Originally Posted by
phthoggon
H ειρωνεία σου μόνο τη δικιά σου ανεπάρκεια κατανόησης καθρεπτίζει, αλλά εντάξει, είπαμε, έχω μάθει στο χλευασμό, ευχαριστώ το ίαρ για αυτό.
Πως να στο θέσω αλλιώς να καταλάβεις. Το εσωτερικό συναίσθημα που βγάζει μία μουσική/τέχνη επηρεάζει ψυχολογικά έναν άνθρωπο και όταν φτάνει σε ένα αρκετά μεγάλο βαθμό, ταυτίζεται ψυχικά με αυτό, το είδος των συναισθημάτων που τον εκφράζουν, το χαρακτήρα του. Όταν σκας και του εξισώνεις αυτό με κάτι αρνητικό/κατώτερο, το κάνεις αυτό και για τον ίδιο. Εσένα σου φαίνεται ότι λες την μοναδική αντικειμενική αλήθεια, όχι ότι μπορεί να ενοχλήσεις κάποιον έτσι, αλλά και ο άλλος νομίζει ότι νιώθει την μοναδική αντικειμενική αλήθεια (πως μπορείς να νιώθεις κάτι "λάθος"?). Το αποτέλεσμα είναι ότι καταλήγει να νιώθει μαλάκας που γουστάρει κάτι που η ιντελλέκτουαλ πλειοψηφία απορρίπτει. Εγώ έχω νιώσει έτσι, ο Κρουξ έχει νιώσει έτσι, εσένα στις αρχιδάρες σου επειδή είσαι σκληρός, αλλά αρχίδια, και συ θα το χεις νιώσει όσο υπεράνω και να το παίζεις. Οπότε ήρεμα με τις κρίσεις γενικώς, αυτό λέω.
Πολύ νιώσαμε και θα μας πούνε και φλώρους τώρα.