Page 7 of 14 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 200

Thread: ο χαμος.

...στο απροχώρητο."

Εδώ θέλω τη συνέχεια. Ξύλο;
    All alone, or in twos,
    The ones who really love you
    Walk up and down outside the wall.
    Some hand in hand
    And some gathered together in bands.
    The bleeding hearts and artists
    Make their stand.
    And when they've given you their all
    Some stagger and fall, after all it's not easy
    Banging your heart against some mad bugger's wall.

Senior Member 00i00's Avatar

ξαναδιαβασε ρε μπουνταλα...εισαι και αψηλος

Anti-Hero Reject's Avatar

Και τέλος πάντων, όταν οι Ναδιραίοι έλεγαν ότι "θα έρθουν μία μέρα οι φασίστες, θα είναι πολλαπλάσιοι και θα μας πνίξουν, για αυτό πρέπει να δράσουμε", οι άλλοι έλεγαν "δεν υπάρχει περίπτωση στην αναρχούπολη Θεσσαλονίκη να γίνει αυτό, ποιός θα τολμήσει". Και όταν φάνηκαν οι Χ.Α στους δρόμους, ΜΟΝΟ οι Ναδιρέοι βγήκαν μπροστά. Οι άλλοι αρκέστηκαν στο να τρώνε ξύλο, βόμβες, μαχαιρώματα και να το καταγγέλουν στo indymedia.
    Barry Prudom-He's Public Enemy No1.

ασκησαν ΒΙΑ ομως...τζιζ

nihil pop metamelia3's Avatar

κοφτε τις μαλακιες.

00ι00 συνειδητοτατη ειναι η χρηση του ορου λουμπεν και δεν υπαρχει περιπτωση να την αλλαξω με κατι ευγενικοτερο.

ρητζεκτ με τι φοντα βγαζεις την αναρχικη ορθοδοξια; για να ξερω δηλαδη. στην τελικη, αν θεωρεις τον κοσμο που δεν θελει να ειναι ο ΜΕΓΑΛΕ ΓΑΜΑΩ ΚΑΙ ΔΕΡΝΩ στρατιωτης αιρεση της θρησκειαρας σου, ασ'τον να κανει την δουλεια του οπως νομιζει αυτος. δεν καταλαβαινω πως οι οργανωτικες επιλογες του καθενος σου θιγουν τον αναρχισμο.
    this is radio freedom.

Anti-Hero Reject's Avatar

Ρε Khalkji,
    Δεν τους ενοχλούσαν τους Ναδιραίους οι οργανωτικές δομές των απέναντι.
    Άλλα πράγματα ήταν που τους ενοχλούσαν, τα ανέφερα πιο πάνω, και πιστεύω πως ενοχλούν τον καθένα.
    Barry Prudom-He's Public Enemy No1.

νεαρε μου ο ορος ''λουμπεν'' δεικνυει μανταμ σουσου κλπ....λουμπεν ειμαι εγω (που δε με απαντας στο μσν) και λουμπεν ηταν και ο κολωκοτρωνης
    οταν θα ερθεις σε επαφη με το λουμπεν στοιχειο τοτε θα μπορεσεις να κανεις κριτικη σε επιπεδο περαν του ΕΡικου...δεν στην λεω, καταλαβαινεις αριστα τι σε λεω

Administrator KoiliaSamprela's Avatar

εγώ να πω την αλήθεια ποτέ δεν χαλάστηκα στο να γίνει η "αναρχία " τρέντ.
    Χίλιες φορές τρέντιζ "αναρχικός" παρά τρέντιζ φασίστας.
    Τώρα στα περί εκμετάλλευσης για να βγάζουμε κανένα φράγκο τα έχουν πει καλύτερα από μένα άλλοι

Αυτό που με έχει χαλάσει λίγο στην όλη κουβέντα είναι οι ατάκες για επαρχιώτες φοιτητές που μπαίνουν στην φάση για του όποιους "λάθος" λόγους.

Κατ αρχήν καλό είναι να μην στιγματίζουμε τον κάθε άνθρωπο με βάση το πληθυσμιακό μέγεθος της καταγωγής του, ξέρω πολύ καλά πως το εννοείτε αλλά ακούγεται λάθος.

Δεύτερο και σημαντικότερο , και όσοι διαφωνείτε έχετε ξεχάσει την εφηβεία σας.
    Δεν γίνεσαι αναρχικός / κομμουνιστής / φασίστας / σκαρπινάς στα 15 σου επειδή η ιδεολογία σε τράβηξε. Κάτι πιο οφθαλμοφανές , πιο χειροπιαστό , πιο "ρηχό" είναι το έναυσμα. Εκεί μετά είναι στο χέρι και του ίδιου αν θα παραμείνει μελετώντας πιο βαθιά , αλλά και τον συντρόφων του , που με την πώρωση που πρέπει να έχει κάθε νέος άνθρωπος θα του ψήσει τα μυαλά.

Από κει και πέρα , για το συγκεκριμένο θέμα δεν μπορώ να πω ότι έχω άποψη, γιατί α)δεν ζω εκεί να ζήσω την φάση, αλλά β και πιο σημαντικό ΣΤΑΡΧΙΔΙΑΣΑΣΚΙΟΛΑΣ
    Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ

ti n auta re? ap auta pou lete katalava oti prokeitai gia xouligkanous pou rixnoun ksilo epeidi kapoioi vgazoun gomenes k lefta molinontas to "xwro". de vlepw kamia diafora me to skeptiko tis xa pou apoteleitai apo xouligkanous pou rixnoun ksilo epeidi kapoioi tous pairnoun tis douleies, tis gomenes k tis theseis sto lewforeio molinotas ton elladiko "xwro". terma fasismos

Giagias me Jazzmaster Μελαγχολικός Χοντρούλης's Avatar

ο πιτσαδόρος μπορει να βρισκεται πεντακοσιες χώρες μακρυα αλλά καταφερε να το συνοψισει, βέβαια περίεργος ο παραλληλισμος αλλά ειναι ο πιτσαδόρος!!!

εγώ εχω την εντύπωση πως ο αναρχικος χώρος αλληλοσυμπληρώνεται. αν κάποια συλλογικότητα παραστρατήσει (που σπανίζει) απλά βγάζεις καμμια ανακοίνωση, αποστασιοποιείσαι και πορεύεσαι ανάλογα. λογικοί και διαβασμένοι άνθρωποι πάντα υπάρχουν για να δουν το τι και πως. Λες και θα αλλάξει κάτι ουσιαστικό στη κοινωνία αν αποφασίσεις να κυρήξεις πόλεμο στους κατα τη γνώμη σου τσοκαρολουμπεν. δε μπορώ να καταλάβω με ποια λογική να το κάνεις κιόλας, γιατί ακόμα και αν ας πούμε κέρδισεις τη μάχη του δρόμου (γιατί ιδεών δεν υπάρχουν περιθώρια), μετά τι; θα εγκαταστήσεις στα εκάστοτε στέκια παρατηρητές καλής λειτουργίας ας πούμε, ή θα διαλύσεις τα στέκια μια και καλή;

σχεδιασμός, στόχοι και άλλα τέτοια υπήρχαν; εγώ για τυφλή βία το αντιλαμβάνομαι. και μάλιστα σε μια μάχη δυσανάλογη αριθμητικά.

σε κάθε περίπτωση και να υπήρχαν όλ'αυτά, wtf σαν μινι-ιμπεριαλισμος ειναι αυτο το πράγμα και ο τακτικές του, σκέτη τρομοκρατία. σαν το μπους που λέει θα γαμησω τον σαντάμ γιατι ειναι κίνδυνος για τη δημοκρατία (=αναρχία) και έχει πυρηνικά, χημικά (=τζιβάτοι, dubstap-αδες). βέβαια μια πρόφαση είναι αυτή καθώς τα κίνητρα είναι πάντα διαφορετικά και ιδιαιτέρως πολύπλοκα αφού έχω πειστει πως οποιαδήποτε ασκηση βίας (ειδικά σε άτομα που δεν είναι υπευθυνα για το γαμησι που πέφτει στη καθημερινότητα) δε λειτουργει καθαρτικά αλλά περισσότερο γαμάει την ψυχοσυνθεση αυτου που την ασκεί και τον οδηγεί ντετερμινιστικά στο χάος. το ιστορικο παράδειγμα ειναι μαζί μου.

οι αντεπιθέσεις που έγιναν στους ναδιραιους (γιατί έγιναν) δείχνουν και την άλλη όψη του νομίσματος όμως, πως η κατασταλτική και προληπτική βία φέρνει πάντα μεγαλύτερη αντίδραση και πιο γενικευμένες ακρότητες.

με κάτι τέτοια που βλέπω, οδηγιεμαι στο νεο-χιππισμο με μαθηματικη ακρίβεια ρε πουστη.
    Last edited by Μελαγχολικός Χοντρούλης; 06-07-2012 at 09:11.
    φιλελεύθερος παρακρατικός
    αλβανος χρυσαυγίτης
    gay παπας
    σουβλάκι καλαμάκι
    emocore-commando
    μεταλάς
    χριστιανός-κρυφορεφορμιστης-φανεροπορτουνιστης
    παραγωγός εισαγωγών
    αντι-αντι-ιμπεριαλιστης (ιμπεριαλιστής)

Η φάση είναι ποιος θα στην βγει από πιο αριστερά. Το 'πα και πάνω, καρμπόν σκηνικά, χωρίς μπάτσους, πριν μια δεκαετία στην Αθήνα. Ωμά: είναι θέμα εγωισμού και ιδιοκτησίας μιας αστικής υποκουλτούρας. Βαριά λέξη η υποκουλτούρα, όταν αναφέρεσαι στην αναρχία, αλλά, δυστυχώς, έχουμε να κάνουμε με πολτοποιημένες εγκεφαλικά αγέλες (κι απ' την μια κι απ' την άλλη).

(Όσο αηδιαστικό κι αν είναι ένα «τρεντ», που δεν διαφέρει σε τίποτα από σκυλάδες της παραλιακής με άλλα ρούχα, δεν σημαίνει ότι θα πάρω ένα ρόπαλο να τους γαμήσω τη μάνα. Τότε είμαι φασίστας και καθυστερημένος.)

Δράκος ikonoklast's Avatar

Quote Originally Posted by nikos_souvlas View Post
    Βαριά λέξη η υποκουλτούρα, όταν αναφέρεσαι στην αναρχία, αλλά
    Λατρεύω αυτό το θρεντ.

Senior Member Shirime's Avatar

Quote Originally Posted by nikos_souvlas View Post
    Η φάση είναι ποιος θα στην βγει από πιο αριστερά. Το 'πα και πάνω, καρμπόν σκηνικά, χωρίς μπάτσους, πριν μια δεκαετία στην Αθήνα. Ωμά: είναι θέμα εγωισμού και ιδιοκτησίας μιας αστικής υποκουλτούρας. Βαριά λέξη η υποκουλτούρα, όταν αναφέρεσαι στην αναρχία, αλλά, δυστυχώς, έχουμε να κάνουμε με πολτοποιημένες εγκεφαλικά αγέλες (κι απ' την μια κι απ' την άλλη).

(Όσο αηδιαστικό κι αν είναι ένα «τρεντ», που δεν διαφέρει σε τίποτα από σκυλάδες της παραλιακής με άλλα ρούχα, δεν σημαίνει ότι θα πάρω ένα ρόπαλο να τους γαμήσω τη μάνα. Τότε είμαι φασίστας και καθυστερημένος.)
    και η λεκτική βία και το bashing, Νίκο Σούβλα; μήπως χαρακτηρίζοντάς τους έτσι και με αυτόν τον τρόπο, δεν είσαι κι εσύ ο ίδιος, ένας μικρός φασίστας;
    Last edited by Shirime; 06-07-2012 at 12:29.

nihil pop metamelia3's Avatar

Quote Originally Posted by Μελαγχολικός Χοντρούλης View Post
    έχω πειστει πως οποιαδήποτε ασκηση βίας (ειδικά σε άτομα που δεν είναι υπευθυνα για το γαμησι που πέφτει στη καθημερινότητα) δε λειτουργει καθαρτικά αλλά περισσότερο γαμάει την ψυχοσυνθεση αυτου που την ασκεί και τον οδηγεί ντετερμινιστικά στο χάος. το ιστορικο παράδειγμα ειναι μαζί μου.
    βαθια αναλυση.

δειτε τωρα εν τω μεταξυ τι λεει ο αλλος (ριτζεκτ): "τους τα ελεγαν οι ναδιραιοι τοσα χρονια. ρε, μαλακες, ουγκ, εναλλακτικοι, εμεις ξερουμε τι ειναι αναρχια και κοιταχτε τι κανετε να πουμε δηλαδη, αλλαχτε γρηγορα και γινετε σαν εμας. και δεν ακουγαν. οποτε η κατασταση εφτασε στο απροχωρητο (sic) και αρχισαμε να τους κοπαναμε." λοιπον, εγω το λεω ξεκαθαρα εδω: ναι, αυτο ειναι ο αναρχισμος, μια ιδεολογια που απαιτει συμμορφωση, οποτε ξαναλεω ας την βαλετε στον κωλο σας. δεν εχω καμια ορεξη να ασπαστω θρησκειες και ιδεολογιες, εγω βλεπω απτες επιθεσεις στους απο κατω απ' τους απο πανω και απ'τα οργανα των απο πανω, και λεω οτι χρειαζονται αυτονομοι αγωνες για να γινει κατι μ'αυτο. την ιδεολογια, το αντριλικι και τα κομμαντα ας τα μοιραστειτε με τους φασιστες και ας σφαχτειτε μεταξυ σας.

ΑΚΟΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ "ΠΡΩΤΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ". ΡΕ ΑΪ ΨΟΦΟ ΡΕ.

00ι00 θα επανελθω περι λουμπεναριων.
    this is radio freedom.

Spammity Spam rat_poison's Avatar

κατ' αρχάς η λέξη υποκουλτούρα μπορεί να υπονοοεί και μία ομάδα ανθρώπων με κουλτούρα είτε ξέχωρη είτε κρυφή, που διαφοροποιείται από την κουλτούρα της ευρύτερης πληθυσμιακής ομάδας στην οποία ανήκουν
    μ' αυτήν την έννοια, η αναρχία, η αριστερά, ο εναλλακτισμός, ακόμα και τα emo είναι υποκουλτούρες, χωρίς αξιολογική κρίση για το βάθος και τον πλούτο τους. ΠΑΜΠΑΡΑΚΑΤΩ.

κατά δεύτερον, τι μαλακιάρες είνια αυτές που έχουν δει τα ματάκια μου, θα μαραθούν και θα πέσουν.
    όποιοι υποστηρίζουν ότι η μόνη τρου αναρχία είναι το ναδίρ, δεν ξέρω γιατί το κάνουν, αλλά δείχνουν ότι δεν έχουν ιδέα από το α/α/α κίνημα στη θεσσαλονίκη. το ναδίρ ξεκίνησε ως μία μικρή καταληψούλα στις εστίες, έβγαζαν κάνα κείμενο ξερωγώ, έκαναν καμιά συναυλία στρητ αττάκ και τα ρέστα. αν υπήρχε στην αρχή όμως κάποιο πολιτικό περιεχόμενο χάθηκε. κατ' αρχάς δεν είναι τυχαίο το ότι κατηγορούν για εναλλακτισμό όόόόόλο το χώρο και αυτοί είναι πέρα από τα μπάχαλα στις πορείες οι μεγαλύτεροι ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ του σύμπαντος. δλδ σε σχέση με την υφανέτ που έχει ριζώσει με μοναδικό τρόπο στη γειτονιά, με άτομα που ενώ σκίζονται στη μελέτη (μεγάλα geek, αλλά δεν είναι το θέμα μας εδώ) τρέχουν ατομικά σε χίλιες δυο δράσεις είτε τουμπιώτικες είτε άλλες, σε σχέση με το σχολείο που κάνει χίλια δυο μαθήματα, αγροτικές καλλιέργειες στις οποίες μάλιστα τα άτομα εκτός χώρου είναι πλειοψηφία και ένα σωρό άλλα πράγματα, σε σύγκριση με την ΑΚ (μπλιαχ) που όσο να πεις, κάθε φορά είναι στο δρόμο, τρέχει για τα μεταλλεία, τρέχει από δω τρέχει από κει, ε το ναδίρ είναι μια Κ Λ Α Ν Ι Α.
    Κι όχι μόνο αυτό, αλλά χρόνια τώρα την έχει δει ο γενικός δερβέναγας της ιδεολογικής καθαρότητας της αναρχίας στην πόλη. Όλοι είναι για τομπούτσο συμβιβασμένοι μόνο το ναδίρ είναι τρου. Και ποιο το αποτέλεσμα; μπουένα-βεντούρα, υφανέτ, και χίλια δυο άλλα σκηνικά ΠΡΙΝ τα ξύλα στη στρητ αττάκ. Μόνοι τους επέλεξαν το δρόμο της απομόνωσης, μόνοι τους έγιναν επικίνδυνοι με τη συμπεριφορά τους στους συντρόφους τους και στο δρόμο. Γιατί κι εκεί ΓΙΑΤΟΜΠΟΥΤΣΟ είναι, ανεύθυνα χουλιγκάνια που (θέλω να πιστεύω) αθέλητα λειτουργούν προβοκατόρικα με το χειρότερο τρόπο. Μετά πώς να μην απομονωθείς, πώς να μη γίνεις στόχος, πώς να αξιώσεις αλληλεγγύη όταν σου γαμάνει την κατάληψη στα λυόμενα από ένα χώρο που του έχεις επιτεθεί, του βάζεις γκαζάκια και τον απαξιώνεις σε κάθε ευκαιρία.
    Αυτά ως υπενθύμιση για όσους θυμούνται μόνο τα πρόσφατα σκηνικά ή δεν ξέρουν τι προϊστορία υπάρχει. Και δε θα μιλήσω για σήμερα που έχουν μαζέψει κάθε καρυδιάς καρύδι και αν και δεν ξέρω τι έχουν στις τάξεις τους, ΣΙΓΟΥΡΑ συνεργάζονται και με τη νέα μόδα του αυτόνομου φασίστα. Εκτός αυτού, μιλάνε για το λαϊφστάιλ (μεγάλη κριτική, δεν την αρνούμαι, είμαι κι εγώ ένοχος σε ένα βαθμό σ' αυτό) αλλά θα πρέπει να τη στρέφεις και σοτν εαυτό σου όταν πουλάς ΤΡΟΥΙΛΑ και ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ και ΒΙΑ-ΑΝΑΡΧΙΑ στα δεκαεξάχρονα που μαζεύεις από τα γήπεδα και τα σχολεία για να έχεις περισσότερο κόσμο στα μπάχαλα. Just sayin'....
    Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;