Το πρώτο Duke και το LC4 ήταν βόλτα και συνεργείο. Δεν ξέρω αν αυτό θέλω από το μοτόρι μου. Επίσης, τα τελευταία CB έχουν 3 εκδόσεις και η μία (νομίζω η F) είναι υπερπλήρης. Οδηγούμε με εντελώς διαφορετικό τρόπο και έχουμε (καταφανώς) εντελώς διαφορετικό γούστο στις μηχανές. Εγώ δε θα έπαιρνα κανένα σημερινό ΜΤ για παράδειγμα, όπως δε θα έπαιρνα κανένα naked street .&- (δεν εννοώ ότι το ΜΤ σου είναι σε αυτή την κατηγορία, απλώς λέω τι δε θα έπαιρνα ποτέ). Κι ας ήμουν έτοιμος το '08 να αγοράσω το Ζ-1000.
Επίσης δε θα έπαιρνα ξερό, motard ή καθαρό χωμάτινο, για κανένα λόγο ή κανένα supersport. Μου αρέσουν οι πιο στιβαρές (όπως εγώ τις αντιλαμβάνομαι) και όσο αυτό είναι δυνατό άνετες μηχανές. Είμαι από αυτούς που τους άρεσε το DN-01, για να καταλάβεις. Έχοντας οδηγήσει και το TDM 900 και τα TransAlp (650 & 700) κατέληξα στο δεύτερο.
ΥΓ. Επίσης, δε θα έπαιρνα ΠΟΤΕ καμία BMW πέραν των RT1200. Γενικά, οδηγώ σαν κωλόγερος και δεν έχω ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ πρόβλημα με αυτό. Κάποια στιγμή, θα αξιωθώ να αγοράσω μια Harley κι εγώ, όταν τα παιδιά μεγαλώσουν και θα είμαι συνταξιούχος και θα μπορώ να κάνω χιλιόμετρα (αν ήταν ακόμη η ΠΑΣΟΚΑΡΑ στα πράγματα αυτό θα ήταν εφικτό σε καμιά 15αριά χρόνια, τώρα με τους δοσίλογους και προδότες θα πεθάνουμε δουλεύοντας)