το Crime & The City Solution αν δεν το βρισκετε (το μεσημερι τουλαχιστον που κοιταξα δεν υπηρχε πουθενα εκτος σλσκ...) το ανεβαξα
οποιος θελει λινκ στο τσατ
το Crime & The City Solution αν δεν το βρισκετε (το μεσημερι τουλαχιστον που κοιταξα δεν υπηρχε πουθενα εκτος σλσκ...) το ανεβαξα
οποιος θελει λινκ στο τσατ
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
Περίεργη φάση ο Wilson. Πολύς κόσμος τον θάβει γιατί παραέγινε μέταλλος στα γεράματα με τους Porcupine Tree και γιατί βγάζει εκατονοχτακόσιους δίσκους ανά εξάμηνο με οποιονδήποτε και οτιδήποτε. Έχοντας ακούσει σχετικά αρκετούς δίσκους του της τελευταίας δεκαετίας (δεν μιλάμε φυσικά για Lightbulb Sun κλπ), μπορώ να πω πως τούτο
είναι μάλλον ο καλύτερος δίσκος που χει βάλει την υπογραφή του, εδώ και πολλά χρόνια.
Prog Rock, χωρίς να ακούγεται παλιό, χωρίς να αντιγράφει, καθαρά Wilson-ικός ήχος.
Ομορφος ολόκληρος ο δίσκος, δεν κάνει κοιλιά(Σαμπρέλα) πουθενά.
Άψογο παίξιμο από όλους και πολύ καλοβαλμένα πλήκτρα, πνευστά εδώ και κεί, γενικά μόνο ομορφιές.
edit: Λολ, το εξωφυλλο του άβαταρ και τούτο, τρόμαξαν μεταξύ τους.
Last edited by animae; 21-03-2013 at 23:46.
Kill the wise one!
το ακουσα...
ενα ακομα τυπικο αποστειρωμενο αλμπουμ της μετα-Signify εποχης (που προφανως δεν θελει να την αλλαξει)
Wilson-ικος ηχος δεν υπηρξε ποτε και προφανως δεν προκειτε
Ο τρόπος που τραγουδάει πάντως είναι χαρακτηριστικός. Μουσικά οκ, πινκ φλόυντ είναι ξέρω γω, αλλά δεν με πολυαπασχολεί.
Και σκεφτόμανε να γράψω στο προηγούμενο ποστ, "μινμιν, μην το ακούσεις"
Εdit: μόνο θα διαφωνίσω με το "τυπικο αποστειρωμενο αλμπουμ". Αποστειρωμένο με ποιόν τρόπο? Τυπικό σε σχέση με άλλα wilson αλμπουνς πάντως δεν το λες.
Last edited by animae; 22-03-2013 at 00:07.
Kill the wise one!
εχω ενα θεματακι με τον ΠΟΥΣΤΟΦΛΩΡΟ, ναι
leech ερχεται το νεο wormed...μετα απο 10 χρονια...τι λες?
![]()
Μην ξεχνάς το 3ο γράμμα...
Δεν εχω αποφασισει αν ειναι πιο γελοιο και γραφικο το κραξιμο, ή το προσκυνημα, σε Στηβεν Γουηλσον και σε οτι κανει/κυκλοφορει.... μεγαλος ο ανταγωνισμος....
Τα τρια του προσωπικα αλμπουμ παντως ειναι απο πολυ καλα εως εκπληκτικα. Και λολ που δεν εχει προσωπικο ηχο ο Γουηλσον.
δεν τον έχω λιώσει ακόμα τον δίσκο αλλά μου αρέσει πάρα πολύ. μερικές σκέψεις που έκανα ακούγοντας τον:
η προηγούμενη δουλειά του ήταν πολυ φιλόδοξη που μου εμοιαζε προσπάθεια αναβίωσης των 90s King Crimson (καθόλου τυχαίο που συμμετείχαν 3-4 μέλη τους) με υπεραπαιτητικό -ενορχηστρωτικά κυρίως- υλικό. πιθανώς στην περιοδεία που ακολούθησε κατάλαβε ότι η ζωντανή αναπαραγωγή αυτού του υλικού ήταν πολύ δύσκολη υπόθεση και αποφάσισε να ακολουθήσει πιο μινιμαλιστικές φόρμες. 70ς αναφορές σε σωστές δόσεις, γρήγορο prog rock αλλού, fusion περάσματα από εδώ κι από κει και ευτυχώς πολύ λιγότερο μέταλ από τα τελευταία PT.
London's famed Victoria and Albert Museum (V&A) has canceled an experimental concert by extreme metal band Napalm Death, fearing the noise level could damage the 104-year-old building.
http://www.reuters.com/article/2013/...92J0IR20130320
After the Triumph of Your Birth.
στο δικο μου ισχνο και ελαχιστο λεχτρονικο συμπαν οι Bass Communion δεν ειναι τιποτα σπουδαιο
χρησιμο ποστ βεβαια γιατι ειδα οτι αυτα...
δεν ειναι κιτρινισμενα...αρα κατεβαινουν σε ΦΛΑΨ
αλλα κι εσυ μωρε...βαλε το σωστο εξωφυλλο...
φιξξξερ εχω ακουσει σκεδον τα ΑΠΑΝΤΑ (γυρω στις 90 κυκλοφοριες) που εχει δισκογραφησει ο Wilson
προσωπικο ηχο δεν εντοπισα πουθενα...ξερεις κατι που δεν ξερω?