Quote Originally Posted by Μελαγχολικός Χοντρούλης View Post
έχω πειστει πως οποιαδήποτε ασκηση βίας (ειδικά σε άτομα που δεν είναι υπευθυνα για το γαμησι που πέφτει στη καθημερινότητα) δε λειτουργει καθαρτικά αλλά περισσότερο γαμάει την ψυχοσυνθεση αυτου που την ασκεί και τον οδηγεί ντετερμινιστικά στο χάος. το ιστορικο παράδειγμα ειναι μαζί μου.
βαθια αναλυση.

δειτε τωρα εν τω μεταξυ τι λεει ο αλλος (ριτζεκτ): "τους τα ελεγαν οι ναδιραιοι τοσα χρονια. ρε, μαλακες, ουγκ, εναλλακτικοι, εμεις ξερουμε τι ειναι αναρχια και κοιταχτε τι κανετε να πουμε δηλαδη, αλλαχτε γρηγορα και γινετε σαν εμας. και δεν ακουγαν. οποτε η κατασταση εφτασε στο απροχωρητο (sic) και αρχισαμε να τους κοπαναμε." λοιπον, εγω το λεω ξεκαθαρα εδω: ναι, αυτο ειναι ο αναρχισμος, μια ιδεολογια που απαιτει συμμορφωση, οποτε ξαναλεω ας την βαλετε στον κωλο σας. δεν εχω καμια ορεξη να ασπαστω θρησκειες και ιδεολογιες, εγω βλεπω απτες επιθεσεις στους απο κατω απ' τους απο πανω και απ'τα οργανα των απο πανω, και λεω οτι χρειαζονται αυτονομοι αγωνες για να γινει κατι μ'αυτο. την ιδεολογια, το αντριλικι και τα κομμαντα ας τα μοιραστειτε με τους φασιστες και ας σφαχτειτε μεταξυ σας.

ΑΚΟΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ "ΠΡΩΤΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ". ΡΕ ΑΪ ΨΟΦΟ ΡΕ.

00ι00 θα επανελθω περι λουμπεναριων.