Μπήκα τις προάλλες σε ένα τέτοιο και είναι υπέροχο. Ιδιοκτήτης με προιστορία σε mini cooper και άλλα πιο σπορ αμάξια, που πλέον έχει 2 μικρά παιδιά και δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένος με το Volvo.

Είμαι κι εγώ σε φάση αναζήτησης μεταχειρισμένου τουτού, αλλά σε τελείως άλλη κατηγορία, όντας single και κινούμενος κατά 95% μεταξύ Ροτόντας-Καλαμαριάς σχεδόν σε καθημερινή βάση. Από συζητήσεις και την όποια έρευνα έχω κάνει μέχρι στιγμής, και το δικό μου συμπέρασμα είναι ότι μάλλον το diesel είναι αχρείαστο. Το σημείο 1 στο ποστ του Μπλίτζερ είναι κάπως υπερβολικό μιας και μιλάμε για μεταχειρισμένα. Η διαφορά μεταξύ πετρελαίου/βενζίνης, τουλάχιστον σε αυτά που κοιτάω εγώ είναι στο χιλιάρικο ή και μικρότερη. Και στο σημείο 2 υπάρχουν μάλλον ενστάσεις, γιατί η στεγνή σύγκριση ιπποδύναμης σε μοντέλα διαφορετικών κυβισμών και διαφορετικού καυσίμου είναι λίγο άτοπη, αλλά είναι μεγάλη κουβέντα και δεν το πολυέχω.

Επειδή τις επόμενες μέρες θα βγω κι εγώ στη γύρα για hands on τσεκάρισμα περιπτώσεων, ας ρωτήσω το σοφό φόρουμ: ποια η γνώμη σας για το Mito? Έχετε ακούσει να βγάζουν προβλήματα πάνω από το μέσο όρο? Είναι πολύ ακριβά στη συντήρηση του?
Στην κατηγορία του Mito αποκλείω ο,τιδήποτε γερμανικό, γαλλικό(πλην Ρενώ), μου αρέσουν τα καινούρια Clio και Fiesta(αλλά με μπάτζετ γύρω στα 8 χιλιάρικα δε με παίρνει) και κοιτάω Swift και Yaris(κατά σειρά προτίμησης) αν πρέπει να κάνω υποχώρηση στο αισθητικό κομμάτι για χάρη της αξιοπιστίας. Αν καταλάβατε, θέλω να με βοηθήσετε να αποφασίσω ότι δεν είναι αυτοκτονία να πάρω ιταλικό αμάξι τη σήμερον ημέρα