συν ότι δεν είμαστε τόσο χαζοί ώστε η ενασχόλησή μας με το ένα θέμα να μας στερεί με οποιονδήποτε τρόπο τη δυνατότητα για ενασχόληση με το άλλο
συν ότι δεν είμαστε τόσο χαζοί ώστε η ενασχόλησή μας με το ένα θέμα να μας στερεί με οποιονδήποτε τρόπο τη δυνατότητα για ενασχόληση με το άλλο
Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;
ψαχνετε αφορμη για να πληκτρολογηστε ε?
μονο ευκοιλια για κατι τετοιους
ενταξει δεν καθομαι να κανω ιστορικο-υλιστικη αναλυση στην Ελλάδα για να σου λεω τι προτεραιότητες θα μπούν. χωρια που αρχιζεις τα σκληρα και εγώ σ'αυτα δεν ειμαι καλος.
απλά αναρωτιεμαι καμμια φορά τι να κατσεις να πεις σε εναν ανθρωπο που βλέπει να ανακεφαλαιώνονται (απ'τα δικά του χρήματα) οι τράπεζες που του παίρνουν το σπίτι. φερθερμορ τι ειναι διατεθειμενος να ακουσει οταν τα χάνει όλα.
πρέπει να ερθει οικονομικη ανακούφιση αλλιως δε βλέπω φως σε κανενα επίπεδο. τουλάχιστον μια ασφάλεια, ενας κοινωνικός ιστός κάτι. δε γινεται ατομα να πληρώνουν πεντακοσια ευρω το μηνα σε φαρμακα και να ζουν με αλλα διακοσια.μιλάμε για τέτοιο χάλι.
τώρα θα πεις ωραια τα λες αλλα τι να κανουμε για να κινηθεί η οικονομία σε μια κατευθυνση που δε θυσιαζεις τους μισους;
ποιος ξέρει πραγματικά.
καπου εδώ πρεπει να ξανακανω κουοτ τον ρασελ που ειπε το φοβερό :
''Δε θα πεθαινα για τις ιδεες μου γιατι μπορεί να κανω και λάθος''
Παντως δεν εχεις αδικο για τον απολυτο εκφασισμο. νομιζω υπερεβαλα.
ρατ μην υποτιμάς τα δις που πεφτουν σε μμε κ διαφημιστικές. εγώ νιωθω πως εχω πέσει θυμα της καθημερινης εκθεσης στην (μεινστρημ) ενημερωση ουκ ολιγες φορές.
φιλελεύθερος παρακρατικός
αλβανος χρυσαυγίτης
gay παπας
σουβλάκι καλαμάκι
emocore-commando
μεταλάς
χριστιανός-κρυφορεφορμιστης-φανεροπορτουνιστης
παραγωγός εισαγωγών
αντι-αντι-ιμπεριαλιστης (ιμπεριαλιστής)
Εχμ
http://www.electricrequiem.com/forum...=1#post1202203
έλα πες τπτ για το 'χαμο'
All alone, or in twos,
The ones who really love you
Walk up and down outside the wall.
Some hand in hand
And some gathered together in bands.
The bleeding hearts and artists
Make their stand.
And when they've given you their all
Some stagger and fall, after all it's not easy
Banging your heart against some mad bugger's wall.