-
Δεν ξέρω ακριβώς τι πρόβλημα έχουν τα γόνατα, υποθέτω έχει να κάνει με χιαστούς, μηνίσκους ή, τέλος πάντων, ό,τι άλλο υπάρχει εκεί, αλλά δεν μπορώ να κάνω μαγνητική οπότε το αφήνω έτσι και απλώς δεν το κουράζω τα τελευταία χρόνια πέρα από μερικά χιλιόμετρα τη μέρα στο βουνό. Στο βουνό η αλήθεια είναι ότι για να νιώσω πόνο πρέπει να περπατήσω ώρες, αν και ενόχληση νιώθω σχετικά εύκολα. Όταν κάνω ποδήλατο όμως, ακόμη και μετά από 20-25 χιλιόμετρα αρχίζει να πονάει γι' αυτό το σταμάτησα. Κι έτσι άρχισε βασικά, έκανα αρκετές φορές τη βδομάδα καμιά πενηνταριά χιλιόμετρα σε δυνατό ρυθμό, χωρίς πόνο, αλλά, στο άσχετο, ένιωσα πόνο και μετά για καναδυο βδομάδες το πατούσα με δυσκολία. Τέσπα, το ξεκούρασα, το έδεσα και σταμάτησε ο πόνος, αλλά έχει ενόχληση ακόμη, κυρίως όταν γονατίζω το καταλαβαίνω. Στο γονάτισμα ακούγεται πάντα ένα κλικ που με ταράζει ψυχικά, δεν το αντέχω με τίποτα
Επίσης, ανα μερικές ώρες, αν είμαι σε καθιστή θέση με το γόνατο στις 90 μοίρες και αρχίζω να το ευθυγραμμίζω, μετά από μερικές επαναλήψεις κάνει ένα κρακ, μετά από το οποίο όμως νιώθω το γόνατο πιο ελεύθερο και σταθερό
Πάνκη, τέσσερα χρόνια προσπαθώ ρε! Και κυρίως υδατάνθρακες τρώω, απλώς όχι μαλακίες. Ακόμη κι όταν δεν κάνω τίποτα, που για κάποιον λόγο τότε τρώω πολύ περισσότερο απ' όταν είμαι ενεργητικός [
] πάλι δεν μπορώ να παχύνω!
Tags for this Thread