Results 1 to 15 of 200

Thread: ο χαμος.

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Giagias me Jazzmaster Μελαγχολικός Χοντρούλης's Avatar

ο πιτσαδόρος μπορει να βρισκεται πεντακοσιες χώρες μακρυα αλλά καταφερε να το συνοψισει, βέβαια περίεργος ο παραλληλισμος αλλά ειναι ο πιτσαδόρος!!!

εγώ εχω την εντύπωση πως ο αναρχικος χώρος αλληλοσυμπληρώνεται. αν κάποια συλλογικότητα παραστρατήσει (που σπανίζει) απλά βγάζεις καμμια ανακοίνωση, αποστασιοποιείσαι και πορεύεσαι ανάλογα. λογικοί και διαβασμένοι άνθρωποι πάντα υπάρχουν για να δουν το τι και πως. Λες και θα αλλάξει κάτι ουσιαστικό στη κοινωνία αν αποφασίσεις να κυρήξεις πόλεμο στους κατα τη γνώμη σου τσοκαρολουμπεν. δε μπορώ να καταλάβω με ποια λογική να το κάνεις κιόλας, γιατί ακόμα και αν ας πούμε κέρδισεις τη μάχη του δρόμου (γιατί ιδεών δεν υπάρχουν περιθώρια), μετά τι; θα εγκαταστήσεις στα εκάστοτε στέκια παρατηρητές καλής λειτουργίας ας πούμε, ή θα διαλύσεις τα στέκια μια και καλή;

σχεδιασμός, στόχοι και άλλα τέτοια υπήρχαν; εγώ για τυφλή βία το αντιλαμβάνομαι. και μάλιστα σε μια μάχη δυσανάλογη αριθμητικά.

σε κάθε περίπτωση και να υπήρχαν όλ'αυτά, wtf σαν μινι-ιμπεριαλισμος ειναι αυτο το πράγμα και ο τακτικές του, σκέτη τρομοκρατία. σαν το μπους που λέει θα γαμησω τον σαντάμ γιατι ειναι κίνδυνος για τη δημοκρατία (=αναρχία) και έχει πυρηνικά, χημικά (=τζιβάτοι, dubstap-αδες). βέβαια μια πρόφαση είναι αυτή καθώς τα κίνητρα είναι πάντα διαφορετικά και ιδιαιτέρως πολύπλοκα αφού έχω πειστει πως οποιαδήποτε ασκηση βίας (ειδικά σε άτομα που δεν είναι υπευθυνα για το γαμησι που πέφτει στη καθημερινότητα) δε λειτουργει καθαρτικά αλλά περισσότερο γαμάει την ψυχοσυνθεση αυτου που την ασκεί και τον οδηγεί ντετερμινιστικά στο χάος. το ιστορικο παράδειγμα ειναι μαζί μου.

οι αντεπιθέσεις που έγιναν στους ναδιραιους (γιατί έγιναν) δείχνουν και την άλλη όψη του νομίσματος όμως, πως η κατασταλτική και προληπτική βία φέρνει πάντα μεγαλύτερη αντίδραση και πιο γενικευμένες ακρότητες.

με κάτι τέτοια που βλέπω, οδηγιεμαι στο νεο-χιππισμο με μαθηματικη ακρίβεια ρε πουστη.
    Last edited by Μελαγχολικός Χοντρούλης; 06-07-2012 at 09:11.
    φιλελεύθερος παρακρατικός
    αλβανος χρυσαυγίτης
    gay παπας
    σουβλάκι καλαμάκι
    emocore-commando
    μεταλάς
    χριστιανός-κρυφορεφορμιστης-φανεροπορτουνιστης
    παραγωγός εισαγωγών
    αντι-αντι-ιμπεριαλιστης (ιμπεριαλιστής)