχίσουν οι υποχρεώσεις. Μπορείς να ζεις και να φχαριστιέσαι τη ζωή σου και χωρίς υστερίες ε. Επίσης αυτά που λέτε ότι ο κόσμος άλλαξε και τώρα θέλει ασφάλεια εγώ δεν τα καταλαβαίνω, προσωπικά στα 18 μου σκεφτόμουν να γίνω μπάτσος επειδή ήμουν τρομοκρατημένος απ'την ανεργία και ο σταθερός μισθός φαινόταν πολύ μιαμ, αυτά βέβαια πριν καταλάβω τι σημαίνει να είσαι μπάτσος καθώς την εφηβεία μου την πέρασα κλεισμένος στον εαυτό μου και δεν είχα ιδιαίτερη επαφή με πολιτικές ή γενικότερα με τον κόσμο. Μετά χαλάρωσα λίγο αλλά ρε μουνάκια ναι, τώρα που έχω ψιλοσταθερή δουλειά με καλό μισθό είμαι πολύ καλύτερα ψυχολογικά από όταν δούλευα μερανύχτα στο bits and bytes για 450 ευρώ (στην καλύτερη) χωρίς ασφάλεια. Και οι παρέες και το έξω ωραία είναι, και σα φοιτητής τα έζησα αρκετά, δεν έχω παράπονο, αλλά ναι, δεν είσαι μια ζωή 22. Για να μην πω ότι και τη μισή μου φοιτητική ζωή μέσα την πέρασα με βιβλία και μουσικούλα και δεν το μετάνιωσα καθόλου, καθώς με είχαν πιάσει ήδη τα αντικοινωνικά μου. Και τώρα την παλεύω να κάνω παρέα με ελάχιστα άτομα, οι περισσότεροι με εκνευρίζουν - λάθος μου ή όχι, έτσι είναι. Οπότε ναι, είναι πολλές φορές που περνάω καλύτερα μόνος στο σπίτι παρά έξω, ανάλογα και με την ψυχολογία μου. Και γενικά, οι άνθρωποι αλλάζουν και αυτό είναι ένα καλό πράγμα, το να λες κάποιον ζωντανό νεκρό και ρομποτάκι επειδή πλέον προτιμά να κάτσει σπίτι του από το να πίνει μπόμπες κάθε βράδυ να ξερνάει να ξυπνάει με χανγκόβερ να πηδάει ό,τι κινείται και να γελάει σαν τον μπίβις ή μερικές φορές και σαν τον μπάτχεντ, είναι τουλάχιστον κλειστόμυαλο και μίζερο. Καλά κάνετε και βγαίνετε ρε παιδί μου δηλαδή αν σας ευχαριστεί αυτό, αλλά μην το ανάγετε και σε υπέρτατη αξία - κριτήριο ζωντανής ζωής ή όχι.
    Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;

lcsgp FIXXXER's Avatar

Ρε σεις, η δημιουργια σεροτονινης στον οργανισμο λειτουργει με διαφορετικο τροπο στον καθενα, αναλογα με το πως ειναι φτιαγμενος εκ γενετης, με το τι επιδρασεις εχει απο το εξωτερικο περιβαλλον και με την εξελιξη που θα εχει ο οργανισμος του λογω γενετικης προδιαθεσης.

Συνεπως, αν θελει η ladykiller να ζει σε μονιμη καταληψη με την αγαπημενη της και το παιδι τους, ο θρασερ να πηδαει και να βριζει φτηνες πουτανες ακουγοντας destruction, ο πανκης να ερωτευεται καθε βδομαδα διαφορετικη γκομενα και να ακουει underground punk και η Hogarth να μενει σπιτι της ειτε μονη της ειτε με τον ετσι, it's all good. Για υποτιθεται "ανοιχτομυαλο" φορουμ, πολυ δεδομενη εχετε την συνταγη ευτυχιας...

Και οκ το ξερω οτι απλα "κουβεντα κανετε", γι αυτο κι εγω κανω κουβεντα, αλλα ολα αυτα τα "ζησε φιλε καντα πουτανα ολα μεχρι τα 30 γιατι μετα ακομα κι ο μπερνιν γινεται φλωρος" μου φαινονται πολυ γραφικα, οπως επισης και η αντιθετη ακραια αποψη (που δεν εχει εκφραστει ακομα απο κανεναν) του στυλ "μαλακιες ειναι ολα αυτα, βρισκεις μια δουλεια στα 20, παντρευεσαι κανεις και δυο παιδια νεος και ζεις ευτυχισμενος ηρεμα κι ωραια".

Παντως just for the dialogue's sake, προσωπικα θεωρω μια πολυ καλη ηλικια να σοβαρευτει κανεις, να αποφασισει τι θα κανει με το μελλον του και να σταματαει να τα κανει πουτανα ολα οποιαδηποτε χρονικη στιγμη αναμεσα στο 25 και το 28, γιατι ετσι με βολευει.

Senior Member ~ladykiller~'s Avatar

μια επισήμανση μόνο, όταν εγώ αναφέρομε στην φάση "πουτάνα" δεν εννοώ αναγκαστηκά να μεθάς/μαστουρώνεις όλη μέρα κάθε μέρα αλλά γενικά να κάνεις πράγματα που αργότερα λόγο δουλειάς δεν θα μπορείς να τα κάνεις.
    πχ να σηκωθείς να φύγεις έτσι γιατί σου καύλωσε και να πας μια εκδρομή με φίλους ή μόνος σου.
    ίσως θα έπρεπε να το θέσω πιο σώστα από νορίτερα αλλά δεν γαμιέτε και τώρα καλά είναι.

satan was a lez

Anti-Hero Reject's Avatar

πω πω.
    δεν σας ειπε κανεις ντε και καλα να τα κανετε πουτανα,απλα επισημαναμε ποσο ασχημο ειναι να χανεις ολη σου την παιδικοτητα απο μια σχετικα μικρη ηλικια.
    γιατι και το να βγαινεις εξω και να θελεις να περνας καλα με τους φιλους σου,οσο παραξενο και αν ακουγεται,ειναι μερος μιας παιδικοτητας.
    τωρα αν καποιος περναει καλα με το να βλεπει τους φιλους του σε σπιτια,ή να βλεπουν ταινιες κτλ κτλ δεν μου πεφτει λογος(φυσικα).εκεινο που μου την σπαει ειναι οτι σωνει και καλα,καποια στιγμη πρεπει να "σοβαρευτεις".οχι για εσενα,αλλα για τους γυρω σου.γτ εκτος εξαιρετικων περιπτωσεων,οι περισσοτεροι που "σοβαρευονται" και κατ επεκταση κοβουν παρεες και γενικα τα παντα που τους εκαναν καποτε να περνανε ΚΑΛΑ,στικ του οουαν περσον,και γινοντα ρομποτακια εχουν δεχθει εμμεση ή αμεση ψυχολογικη πιεση απο το περιβαλλον τους.αλλιως δεν εξηγειται.

αζορ βλακα,τι να σου φαει η ρουμανα ρε.στα 45 σου ροξακια θα πουλας εξω απο την θυρα 3.
    εντιτ-μακαρι να μπορεσω μεχρι να πεθανω να πηγαινω σε καταληψεις,να ακουω πανκ,να βλεπω λαιβ,να κατεβαινω σε πορειες,να πηγαινω γηπεδο (στην 4,οχι στα βλαχοεπισημα),να μην εχω βαλει γραβατα(εκτος απο μια μισφιτς που εχω),να κανω ρολλερ μπλεηντς,να βλεπω τους ιδιους κολλητους που εβλεπα 20 και 30 και 40 χρονια πριν,να μπορω να ερωτευομαι(αν και αυτο ακομα και τωρα ειναι δυσκολο),να νιωθω οτι ζω και αναπνεω.
    Last edited by Reject; 22-03-2009 at 18:38.
    Barry Prudom-He's Public Enemy No1.

Quote Originally Posted by Reject View Post
    πω πω.
    δεν σας ειπε κανεις ντε και καλα να τα κανετε πουτανα,απλα επισημαναμε ποσο ασχημο ειναι να χανεις ολη σου την παιδικοτητα απο μια σχετικα μικρη ηλικια.
    γιατι και το να βγαινεις εξω και να θελεις να περνας καλα με τους φιλους σου,οσο παραξενο και αν ακουγεται,ειναι μερος μιας παιδικοτητας.
    τωρα αν καποιος περναει καλα με το να βλεπει τους φιλους του σε σπιτια,ή να βλεπουν ταινιες κτλ κτλ δεν μου πεφτει λογος(φυσικα).εκεινο που μου την σπαει ειναι οτι σωνει και καλα,καποια στιγμη πρεπει να "σοβαρευτεις".οχι για εσενα,αλλα για τους γυρω σου.γτ εκτος εξαιρετικων περιπτωσεων,οι περισσοτεροι που "σοβαρευονται" και κατ επεκταση κοβουν παρεες και γενικα τα παντα που τους εκαναν καποτε να περνανε ΚΑΛΑ,στικ του οουαν περσον,και γινοντα ρομποτακια εχουν δεχθει εμμεση ή αμεση ψυχολογικη πιεση απο το περιβαλλον τους.αλλιως δεν εξηγειται.
    Μια χαρά εξηγείται από το ότι οι άνθρωποι αλλάζουν. Προφανώς υπάρχουν και οι περιπτώσεις που λες, αλλά δεν είναι πάντα έτσι. Κι εγώ όπως τα λες είμαι. Έχω κόψει παρέες και αι στικ του ουαν πέρσον (εκτός αν το "οουαν" ήταν κάτι άλλο) γιατί αυτό προτιμώ τώρα. Μέχρι και μουσική, που κάποτε άκουγα από το πρωί μέχρι το βράδυ, πλέον ακούω μία στο τόσο. Απ'έξω, μπορεί να φαίνομαι σα "ρομποτάκι" όπως λες. Εγώ δεν αισθάνομαι περισσότερο "ρομποτάκι" από ό,τι παλιά. Απλώς άλλαξα συνήθειες. Νομίζω ότι είναι λογικό με τα χρόνια οι περισσότεροι να αλλάζουν γούστα και τρόπο διασκέδασης, το θεωρώ μάλλον θετικό, δεν είναι απαραίτητα ούτε ξεπούλημα του παλιού σου εαυτού ούτε των παλιών σου παρεών/χόμπι ούτε τίποτα τέτοιο. "Ξεπούλημα" ή μάλλον προδωσία/κοροϊδία του εαυτού σου είναι να κάνεις μια ζωή τα ίδια γιατί "αφού πριν δέκα χρόνια μ'αυτά πέρναγες καλά, πρέπει να περνάς και τώρα". Το ότι δε σου έχει συμβεί και δεν καταλαβαίνεις γιατί μπορεί κάποιος να κάνει μια στροφή στη ζωή του δε σημαίνει ότι είναι πάντα επειδή υπέκυψε σε κάποια πίεση. Δε λέω ότι δεν υπάρχουν και οι τύποι "ναι ρε, γαμώ περνάγαμε τότε, αλλά με φαντάζεσαι 30 χρονών μαντράχαλο με οικογένεια να κάνω τέτοιες μαλακίες", αλλά αυτοί καλά να πάθουν, ξέρωγω. Φαντάζομαι ότι και όταν ήταν μικροί έκαναν μαλακίες γιατί "με φαντάζεσαι από τα 20 σοβαρό, αν δεν τα κάνω τώρα πότε θα τα κάνω;".
    ladykiller, αν υπάρχει διάθεση πάντα βρίσκεις χρόνο να κάνεις *τη μαλακία σου*. Αν δεν υπάρχει διάθεση, δεν υπάρχει λόγος να την κάνεις γιατί χάνει την ουσία της.
    Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;

fleshdiver regularpaul's Avatar

να μην εχω βαλει γραβατα
    Dead Moon - Too Many People (originally by the Leaves)

Too many people too many people too many people oh oh oh yeah

Too many people tryin to change me
    too many people lookin to rearrange me
    last thing I'll ever do
    to prove that I am a man like you
    is work from 9 to 5 just to keep myself alive
    have to listen everyday that everybody's tired
    concentrate my time just tryin to make a dime
    educate my thoughts just to make my values right

too many things too many things too many things yeah yeah yeah

too many things that I gotta do
    too many bags that I gotta run through
    last thing I'll ever do to prove that I am a man like you
    is walkin round the world just to be sure I got a girl
    worryin just because that's what everybody else does
    WEAR A SUIT AND TIE YEAH I'D RATHER SIT AND DIE
    concentrate my time just to make my values right

αγαπάμε πάνκη σταθερά
    Last edited by regularpaul; 22-03-2009 at 19:32.

Sympathy Junkie. Amnesiac.'s Avatar

Εγώ πάντως φοράω συχνά γραβάτα LOL.

Αλλά ύστερα απόσα διάβασα θα την έχω πιο χαλαρή για να ζω και να αναπνέω ευκολότερα. Όταν μπορέσω θα ανεβάσω και βιογραφικό για να μου δώσετε συμβουλές ευτυχίας.
    I went down into the valley to pray.
    I got drunk and I stayed all day.

Ξυδόμπαρμπας Raven Lord's Avatar

Quote Originally Posted by Dragonlord View Post
    πω πω.
    Μια χαρά εξηγείται από το ότι οι άνθρωποι αλλάζουν. Προφανώς υπάρχουν και οι περιπτώσεις που λες, αλλά δεν είναι πάντα έτσι. Κι εγώ όπως τα λες είμαι. Έχω κόψει παρέες και αι στικ του ουαν πέρσον (εκτός αν το "οουαν" ήταν κάτι άλλο) γιατί αυτό προτιμώ τώρα. Μέχρι και μουσική, που κάποτε άκουγα από το πρωί μέχρι το βράδυ, πλέον ακούω μία στο τόσο. Απ'έξω, μπορεί να φαίνομαι σα "ρομποτάκι" όπως λες. Εγώ δεν αισθάνομαι περισσότερο "ρομποτάκι" από ό,τι παλιά. Απλώς άλλαξα συνήθειες. Νομίζω ότι είναι λογικό με τα χρόνια οι περισσότεροι να αλλάζουν γούστα και τρόπο διασκέδασης, το θεωρώ μάλλον θετικό, δεν είναι απαραίτητα ούτε ξεπούλημα του παλιού σου εαυτού ούτε των παλιών σου παρεών/χόμπι ούτε τίποτα τέτοιο. "Ξεπούλημα" ή μάλλον προδωσία/κοροϊδία του εαυτού σου είναι να κάνεις μια ζωή τα ίδια γιατί "αφού πριν δέκα χρόνια μ'αυτά πέρναγες καλά, πρέπει να περνάς και τώρα". Το ότι δε σου έχει συμβεί και δεν καταλαβαίνεις γιατί μπορεί κάποιος να κάνει μια στροφή στη ζωή του δε σημαίνει ότι είναι πάντα επειδή υπέκυψε σε κάποια πίεση. Δε λέω ότι δεν υπάρχουν και οι τύποι "ναι ρε, γαμώ περνάγαμε τότε, αλλά με φαντάζεσαι 30 χρονών μαντράχαλο με οικογένεια να κάνω τέτοιες μαλακίες", αλλά αυτοί καλά να πάθουν, ξέρωγω. Φαντάζομαι ότι και όταν ήταν μικροί έκαναν μαλακίες γιατί "με φαντάζεσαι από τα 20 σοβαρό, αν δεν τα κάνω τώρα πότε θα τα κάνω;".
    ladykiller, αν υπάρχει διάθεση πάντα βρίσκεις χρόνο να κάνεις *τη μαλακία σου*. Αν δεν υπάρχει διάθεση, δεν υπάρχει λόγος να την κάνεις γιατί χάνει την ουσία της.
    νομίζω ότι ο πάνκης (κ εγώ πιθανόν) να "τα βάζουμε" με αυτούς που αλλάζουν συνήθειες, γιατί θα θέλαμε να γουστάρουν όλοι μια πιο ανέμελη ζωή... ξέρω'γω, μάλλον υπάρχει και κάποια διαφορά μεταξύ επαρχίας και αθήνας/θεσσαλονίκης... εδώ είναι πιο έντονες κάποιες μικροαστικές λογικές τις οποίες σιχαίνομαι και κατ'επέκταση τα άτομα που τις υιοθετούν. δυστυχώς και κάποιοι φίλοι μου.
    Rock or Nothing

Senior Member ~ladykiller~'s Avatar

νταξ' λογικό είναι να αλλάζεις με τον χρόνο αλλά όπως λένε και οι από πάνω άλλο να αλλάζεις και άλλο να σε αλλάζουν.
    σίγουρα στην επαρχία είναι διαφορετικά τα πράγματα απ' ό,τι μου έχουν πει raven, αλλά και εδώ αθήνα δεν ακούς λιγότερο κουλά.
    πχ. από τους 10 παλιούς συμαθητές/παλιές παρέες που 8α δω οι 9 θα μου πουν "κοντεύουμε 28 καιρός να σοβαρεύεσαι ράνια" ενώ οι 6 τουλάχιστον θα μου πουν μετά "νταξ και εγώ θα ήθελα να κάνω αυτά, αλλά δεν μ' αφήνουν οι υποχρεώσεις".
    Μαλακίες δλδ.
    Δεν είναι πως άλλαξαν μεγαλώνοντας αλλά τους άλλαξε ο περίγυρος, η γκόμενα/ος, η κοινονία κλπ κλπ.
    Οπότε επειδή ξέρω πως και σε 20 χρόνια από τώρα πάλι τα ίδια θα θέλω, συνεχίζω να ελπιζω πως δεν θα ομαδοποιηθώ και στα 48 μου θα πηγαίνω όπου πηγαίνω τώρα.
    Γενικά οι άνθρωποι αλλάζουν, οκ?! Αλλά αλλάζουν μέχρι ένα όριο, το βασικό μέρος της προσωπικότητας μένει ίδιο.
    Κ για αυτό βάζω το χέρι μου στην φωτιά.

satan was a lez

Οργισμένος Βαλκάνιος Pinatero's Avatar

γενικα στο κυκλο των φιλων μου, (ξ)εμεινα ο τελευταιος στην πορεια τους, ειμαι μια φαση πισω σε ολα, απο σχολη, φανταρικα, παντρειες! κι εννοειται ακουω τα διαφορα κλασικα κραξιματα που λεμε! το θεμα ειναι να γουσταρεις τον τροπο ζωης που ακολουθεις! παντρεψα ενα φιλο πριν κανα μηνα, δημ.υπαλληλος στα 26, γενικα αδιαφορη η καθημερινοτητα του, αλλα αυτος την βρισκει καργα! το πιο ενοχλητικο ειναι οτι βλεπεις αλλες περιπτωσεις (+φιλων μου) που ενω ειναι στη γκρινια και στη μιζερια σου λενε κι απο πανω αντε ρε μαλακα ξεμπερδευε με σχολη, ασ'τις μαλακιες, να πας κανας φανταρος να βρεις καμια δουλεια! και τι βρε γκαζμα να γινω σαν και σενα?

η αληθεια ειναι,οτι αν με το καλο/κακο ερθει η ωρα που θα χεις μια σταθερη δουλεια και δε θα'χεις τοσο ελευθερο χρονο να προσπαθω/ουμε να περναω/με καλα! φτανει αυτη η μιζερια στον κοσμο, ολοι εχουμε λογης ζορια, δεν εχουμε ολοι τις ιδιες ψυχικες αντοχες ξερω γω, αλλα τι να την κανεις τη ζωη αν δεν την παρεις πιο χαλαρα και σου παει στραφι! σε γαμανε, γελα ανατρεπτικα, ζησε ανατρεπτικα στην τελικη παιζει να σε λιωσουνε, αλλα τουλαχιστον το πηγες οσο αντεξες! οχι γιατι ετσι πρεπει να κανεις, γιατι ετσι ηθελες να κανεις!

φανφαρολογιες! πουτσα σε πασοκ νδ εε, ΡΕ! τα λεν κι οι συντροφοι εδω!

και κατι αλλο εβλεπα χτες βιντεακια dengue fever π.χ. αυτο
    http://www.youtube.com/watch?v=VIIWJIsUVYg
    και λεγα ρε πουστη μου τι ωραια θα ηταν να μας περιτριγυριζαν τετοιοι ανθρωποι ευχαριστοι! να χα τον μουσατο να τον ταϊζα σπιτι κι απλα να μου χαμογελουσε!

α και πουστε αυτα που λεω ειναι για τους "ελιτ" που ειμαστε στα ιντερνετ με adsl ασυρματα ρουτερς και τα λεμε στα φορουμς! δεν βαζω ολη την κενωνια μεσα!
    ..Γω νόμιζα πως ήσασταν ο Σπουδαίος Θεός, ο Μεγαλοδύναμος
    αλλά σεις δεν είστε παρά ένα ειδωλάκι, ένας κόπανος με γραβάτα
    Σκύβω ήδη να πιάσω το κέρατο
    που χω κρυμμένο στα σταράκια μου...

http://justaburn.blogspot.gr/
    http://www.facebook.com/pages/Nights...70783152963345
    http://www.downtunedmag.com/p/downtuned-radio.html
    https://www.facebook.com/1000modsFanClub

nihil pop metamelia3's Avatar

καλυτερος γιουζερ εβερ.
    this is radio freedom.

Serpico! Boom!'s Avatar

Quote Originally Posted by Pinatero View Post
    γενικα στο κυκλο των φιλων μου, (ξ)εμεινα ο τελευταιος στην πορεια τους, ειμαι μια φαση πισω σε ολα, απο σχολη, φανταρικα, παντρειες! κι εννοειται ακουω τα διαφορα κλασικα κραξιματα που λεμε! το θεμα ειναι να γουσταρεις τον τροπο ζωης που ακολουθεις! παντρεψα ενα φιλο πριν κανα μηνα, δημ.υπαλληλος στα 26, γενικα αδιαφορη η καθημερινοτητα του, αλλα αυτος την βρισκει καργα! το πιο ενοχλητικο ειναι οτι βλεπεις αλλες περιπτωσεις (+φιλων μου) που ενω ειναι στη γκρινια και στη μιζερια σου λενε κι απο πανω αντε ρε μαλακα ξεμπερδευε με σχολη, ασ'τις μαλακιες, να πας κανας φανταρος να βρεις καμια δουλεια! και τι βρε γκαζμα να γινω σαν και σενα?
    Το ακριβως αντιθετο εδω, στον στενο μου περιγυρο ειμαστε ολοι "αυτοι που εχουν ξεμεινει" πλην ενος και τρωμε στη μαπα γκρινια για το μιζερο 9-5.

Πινατερο τα πες ωραια.
    They say we've got a lifetime, but we know that ain't true.

Senior Member 00i00's Avatar

στα 32μ εχω να βγω σε μπαρ στιν κωμοπολη μου εδω και κατι χρονια....εχω και γαμπρο μπαρουχο...γενικα τα εχω σιχαθει ολα,μονο σπιτια και ρετσινες....δε ξερω αν γερασα αλλα στανταρ τωρα ειμαι πιο σαπιος απ οταν επινα σκονες και αλλες βρωμιες...απολαμβανω τιν θεα απο το κτημα με τον σκυλομ να με δαγκανει τ αρχιδια...φαση εχει