Results 1 to 15 of 1117

Thread: Αναρχισμός και αντιφάσεις

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Giagias me Jazzmaster Μελαγχολικός Χοντρούλης's Avatar

χελμ

δεν εκφραζω καποια πολιτικη σκοπιμότητα ουτε αντιπροσωπευω καποιο χωρο. για την ακριβεια δεν εχω μιλησει καν για μελοντικη κοινωνια και την οργανωτικη δομή αυτης ουτε στα τελευταια μου ποστ, ούτε στα πρωτα. διευκρινησε τι εννοεις γιατι δεν το καταλαβαινω. εκτος αν σε καλυψουν αυτα που θα πω απο δω και περα βεβαια
    αν με ζορισεις θα σου πω πως ΔΕΝ πιστευω πως πρεπει να ηγηθει καποιο επαναστατικο ρευμα πολύ συγκεκριμενων χαρακτηριστικων την κοινωνικη αλλαγή. αλλα θα πρέπει να επικρατουν συνθηκες δημοκρατιας σε ολα τα επιπεδα. η κοσμοθεωρια μου υποθετω χωρα τους νεοναζι, πασιφιστές, νεοφιλελευθερους, ατομικιστές κτλ.
    οσο εχει σημασια μια τετοια παρατηρηση στην κουβέντα

επειδη αν καταλαβα καλα πιστευεις πως πρέπει να κανω μια αυτοκριτικη γιατι φαινεται να απορριπτω στην καλύτερη, ή να διαγραφω τελειως μια στάση (στη προκειμενη του βιντνα) που στη τελικη θεωρω να μη μου ταιριάζει, μπορει και να το κανω. σε ενα βαθμο αρκετα συνειδητά. αλλα επειδη ακριβώς δεν αντιπροτεινω κατι πολυ συγκεκριμένο (πολυ φυσικά γιατι δεν έχω κατι χειροπιαστό να προτεινω) δεν μπορεις να με κατηγορησεις για δογματισμο. ίσως για υπερβάλλων ζήλο η αντε, αντιδραστικοτητα; παντως νομιζω εχω επιχειρηματα. γνώμη μου

οι μικροειρωνιες δεν ειναι κομματι μιας επιθετικης ρητορειας παντως. ζηταω συγγνωμη αν εκλαμβάνονται σαν κατι τέτοιο απ'ολους τους εμπλεκομενους στην κουβέντα. τα εχουμε πει για το νετ; αυτοβελτιωση στους κωδικες καλης συμπεριφορας ενταξει, σεβαστη κριτικη

πισ (οπως λεμε ειρηνη)
    Last edited by Μελαγχολικός Χοντρούλης; 16-08-2012 at 17:40.
    φιλελεύθερος παρακρατικός
    αλβανος χρυσαυγίτης
    gay παπας
    σουβλάκι καλαμάκι
    emocore-commando
    μεταλάς
    χριστιανός-κρυφορεφορμιστης-φανεροπορτουνιστης
    παραγωγός εισαγωγών
    αντι-αντι-ιμπεριαλιστης (ιμπεριαλιστής)