rat poison, όπως μάλλον ήδη ξέρεις δεν υπάρχει μία definite έρευνα για αυτό, στο wiki για many words είδα μία που έλεγε 70% και κάποιες σύγχρονες στο 20-30 οπότε έβγαλα έναν μέσο όρο, εντάξει ξέρω, καθόλου επιστημονικό. Από την άλλη, αυτός που μιλάει στο βίντεο που πόσταρες υποστηρίζει many words και λέει ότι οι κοπενχάγκεν στο περίπου είναι οι laymen της υπόθεσης, χοχο. Τέλος πάντων, προφανώς δε ξέρω και ούτε θα ξέρω περισσότερο για τέτοια ζητήματα από τι λέει ο ένας και τι ο άλλος, οπότε τα αφήνω σε σας τους θετικούς. Στα άλλα, η φαντασία δεν είναι ακριβώς πλήρως διαχωρισμένη από την πραγματικότητα, είναι δυνατόν να κάνει κάποιος και άλματα/shortcuts με αυτήν που θα αποδειχτούν σωστά με μία κανονική μέθοδο αργότερα (για παράδειγμα, οι τεχνολογίες που έχουν προταθεί από τα sci-fi 50 χρόνια πριν και γίνονται τώρα πραγματικότητα).
Γενικότερα, αυτό που είναι λάθος είναι να καταπιανόμαστε με την επιστήμη ή την φιλοσοφία με σκοπό να επιβεβαιώσουμε αυτό που θα θέλαμε να υπάρχει. Το να ψάχνουμε εάν κάτι είναι αλήθεια με βάση αυτό που θα θέλαμε να υπάρχει (=κάποιο βαθύτερο νόημα) δε πιστεύω ότι είναι κακό, άσε που και γενικότερα η αλήθεια μέθοδος είναι για την ανθρώπινη ολοκλήρωση, όχι αυτοσκοπός για την ύπαρξη της (ξέρω ότι δε θα ακουστεί αυτό καλά σε μερικούς, αλλά σκεφτείτε το λίγο πριν αρκουδιάσετε)