Quote Originally Posted by thanasis00 View Post
Ξαναζωντανεύω το θέμα!

Αρχικά Σώτε, έκανες καμιά πρόοδο τελικά; P.S.: Κάπου σε είδα στο Praise The Fuzz μαζί με Στεφ!

Quote Originally Posted by korrupt3r View Post
Κανα MEGALITH φτιάξατε?
Megalith έχουμε φτιάξει με τον κιθαρίστα στη μπάντα μας (Spacement). Κυκλοφορεί βίντεο αν θες να το ακούσεις. Γενικά δεν είναι εύκολο πετάλι, πρέπει να είσαι συνέχεια με δοκιμές και αλλαγές πυκνωτών/τρανζίστορ για να πετύχεις ένα καλό κλιπάρισμα που να σε βολέψει. Εμάς έχει φάει αρκετές μόντες αλλά έχει έρθει σε μια μορφή πολύ ικανοποιητική πλέον.

Επίσης αξίζει για δοκιμή και ένα Blackarts Toneworks Pharaoh Fuzz. Με μικρές μόντες για να κάνει σε μπάσο (αλλαγές πυκνωτών) το πετάλι γίνεται κτήνος! Κυκλοφορεί σχηματικό και παλεύεται, παίρνει και μόντες κιόλας. Επειδή έχει μικρή έλλειψη σε low end, το σπρώχνω με ένα middle booster και αποδίδει τρελά (όπως και το Megalith, ανοίγει παραπάνω ο ήχος του).

Δώστε fuzz!
To Megalith δεν θα έλεγα ότι έχει έλλειψη σε low end, ίσα ίσα το αντίθετο!! Μιλάω τουλάχιστον για το original από τη Μountainking Εlectronics. Το θέμα με τα fuzz είναι τελικά τα υλικά! Ουσιαστικά αυτό πληρώνεις μιας και οι πρωτοτυπίες στο κύκλωμα δεν είναι και πολλές. parts και δοκιμές όπως λες και εσύ!

In other news (μπορεί και να είμαι off-topic αλλά μιας και μιλάμε για fuzz...) μπήκε ένα Dream Crusher στο rig μου (από EarthQuaker Devices). Ακόμα δεν το έχω δοκιμάσει στο bass rig μου αλλά στο κιθαριστικό μου βρήκε χώρο!!