Quote Originally Posted by KoiliaSamprela View Post

Μάικς, δεν θα στο χαλάσω, οκ.

Κάθε οπαδός είναι εν δυνάμει φασίστας όταν θέλει να "τσακίσει" τον αντίπαλο οπαδό επειδή είναι διαφορετικός. Αυτό είναι η μια περίπτωση. Το να την πέσουν κάποιοι σε πακιστανούς επειδή είναι από άλλη χώρα έχουν άλλο χρώμα, άλλη θρησκεία είναι ναζίδια αυτή είναι άλλη περίπτωση. είμαι κατανοητός ?
Οι "δικοί μου" ήταν στο περιστατικό αλλά δεν παίρνουν μέρος σε τέτοια σκηνικά. Από κοντά θα σου πω τον λόγο, από μακριά δεν γράφω τίποτα.
το να μην με πιστεύεις φυσικά και είναι επιλογή σου και καλά κάνεις
τιποτα δε με (μου) χαλνας, απλα τωρα εγινες πιο κατανοητος
το θεμα ομως με τα ναζιδια εχει λαθος βαση διοτι ΔΕΝ επαιξαν ναζιδια αλλα αντιθετως ο τυπος που λεγαμε και εβαλε πλατη ειναι του αναρχικου χωρου
να μου τα πεις απο κοντα καποια στιγμη, ναι...αλλα να τα πεις απο κοντα και με τους δικους σου και να τους ρωτησεις γιατι δεν υπερασπιστηκαν τους Πακιστανους απεναντι στους...ναζι ΠΑΟΚτσηδες

και κατι γενικα για ολους ημας που...''πανω απολα η ομαδα ΜΑΣ'' για ολους εσας
ρε μαλακες πως σκατα πρεπει να αισθανεται καποιος που ξυπναει ενα πρωι (εστω μεσημερι), αναφτει τον ιντερνε και βλεπει ολονα τον ντουνια να τον αποκαλει ναζι και ξερω γω?
εγω τον εαυτο μου υπερασπιζομαι και κανενα ''οπαδικο κινημα'' (ακου κινημα, λολ)

δυο μερες τωρα τρωμε μασημενο εμετο και τον αναπαραγουμε, νυσαφι