Page 786 of 934 FirstFirst ... 286686736776784785786787788796836886 ... LastLast
Results 11,776 to 11,790 of 14000

Thread: Music off topic thread

Senior Member 00i00's Avatar

το Crime & The City Solution αν δεν το βρισκετε (το μεσημερι τουλαχιστον που κοιταξα δεν υπηρχε πουθενα εκτος σλσκ...) το ανεβαξα

οποιος θελει λινκ στο τσατ

Senior Member freak brother's Avatar

Quote Originally Posted by The Donnn View Post
    Quote Originally Posted by Reject View Post
    Clive Burr. Πολύ απλά (μαζί με τον Di Anno) ο πιο συμπαθητικός, σεβαστικός metaller.
    Και σαν drummer, ήταν ιδιοφυία, από τους καλύτερους που έχουν ακουστεί ποτέ.
    Εντελώς οφφ τοπικ, για να πω πως ο Di Anno ειναι ο πιο ΑΝΤΙΠΑΘΗΣ μεταλερ που δεν του αξίζει σεβασμός. Κάνει περιοδείες τραγουδώντας τα πρώτα 2 maiden (επειδή αν έπαιζε τα δικά του, σκατά που θα πήγαινε κανείς), κατεβαίνει μόνος του βάζοντας την σαππορτ μπαντα να μάθει τα κομμάτια να του τα παίξει (χωρίς να τους πληρώνει), στη σκηνή βρίζει συνέχεια τους maiden, χώνει τους promoters, ειρωνεύεται τον κόσμο, κράζει τη μπάντα αν παίξει τα κομμάτια λίγο πιο αργά "επειδή είμαι ΠΑΝΚ, τα θέλω γρήγορα, όχι όπως τους φλώρους maiden"...μηδέν ο άνθρωπος.

σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

royally fucked animae's Avatar

Περίεργη φάση ο Wilson. Πολύς κόσμος τον θάβει γιατί παραέγινε μέταλλος στα γεράματα με τους Porcupine Tree και γιατί βγάζει εκατονοχτακόσιους δίσκους ανά εξάμηνο με οποιονδήποτε και οτιδήποτε. Έχοντας ακούσει σχετικά αρκετούς δίσκους του της τελευταίας δεκαετίας (δεν μιλάμε φυσικά για Lightbulb Sun κλπ), μπορώ να πω πως τούτο

είναι μάλλον ο καλύτερος δίσκος που χει βάλει την υπογραφή του, εδώ και πολλά χρόνια.
    Prog Rock, χωρίς να ακούγεται παλιό, χωρίς να αντιγράφει, καθαρά Wilson-ικός ήχος.
    Ομορφος ολόκληρος ο δίσκος, δεν κάνει κοιλιά(Σαμπρέλα ) πουθενά.
    Άψογο παίξιμο από όλους και πολύ καλοβαλμένα πλήκτρα, πνευστά εδώ και κεί, γενικά μόνο ομορφιές.

edit: Λολ, το εξωφυλλο του άβαταρ και τούτο, τρόμαξαν μεταξύ τους.
    Last edited by animae; 21-03-2013 at 23:46.
    Kill the wise one!

το ακουσα...

ενα ακομα τυπικο αποστειρωμενο αλμπουμ της μετα-Signify εποχης (που προφανως δεν θελει να την αλλαξει)

Wilson-ικος ηχος δεν υπηρξε ποτε και προφανως δεν προκειτε

Ο τρόπος που τραγουδάει πάντως είναι χαρακτηριστικός. Μουσικά οκ, πινκ φλόυντ είναι ξέρω γω, αλλά δεν με πολυαπασχολεί.
    Και σκεφτόμανε να γράψω στο προηγούμενο ποστ, "μινμιν, μην το ακούσεις"

Εdit: μόνο θα διαφωνίσω με το "τυπικο αποστειρωμενο αλμπουμ". Αποστειρωμένο με ποιόν τρόπο? Τυπικό σε σχέση με άλλα wilson αλμπουνς πάντως δεν το λες.
    Last edited by animae; 22-03-2013 at 00:07.
    Kill the wise one!

εχω ενα θεματακι με τον ΠΟΥΣΤΟΦΛΩΡΟ, ναι

Ρογκεντρόλ Parasight's Avatar

Πες τα ρε Μιχάλη ναουμ

Senior Member babality's Avatar

leech ερχεται το νεο wormed...μετα απο 10 χρονια...τι λες?

Μην ξεχνάς το 3ο γράμμα...

Subspecies: Κώλος Κωλαράκι Τορνευτό's Avatar

Δεν εχω αποφασισει αν ειναι πιο γελοιο και γραφικο το κραξιμο, ή το προσκυνημα, σε Στηβεν Γουηλσον και σε οτι κανει/κυκλοφορει.... μεγαλος ο ανταγωνισμος....

Τα τρια του προσωπικα αλμπουμ παντως ειναι απο πολυ καλα εως εκπληκτικα. Και λολ που δεν εχει προσωπικο ηχο ο Γουηλσον.

Quote Originally Posted by animae View Post
    Περίεργη φάση ο Wilson. Πολύς κόσμος τον θάβει γιατί παραέγινε μέταλλος στα γεράματα με τους Porcupine Tree και γιατί βγάζει εκατονοχτακόσιους δίσκους ανά εξάμηνο με οποιονδήποτε και οτιδήποτε. Έχοντας ακούσει σχετικά αρκετούς δίσκους του της τελευταίας δεκαετίας (δεν μιλάμε φυσικά για Lightbulb Sun κλπ), μπορώ να πω πως τούτο

είναι μάλλον ο καλύτερος δίσκος που χει βάλει την υπογραφή του, εδώ και πολλά χρόνια.
    Prog Rock, χωρίς να ακούγεται παλιό, χωρίς να αντιγράφει, καθαρά Wilson-ικός ήχος.
    Ομορφος ολόκληρος ο δίσκος, δεν κάνει κοιλιά(Σαμπρέλα ) πουθενά.
    Άψογο παίξιμο από όλους και πολύ καλοβαλμένα πλήκτρα, πνευστά εδώ και κεί, γενικά μόνο ομορφιές.

edit: Λολ, το εξωφυλλο του άβαταρ και τούτο, τρόμαξαν μεταξύ τους.
    δεν τον έχω λιώσει ακόμα τον δίσκο αλλά μου αρέσει πάρα πολύ. μερικές σκέψεις που έκανα ακούγοντας τον:
    η προηγούμενη δουλειά του ήταν πολυ φιλόδοξη που μου εμοιαζε προσπάθεια αναβίωσης των 90s King Crimson (καθόλου τυχαίο που συμμετείχαν 3-4 μέλη τους) με υπεραπαιτητικό -ενορχηστρωτικά κυρίως- υλικό. πιθανώς στην περιοδεία που ακολούθησε κατάλαβε ότι η ζωντανή αναπαραγωγή αυτού του υλικού ήταν πολύ δύσκολη υπόθεση και αποφάσισε να ακολουθήσει πιο μινιμαλιστικές φόρμες. 70ς αναφορές σε σωστές δόσεις, γρήγορο prog rock αλλού, fusion περάσματα από εδώ κι από κει και ευτυχώς πολύ λιγότερο μέταλ από τα τελευταία PT.

Quote Originally Posted by 00i00 View Post
    το ακουσα...

ενα ακομα τυπικο αποστειρωμενο αλμπουμ της μετα-Signify εποχης (που προφανως δεν θελει να την αλλαξει)

Wilson-ικος ηχος δεν υπηρξε ποτε και προφανως δεν προκειτε
    ο άνθρωπας έχει βγάλει αυτό όμως

σεβασμός

σκληρόκαρδος χρυσοκούκης Kingdom Gone's Avatar

London's famed Victoria and Albert Museum (V&A) has canceled an experimental concert by extreme metal band Napalm Death, fearing the noise level could damage the 104-year-old building.

http://www.reuters.com/article/2013/...92J0IR20130320
    After the Triumph of Your Birth.

Quote Originally Posted by carheart View Post
    ο άνθρωπας έχει βγάλει αυτό όμως

σεβασμός
    στο δικο μου ισχνο και ελαχιστο λεχτρονικο συμπαν οι Bass Communion δεν ειναι τιποτα σπουδαιο
    χρησιμο ποστ βεβαια γιατι ειδα οτι αυτα...

δεν ειναι κιτρινισμενα...αρα κατεβαινουν σε ΦΛΑΨ

αλλα κι εσυ μωρε...βαλε το σωστο εξωφυλλο...

φιξξξερ εχω ακουσει σκεδον τα ΑΠΑΝΤΑ (γυρω στις 90 κυκλοφοριες) που εχει δισκογραφησει ο Wilson
    προσωπικο ηχο δεν εντοπισα πουθενα...ξερεις κατι που δεν ξερω?

Senior Member landy's Avatar

αφού το είπε κι ο άλλος ρε."Μουσικά οκ, πινκ φλόυντ είναι ξέρω γω"...μέταλλα ρε πούστη μου...2 είδη μουσικής υπάρχουν.μέταλ και πινκ φλουντ.ότι δεν έχει ριφ και δίκασο έιναι πινκ φλόυντ.τους έχουν ταίσει αμουσοσκονη τόσα χρόνια.(ακούνε και παγκανίνι λέει)

Quote Originally Posted by landy View Post
    αφού το είπε κι ο άλλος ρε."Μουσικά οκ, πινκ φλόυντ είναι ξέρω γω"...μέταλλα ρε πούστη μου...2 είδη μουσικής υπάρχουν.μέταλ και πινκ φλουντ.ότι δεν έχει ριφ και δίκασο έιναι πινκ φλόυντ.τους έχουν ταίσει αμουσοσκονη τόσα χρόνια.(ακούνε και παγκανίνι λέει)
    Αφου εσυ γνωριζεις καλυτερα και δεν ξερεις μονο ΠΙΝΚ ΦΛΟΥΝΤ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛ, γιατι δεν μαε δινεις τα φωτα σου, παρα μονο ειρωνευεσαι
    Συζητηση λεγεται, μπορεις μαλλον
    Α ουτε πινκ φλουντ, ουτε παγκανινι ακουω.
    Kill the wise one!