Γενικά είμαι υπέρ του diesel (καθαρά λόγω $$) αρκεί να είναι κινητήρας τελευταίας γενιάς με όλες τις νέες προδιαγραφές. Οι περισσότερες εταιρίες έχουν ακόμα μέτριους diesel, ενώ αυτή τη στιγμή οι diesel του γαλλικού ομίλου είναι από τους καλύτερους εκεί έξω.
Στο θέμα των χρημάτων σίγουρα το κέρδος δεν είναι -25% στο καυσιμο, είναι περισσότερο. Δεν είναι μόνο ότι το καύσιμο κοστίζει 25% λιγότερο, είναι κι ότι συνήθως το diesel έχει τη μισή κατανάλωση από τους βενζινοκινητήρες. Στο θέμα επιδόσεων το θέμα με τη ροπή είναι σημαντικό, γενικά για τη δική μου μέση χρήση ταιριάζει γάντι. Στη πούτσα μας που οι μικροί κυβισμοί δεν έχουν τελική 200χλμ/ω.
Περί κόστους συντήρησης δεν είμαι σίγουρος τι ακριβώς παίζει. Απ' ότι έχω διαβάσει για τους νέους πετρελαιοκινητήρες μάλλον δεν ισχύει στο βαθμό που ίσχυε πριν κάποια χρόνια, είναι όμως σημαντικό να βρεις καλό πρατήριο γιατί νοθείες/μάπα πετρέλαιο θα σε επηρρεάσουν περισσότερο απ'ότι στον βενζίνοκινητήρα.
Πάντως κι εγώ πάνω απ'όλα θα προτιμούσα κάποιο υβριδικό αλλά τι-τιμές-είναι-αυτές-γαμώ-το-σπίτι-σας. Αν ισχύει κι αυτό που ειπώθηκε πιο πάνω για κόστος νέας συστοιχίας μπαταριών, γαμα το.
Μακριά από Corsa diesel. Βενζίνη κάνε ότι θες, αλλά εμένα ο όμιλος δε μου γεμίζει και πολύ το μάτι πια.