Page 19 of 23 FirstFirst ... 91718192021 ... LastLast
Results 271 to 285 of 344

Thread: Warlord @ Αθήνα (Gagarin) 27/4/2013 & Θεσσαλονίκη (Μύλος) 24/4/2013

Senior Member

τι σημαίνει αυτό; λυπάσαι κόσμο προκαταβολικά; το "ΓΟΥΣΤΑ" είναι απάντηση σε κάποιον που θα σου πει "ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΑΡΙΟ". είναι αμυντική απόκριση σε επιθετική τακτική. δεν είναι ούτε καν επεξηγηση σε ένα πιθανό πραγματικό ενδιαφέρον να καταλάβεις γιατί μου αρέσουν οι γουώρλορντ. πρέπει να προηγηθεί τραμπούκισμα για να υπάρξει το "ΓΟΥΣΤΑ".

Mazikeen Krux's Avatar

ναι κάπως καλύτερα.
    οι απόρριψη ή περιθωριοποίηση των όποιων παρελθόντων ακουσμάτων πάντως δεν ήταν μια διαδικασία μαζική, με την μορφή του οτι καθαίρεσα ένα ολάκερο μουσικό είδος στο μυαλό μου, ούτε μια διαδικασία που συνέβη γιατί επήλθε κάποια μουσική ωρίμανση. πιστεύω οτι η πληθώρα ετερόκλητων ακουσμάτων το προκάλεσε αυτό και η γενικότερη αποστασιοποίηση τα τελευταία χρόνια από τον χώρο του heavy/power/epic/symphonic. αυτό που παρατηρώ κυρίως είναι πως αυτά τα ακούσματα δεν μπορούν να αντισταθούν στη δύναμη του χρόνου μέσα μου. παρουσιάζουν το φαινόμενο να φθίνουν χρονικά και να αυτο-αποδομούνται. συνεπώς δεν τα αντιμετωπίζω ως μουσικές μιας ανώριμης περιόδου και τώρα μιλάω σαν να έχω φτάσει στην κορυφή του μουσικού έβερεστ. εξακολουθώ να γυρίζω στην μουσική ρουλέτα απλά σε αυτή την φάση η μπίλια έχει κάτσει σε άλλο νούμερο και τα βλέπω αλλιώς τα πράγματα.

Quote Originally Posted by sfinotouvlaki View Post
    τι σημαίνει αυτό; λυπάσαι κόσμο προκαταβολικά; το "ΓΟΥΣΤΑ" είναι απάντηση σε κάποιον που θα σου πει "ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΑΡΙΟ". είναι αμυντική απόκριση σε επιθετική τακτική. δεν είναι ούτε καν επεξηγηση σε ένα πιθανό πραγματικό ενδιαφέρον να καταλάβεις γιατί μου αρέσουν οι γουώρλορντ. πρέπει να προηγηθεί τραμπούκισμα για να υπάρξει το "ΓΟΥΣΤΑ".
    μα δεν υπάρχει πραγματικό ενδιαφέρον να καταλάβω γιατί σου αρέσουν οι warlord. δεν με ενδιαφέρει να μάθω γιατί σου αρέσουν. έχω ακούσει πάρα πολύ warlord στην ζωή μου για να με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο. δεν γράφω οτι είναι σκουπιδαριό και αυτό που περιμένω είναι να έρθει ο Ρα ήρεμα και πολιτισμένα να μου εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους δεν είναι. λυπάμαι απλά για αυτούς που θα το αγκαλιάσουν, θα το κάνουν κτήμα τους, θα το εντάξουν μέσα τους απλά και μόνο επειδή "ΓΟΥΣΤΑ". δίνει 1.05 πως αυτό συμβαίνει γιατί τις περισσότερες φορές λειτουργεί επιδραστικά στην τελική τους κρίση το περιβάλλον και η ψευδαίσθηση του να ανήκεις κάπου.
    Last edited by Krux; 12-04-2013 at 11:07.
    I'll bury you in your god's fucked garden

Εντάξει, ωραία τα λες. Αυτό που σκεφτόμουν και σου πέταξα αυτούς τους χαρακτηρισμούς είναι ότι προσωπικά εγώ δεν έχω απορρίψει ακούσματα ποτέ, ούτε τους στρατοβάριους ούτε τους μπλάιν γκάρντιαν της μετεφηβικής ηλικίας, επειδή η ουσία αυτού που γούσταρες πιστεύω ότι βρίσκεται ακόμα εκεί μέσα. Σίγουρα πιάνεις την αφέλεια και τον υπερσυναισθηματισμό και όλες τις παιδικές ασθένειες του χεβι μέταλ για παράδειγμα πιο εύκολα όταν ωριμάζεις, με συνέπεια τα τα αφήνεις στο ράφι περισσότερο τουλάχιστον, αλλά το βαθύτερο φήλινγκ νομίζω ότι βρίσκεται πάντα εκεί, εκτός κι αν έχεις αλλάξει τόοοσο σαν άνθρωπος. Αυτά. Φτάνει τώρα και συγχωρήστε με, αλλά συζήτηση ξανά για τέτοια θέματα γιοκ από εμένα, σε χώρο με τρόλλερς κλπ.
    "we are not evacuating this house, we don't believe in you and your wrecking crew"

Senior Member

Quote Originally Posted by Krux View Post
    ναι κάπως καλύτερα.
    οι απόρριψη ή περιθωριοποίηση των όποιων παρελθόντων ακουσμάτων πάντως δεν ήταν μια διαδικασία μαζική, με την μορφή του οτι καθαίρεσα ένα ολάκερο μουσικό είδος στο μυαλό μου, ούτε μια διαδικασία που συνέβη γιατί επήλθε κάποια μουσική ωρίμανση. πιστεύω οτι η πληθώρα ετερόκλητων ακουσμάτων το προκάλεσε αυτό και η γενικότερη αποστασιοποίηση τα τελευταία χρόνια από τον χώρο του heavy/power/epic/symphonic. αυτό που παρατηρώ κυρίως είναι πως αυτά τα ακούσματα δεν μπορούν να αντισταθούν στη δύναμη του χρόνου μέσα μου. παρουσιάζουν το φαινόμενο να φθίνουν χρονικά και να αυτο-αποδομούνται. συνεπώς δεν τα αντιμετωπίζω ως μουσικές μιας ανώριμης περιόδου και τώρα μιλάω σαν να έχω φτάσει στην κορυφή του μουσικού έβερεστ. εξακολουθώ να γυρίζω στην μουσική ρουλέτα απλά σε αυτή την φάση η μπίλια έχει κάτσει σε άλλο νούμερο και τα βλέπω αλλιώς τα πράγματα.

Quote Originally Posted by sfinotouvlaki View Post
    μα δεν υπάρχει πραγματικό ενδιαφέρον να καταλάβω γιατί σου αρέσουν οι warlord. δεν με ενδιαφέρει να μάθω γιατί σου αρέσουν. έχω ακούσει πάρα πολύ warlord στην ζωή μου για να με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο. δεν γράφω οτι είναι σκουπιδαριό και αυτό που περιμένω είναι να έρθει ο Ρα ήρεμα και πολιτισμένα να μου εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους δεν είναι. λυπάμαι απλά για αυτούς που θα το αγκαλιάσουν, θα το κάνουν κτήμα τους, θα το εντάξουν μέσα τους απλά και μόνο επειδή "ΓΟΥΣΤΑ". δίνει 1.05 πως αυτό συμβαίνει γιατί τις περισσότερες φορές λειτουργεί επιδραστικά στην τελική τους κρίση το περιβάλλον και η ψευδαίσθηση του να ανήκεις κάπου.
    εγώ νομίζω ότι έχεις αφομοιωθεί αρκετά από το ερ, γι' αυτό δεν σε ενδιαφέρει γιατί μου αρέσουν οι warlord. πλέον ανήκεις στο ερ, έχεις την νοοτροπία του. το γιατί αρέσουν σε μένα οι γουώρλορντ είναι εν πολλοίς άσχετο με το πόσο τους έχεις ακούσει εσύ, γιατί τους έχουμε ακούσει διαφορετικά. μπορείς μόνο να υποθέτεις γιατί, οι ώρες που ξόδεψες δεν εγγυώνται τίποτα.

λυπάμαι απλά για αυτούς που θα το αγκαλιάσουν, θα το κάνουν κτήμα τους, θα το εντάξουν μέσα τους απλά και μόνο επειδή "ΓΟΥΣΤΑ".
    αυτό δεν βγάζει κάποιο νόημα. http://www.nizkor.org/features/falla...-question.html

Senior Member landy's Avatar

Quote Originally Posted by ikonoklast View Post
    Quote Originally Posted by landy View Post
    η τέχνη δεν ειναι για να γεννά συναισθήματα(εσωτερικά κι εξωτερικά).για τέτοια είναι η βίκυ χατζηβασιλείου και τα άρθρα του ικονοκλαστ το λουμπεν (βεντούζα)
    Hipsters είμαστε βλάκα. Κανένα συναίσθημα ποτέ, κρύο αίμα.
    πίστευα ότι θα κοουτάρεις το σημείο με τις κυλότες και είτε θα με χαρακτηρίσεις σεξιστή, είτε θα πεις ότι οι άντρες δεν φορούσαν κυλότες.όντως κρύο αίμα.

true overdriven's Avatar

Quote Originally Posted by Ra Pariah View Post

Έτσι από περιέργεια οι Οβερντρίβενς αυτού του κόσμου ας μας πουν τι γουστάρουν από κλασικό μέταλ.
    Έλα μαν, δεν το είχαμε δει συγνώμη. Πολλά και διάφορα δεν είναι ερώτηση αυτή. Να σου πω τι δεν γουστάρω να είμαι πιο συντομος. Δεν αντέχω καθόλου power/progressive/grind/death/epic (εξαιρούνται οι Τεράστιοι Manowar των 4 πρώτων και το warning of danger). Τα υπόλοιπα μια χαρά τα ακούω, από εκεί και πέρα είναι θέμα συγκροτήματος κυρίως, παρά είδους.

Senior Member atom_smasher's Avatar

δηλαδη ακους κλασικ - ροκ, χααρντ ροκ, χεβι μεταλ, θρας, μπλακ και ινταστριαλ;
    1) e4, c5
    2) Νf3

Señor Member Art In Haste's Avatar

Quote Originally Posted by 00i00 View Post
    Spoiler

http://www.typosthes.gr/component/co...ill-tsamis-l-r
    John Cleese: Political Correctness Can Lead to an Orwellian Nightmare

Senior Member 00i00's Avatar

Quote Originally Posted by atom_smasher View Post
    τωρα παρατηρησα αυτην την χειροβομβιδα

πως ακριβως το ''κλασικ ροκ'' (που δεν υπαρχει τετοιο πραμα ελεος και ΛΟΛ) και το χαρντ ροκ ενω ειναι προγενεστερα του χιεβι εμπιμπτουν?
    για το ινταστριαλ γιουλαμε προφανως

Quote Originally Posted by atom_smasher View Post
    τωρα παρατηρησα αυτην την χειροβομβιδα

πως ακριβως το ''κλασικ ροκ'' (που δεν υπαρχει τετοιο πραμα ελεος και ΛΟΛ) και το χαρντ ροκ ενω ειναι προγενεστερα του χιεβι εμπιμπτουν?
    για το ινταστριαλ γιουλαμε προφανως
    ναι το κλασικ ροκ ούτε εμενα μ αρεσει σαν κατηγορία. αν και γι αυτό έβαλα την Παύλα για να πω βασικά ροκ...τώρα κλασικ απλά έτσι το έβαλα για να πιάσω όλα τα μεγαθήρια κλπ εκεί πίσω. Συμπεριέλαβα τις κατηγορίες που πάνω κάτω ακούνε οι μεταλάδες...αν και το ινταστριαλ προσωπικά το βρίσκω αδιάφορο στην καλύτερη. ήθελα να δω τι θα απάνταγε. Όσον αφορά στην ερώτησή σου δεν καταλαβαίνω τι εννοείς; τι εμπίμπτουν; είναι πάνω κάτω τα είδη που θεωρητικά ακούει κάποιος "μεταλάς"...
    1) e4, c5
    2) Νf3

Senior Member 00i00's Avatar

ε ο μεταλλας προφανως μπορει να ακουει ενα σκασμο πραματα εξω απο το μεταλ
    ο Ρας ρωτησε τον νεαρο τι ακουει απο ''κλασικο μεταλ''

ε ο μεταλλας προφανως μπορει να ακουει ενα σκασμο πραματα εξω απο το μεταλ
    ο Ρας ρωτησε τον νεαρο τι ακουει απο ''κλασικο μεταλ''
    στο "εξω" δεν συμφωνουμε μαλλον
    1) e4, c5
    2) Νf3