-
Φίλε Βίντνα.
Το οτι δεν απαντάω και δεν κάνω τον ξερόλα σε κάθε ποστ στο Γυμνάζεστε, δε σημαίνει οτι δεν ξέρω από γυμναστική και bodybuilding. Πιθανότατα ξέρω όσα ξέρετε όλοι μαζί.
25 χρόνια μπάσκετ και από το 1998 γυμναστήριο εξαιρώντας τα 4 τελευταία χρόναι που το παράτησα.
Πήγαινα στο γυμναστήριο ΑΥΤΟΥ https://www.youtube.com/watch?v=0tOEkqA4p_U
Ψάξε και μάθε τί ήταν για το αγωνιστικό BB της Ελλάδος.
Έκανα παρέα με αυτόν και ανέβηκα τα βουνά, πάνω από 50 φορές με αυτόν, φαντάζεσαι κουβέντες για γυμναστήριο, bodybuilding, νύχτα κτλ.
Έκανα παρέα με άτομα που πίναν φαρμακεία ολόκληρα ( έναν κύκλο έκανε αυτός στο βίντεο; Γελάνε και οι αλτήρες), με άτομα που κατέβαιναν σε αγώνες, με άτομα που η ζωή τους ηταν το γυμνστήριο.
Έχω πάει σε αγώνες, έχω σακατευτεί, έχω διαβάσει έχω έχω......... Σήκωνα κάποτε και 130 κιλά πάγκο που δεν ήταν το φόρτε μου το στήθος και 180 σκουωτ. Δεν έκανα άρσεις θανάτου όσα αυτός στο βίντεο ούτε αυτά που σήκωνα ήταν πολλά, αλλά τα έκανα εγώ, εσύ όχι.
Για τη γαμημένη γλώσσα μη μου λες εμένα και το πόστιουρ, το είπε αυτός που έκανε μόνο έναν κύκλο; Εντάξει, βάλε τη γλώσα στον ουρανίσκο.
Μη μου λέτε για απερ μπακ και πανω αριστερά και αυτό γυμνάζει κάτω δεξιά.
Στείλε μια φωτό από την πλάτη σου να μου δείξεις πως τη γυμνάζεις το απερ μπακ και νεκ και ξύσε τ'αρχίδια σου να σου στείλω και εγώ μία από τη δική μου να δούμε τί κάνει η γλώσσα,
Φιλικά, αν και μπορεί να μη το καταλαβαίνεις.
Last edited by Λασπόνερα; 16-02-2018 at 14:08.
Tags for this Thread