Όσον αφορά στο δικό μου πετάλι τώρα, το έχω τελειώσει ουσιαστικά.
Έχει:
- ένα ποτενσιόμετρο CLEAN με το οποίο προσθέτεις καθαρό σήμα στο φαζαρισμένο.
- ένα ποτενσιόμετρο TONE
- ένα VOLUME
και έχω πειραματιστεί με ένα ακόμα ποτενσιόμετρο το οποίο θα αλλάζει λίγο το χρώμα του φαζ. Έχω κάνει κάποιες δοκιμές απλά είναι θέμα απόφασης ποια ιδέα απ'όλες θα κρατήσω. Μου άρεσε μία εκδοχή όπου το ποτενσιόμετρο αυτό στο ένα του άκρο έδινε το μέγιστο fuzz και στο άλλο του άκρο μείωνε λίγο την παραμόρφωση και έδινε λίγο όγκο παραπάνω (έδινε και περισσότερα χαμηλά).
Οι τελευταίες μικροαλλαγές που έκανα πρόσφατα ήταν για να δίνει καλό απότέλεσμα και με μπάσο και με κιθάρα.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν έχεις χρόνο και διάθεση και γνώσεις να το ψάξεις τότε με ένα μόνο κύκλωμα, πειράζοντας ελάχιστα πράγματα ή προσθέτοντας π.χ. ποτενσιόμετρα σε διάφορες θέσεις, φίλτρα ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο μπορείς, με ένα μόνο κύκλωμα επαναλαμβάνω, να βγάλεις ένα σκασμό διαφορετικούς ήχους.
Σε άλλα νέα:
τελευταία έκανα μια μικρή δοκιμή στον ενισχυτή του Neuroscar με ένα καινούριο κύκλωμα fuzz με κάργα ντουμ χροιά και πήγε καλά. Επειδή είναι πιο απλό σαν κύκλωμα μάλλον θα το έχω έτοιμο πολύ σύντομα.
Βασικά σας χρωστάω μερικά δείγματα από το πρώτο πετάλι... έρχονται σύντομα θέλω να ελπίζω.