Μην πας να ανακαλυψεις τωρα φασεις και αντιφασεις (!) εκει που δεν υπαρχουν οταν:
Μπηκοζ φακ λοτζικ, νιγκα.
Χμμμ, δεν υποστηριξα οτι ειναι ιδιο και ισο το sexualization. Ισα ισα που κραζω σχεδον καθημερινα το objectification (και ΠΟΛΥ περισσοτερο την προβολη ιδανικου σωματος) των γυναικων σε διαφημισεις, αφισες, περιοδικα, αρθρα στα ιντερνετς κτλ. Θεωρω πως υπαρχει μια διαφορα μεταξυ αυτων, και των μεσων τεχνης, αν και συμφωνω οτι ακομα και σε ταινιες, βιντεοπαιχνιδια, κτλ πρεπει να μειωθει σαφως. Απο κει και περα, αν καποιος θελει να κανει ταινια και να δειχνει κωλους και βυζια, το θεωρω γελοιο να πρεπει να νιωσει οτι πρεπει να τα αφαιρεσει προκειμενου να μην φαει κραξιμο.
Μπορει να διαφωνουμε (σιγουρα δηλαδη) αλλα δε θεωρω πως ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ υπαρχει σε αυτον τον κοσμο θα επρεπε να κανει τον κοσμο που το βλεπει να νιωθει μειονεκτικα. Απο ενα σημειο και μετα, ο κοσμος αρεσκεται στο να εφευρισκει ρατσισμο, φασισμο, σεξισμο, ανισοτητες κτλ σε καθε εκφανση της ζωης. Τωρα το ποιο ειναι το οριο... μεγαλη κουβεντα. Ειναι σα να κραζω εγω καθε ταινια στην οποια παιζει καποιος τυπος με εντυπωσιακη χαιτη και προβαλλεται ως sex symbol επειδη δεν εχω μαλλια. Για καποιο λογο ομως αυτο θεωρειται γελοιο, γιατι αλλωστε ειμαι white man in my 30s, αρα privileged, και δεν εχω το δικαιωμα να παραπονιεμαι για τιποτα (!) Ε σορρυ αλλα οσο γελοιο ειναι αυτο, τοσο γελοιο ειναι να νιωσει μειονεκτικα μια γυναικα λογω του οτι ειδε μια σφαλιαριτσα σε κωλαρακι σε videogame. Ή μαλλον οχι, πιο γελοιο ειναι το τελευταιο. Γιατι η Rainbow Mika ειναι εμφανως ενας κομικ χαρακτηρας, ενω εγω θα βλεπω εναν υπαρκτο τυπο που δε χρειαστηκε να σκεφτει ποτε στη ζωη του τι θα πρεπει να κανει για να ριξει μια γυναικα. Ευτυχως βεβαια δεν εχω τετοια θεματα, γιατι η καραφλα μου ειναι γυαλιστερη και τις τυφλωνει ολες.
Οσον αφορα το SFV και το buttslap (.... <--- βαζω και τρεις τελειες να δειξω οτι ειναι κατι απαραδεκτο γιατι ετσι πρεπει) της Mika... τι να πω, ας πουμε οτι αν το δει οποιαδηποτε γυναικα στον κοσμο και προσβληθει, προσβαλει τη νοημοσυνη μου. Μη φοβασαι, δεν υπαρχει καμια hidden agenta, δεν πασχιζω να αποδειξω τιποτα, ουτε εγω κανενα θεμα με το φεμινισμο, οι αποψεις μου αλλωστε ψιλο-ταυτιζονται με αυτα που γραφει η Κυρια Μαριαννα στα προηγουμενα ποστς της.