View Poll Results: +

Voters
129. You may not vote on this poll
  • ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

3 2.33%
  • ΑΝΤΑΡΣΥΑ

37 28.68%
  • ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ

2 1.55%
  • ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

5 3.88%
  • ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

0 0%
  • ΚΚΕ

11 8.53%
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ

0 0%
  • ΛΑΟΣ

0 0%
  • ΝΔ

1 0.78%
  • ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ

4 3.10%
  • ΠΑΣΟΚ

3 2.33%
  • ΣΥΡΙΖΑ

19 14.73%
  • ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

1 0.78%
  • ΛΕΥΚΟ

0 0%
  • ΑΛΛΟ

19 14.73%
  • ΑΠΟΧΗ

24 18.60%
Page 63 of 66 FirstFirst ... 13536162636465 ... LastLast
Results 931 to 945 of 983

Thread: ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2012

Defunct Economist

Quote Originally Posted by ubu View Post
    Θέση εναντίον της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και υπέρ του ΚΚΕ μέσω γελοίας ad hominem επίθεσης στον Πάνο για πράγματα που έλεγε πριν 8 χρόνια το οποίο από μόνο του είναι γελοίο για τους λόγους που ανέλυσε ο Κοιλιάς.

Κανείς δε σε παρεξηγήσε.
    δεν είπα τίποτα κατά τις ΑΝΤΑΡΣΥΑ γενικότερα πχ δεν έχω πρόβλημα οταν με βρίζει ο Αττίλα ουτε τον θεωρώ βλάκα που δεν ψηφίζει σύριζα, κακως διαβάζεις γραμμή υπερ ΚΚΕ στο παραπάνω, η γραμμή ειναι υπέρ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟΨΕΩΝ. Α και μιας και σκαλίζεις το θέμα των 8 χρόνων, ναι το ποστ είναι παλιο αλλα εξίσου παλια είναι και τα δικά μου ποστ στα οποία έλεγα τα ίδια που λέω και τώρα. Δεν ανεχομαι καποιον που ηταν αδιάφορος περι πολιτικής και υπερ χριστοδουλικής εκκλησίας και εγινε ανταρσύα μολις η απόπειρά του να κάνει το φορουμ επιχείρηση που θα βγαζει ΛΕΦΤΑ απετυχε, να παίρνει ύφος Τροτσκι και να μου λέει οτι εχεις καλές προθέσεις φιλαράκο αλλα σε παγίδεψε το κεφάλαιο και η ΕΕ. Ελεος, Ξερασμα.

Επαναλαμβάνω οτι δεν επιχειρηματολογώ υπέρ της μιας η της άλλης άποψης (εχω πεί πολλές φορες οτι για το ευρω πχ δεν είμαι σίγουρος), επιχειρηματολογώ υπέρ σταθερότητας και εναντίον του στυλ "εγώ αποκλειστικά ξερω το συμφερον της εργατικής ταξης παροτι εκανα λάθος σε οτιδήποτε υποστήριξα στο υπόλοιπο 90% της ζωής μου" το οποίο έχουν πολλοί στην ανταρσύα (προφανώς όχι όλλοι).
    Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influences, are usually the slaves of some defunct economist.
    J. M. Keynes.

Senior Member atom_smasher's Avatar

θελω να του χώσω όλη την τσαγιέρα κάτω στο λαρύγγι. για τον τζημερο
    1) e4, c5
    2) Νf3

Senior Member freak brother's Avatar

Quote Originally Posted by katwrimos View Post
    Quote Originally Posted by ubu View Post
    Θέση εναντίον της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και υπέρ του ΚΚΕ μέσω γελοίας ad hominem επίθεσης στον Πάνο για πράγματα που έλεγε πριν 8 χρόνια το οποίο από μόνο του είναι γελοίο για τους λόγους που ανέλυσε ο Κοιλιάς.

Κανείς δε σε παρεξηγήσε.
    δεν είπα τίποτα κατά τις ΑΝΤΑΡΣΥΑ γενικότερα πχ δεν έχω πρόβλημα οταν με βρίζει ο Αττίλα ουτε τον θεωρώ βλάκα που δεν ψηφίζει σύριζα, κακως διαβάζεις γραμμή υπερ ΚΚΕ στο παραπάνω, η γραμμή ειναι υπέρ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟΨΕΩΝ. Α και μιας και σκαλίζεις το θέμα των 8 χρόνων, ναι το ποστ είναι παλιο αλλα εξίσου παλια είναι και τα δικά μου ποστ στα οποία έλεγα τα ίδια που λέω και τώρα. Δεν ανεχομαι καποιον που ηταν αδιάφορος περι πολιτικής και υπερ χριστοδουλικής εκκλησίας και εγινε ανταρσύα μολις η απόπειρά του να κάνει το φορουμ επιχείρηση που θα βγαζει ΛΕΦΤΑ απετυχε, να παίρνει ύφος Τροτσκι και να μου λέει οτι εχεις καλές προθέσεις φιλαράκο αλλα σε παγίδεψε το κεφάλαιο και η ΕΕ. Ελεος, Ξερασμα.

Επαναλαμβάνω οτι δεν επιχειρηματολογώ υπέρ της μιας η της άλλης άποψης (εχω πεί πολλές φορες οτι για το ευρω πχ δεν είμαι σίγουρος), επιχειρηματολογώ υπέρ σταθερότητας και εναντίον του στυλ "εγώ αποκλειστικά ξερω το συμφερον της εργατικής ταξης παροτι εκανα λάθος σε οτιδήποτε υποστήριξα στο υπόλοιπο 90% της ζωής μου" το οποίο έχουν πολλοί στην ανταρσύα (προφανώς όχι όλλοι).
    αυτο με το κερδοφορο φορουμ ποτε εγινε ακριβως?
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

cowboy bebop 12 stars circle your brow's Avatar

Δεν ανεχομαι καποιον που ηταν αδιάφορος περι πολιτικής και υπερ χριστοδουλικής εκκλησίας και εγινε ανταρσύα μολις η απόπειρά του να κάνει το φορουμ επιχείρηση που θα βγαζει ΛΕΦΤΑ απετυχε, να παίρνει ύφος Τροτσκι και να μου λέει οτι εχεις καλές προθέσεις φιλαράκο αλλα σε παγίδεψε το κεφάλαιο και η ΕΕ. Ελεος, Ξερασμα.
    Καλά μωρε μαλάκα, είσαι σοβαρός;
    Throughout the times of perplexity and illusion
    We've got some last Gods left, worth keeping
    That go by such names as Kindness and Honesty.

I want us to hold swords again
    As in the years of the old tales.
    But this time, to fight for Dignity and Solidarity.

Against the waves of darkness and death
    I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.

314222 Mitsmann's Avatar

Ολο μαλακιες λετε και ποτε δε λετε κατι χρησιμο.

Spoiler
    οι Μοντς θα ειχαν κερδος αν εβγαζε λεφτα το φορουμ?
    "Τι χτυπαω??"

"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."

Vic Ford Prefect's Avatar

Αποκαλύφθηκε δήλωση στελέχους της Ανταρσύα που πριν 8 χρόνια πίστευε ότι δεν θα πέσει ο δικομματισμός (basically). Είναι απίστευτη αυτή η πολιτική κωλοτούμπα. Ξέχασες να βάλεις ρέφερενς και στο μάτιασμα θρεντ, κομμουνιστής σου λέει μετά.

Ο Σύριζα που δηλώνει μέσω του Άλεξ ότι κοιτάει λάγνα προς Ρωσία, το "ανήκομεν εις την Δύσιν" είναι ντεμοντέ, που έχουμε κοινό ορθόδοξο πολιτισμό (ενώ πριν 6 μήνες έκραζε την ίδια χώρα που σχολίαζε την φυλάκιση Εφραίμ δυσμενώς), τι είναι; Αυτός γιατί δεν σε ενοχλεί;
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος

Vic Ford Prefect's Avatar

Και +1 για το καπιταλιστικό σχέδιο για το φόρουμ που η αποτυχία του τρίγκαρε την πολιτική μεταστροφή του αγωνιστή Πάνου. Πείτε την ιστορία.
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος

MAS PSEKAZOUN Leech's Avatar

εγώ όμως βλέπω ότι ο ντράγκον είχε ανοίξει αυτό το Φλεβάρη του 2004 οπότε μια χαρά είχε κατανοήσει το μεταναστευτικό από τότε. ΡΟΥΦΑ ΤΑ ΚΑΤΩΡΙΜΕ.

πελοπ/σιακή λέρα attila's Avatar

το 2004 η ελλαδα ηταν ισχυρη(λολ) διοργανωνε τους ολυμπιακους(λολ) και γενικα επικρατουσε μια ευημερια, το πασοκικο κρατος ηταν εδραιωμενο, η νδ κερδισε τις εκλογες λεγοντας 'πρεπει να βολεψουμε και τα δικα μας παιδια' τα ρουσφετια πηγαιναν συννεφο και αν ειχες μπαρμπα στην κορωνη ειχες σιγουρη θεση στο δημοσιο και το κκε με το συριζα μετα βιας επιαναν το 10%.
    τιποτα δεν εδειχνε οτι θα φταναμε στη σημερινη κατασταση.τωρα ομως που μπηκε το πρωκτοδαχτυλο σε ολους ανεξαιρετως ειναι λογικο πολυς κοσμος να αλλαξει μυαλα.
    το γεγονος κατωριμε οτι απο τοτε εριχνες συριζα δε λεει απολυτως τπτ- και εγω μπορω να σου πω οτι απο τοτε εριχνα ψηφους στην εξωκοινοβουλευτικη, οπως και πολλοι συνεχιζουν να ριχνουν πασοκ και νδ, ωστοσο ακομα περισσοτεροι ειναι αυτοι που αρχισαν να πολιτικοποιονται, να αντιδρουν και να ψαχνουν αλλες διεξοδους, πραγμα που πριν 3 χρονια(ποσο μαλλον το 2004) ηταν αδιανοητο.
    γιαυτο αφηστε τις μαλακιες και τα ξεκατινιασματα-δεν ειμαστε εκπομπη της λαμπιρη ουτε πρεπει να πεφτουμε σε αυτο το επιπεδο

Senior Member freak brother's Avatar

αν θυμαμαι καλα παντως και το φορουμ ηταν κατα των ολυμπιακων αγωνων αλλα μπορει να λεω και μαλακιες..
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

Δράκος ikonoklast's Avatar

Kai gia mena yparxoun pragmata pou theoro Iera, opos px i aristeri ideologia mou. An mou postareis ena skitso pou dixnei to stalin na mastigonei euraious, profanos tha stenaxoritho opos ki esy. Omos ego den tha theoriso esena malaka, i oti den me sevesai, edo akrivos einai kai i megali diafora mas.
    Δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ ο κατώριμος ρε βλάκες, ΣΑΚΕ είναι.

Giagias me Jazzmaster Μελαγχολικός Χοντρούλης's Avatar

8 κόμματα σε 16 χρόνια λέει.

http://newpost.gr/post/130731/Απί...ρόνια!-/
    φιλελεύθερος παρακρατικός
    αλβανος χρυσαυγίτης
    gay παπας
    σουβλάκι καλαμάκι
    emocore-commando
    μεταλάς
    χριστιανός-κρυφορεφορμιστης-φανεροπορτουνιστης
    παραγωγός εισαγωγών
    αντι-αντι-ιμπεριαλιστης (ιμπεριαλιστής)

Mary Ann Cotton enitharmon's Avatar

έτυχε πριν τις 6 Μαιου να ειμαι Ελλαδα και να βλέπω σκαι τα πρωινα (Ποπη). Όταν παρουσίαζε το προεκλογικό ο καρατζαφερης τον άφησαν να παίζει λαιβ μέχρι τουλαχιστον τις 13:30 (η εκπομπη τελειωνει στις 13:00). Το ίδιο και τους οικολόγους πράσινους μια άλλη μέρα. Υποθέτω και άλλα κόμματα. Ο συριζα έχει τώρα παρουσίαση και έκοψαν τη λαιβ αναμετάδοση 13:00 εκριβώς
    Vielen Dank für alles was mal war

Mazikeen Krux's Avatar

πασόκοι με midlife crisis σε απόγνωση, πριν 20λεπτά στην τράπεζα.
    55-60 περίπου και οι δύο με γυαλί μάσκα, σκαρπίνι μυτερό λουστρίν, κομπολόι και βεβαίως όλη η συζήτηση φωναχτά για να ακούει όλη η τράπεζα.

-τι κάνεις ρε γιώργη;
    -τι να κάνω ρε, μας έχουν γαμήσει οι πουσταράδες ρε. θα πουλήσουμε και τα σπίτια μας.
    -άντε ρε να πάνε να γαμηθούν τα καριόλια, εγώ σύριζα θα ψηφίσω, όχι σύριζα, χρυσή αυγή, χρυσή αυγή να πάνε να γαμηθούνε.
    -εμένα τα παιδιά μου ψηφίζουν χρυσή αυγή, εγώ ψήφισα σύριζα στις προηγούμενες και μάλλον πάλι εκεί θα το ρίξω. άντε πια να πούμε.
    I'll bury you in your god's fucked garden