δεν είπα τίποτα κατά τις ΑΝΤΑΡΣΥΑ γενικότερα πχ δεν έχω πρόβλημα οταν με βρίζει ο Αττίλα ουτε τον θεωρώ βλάκα που δεν ψηφίζει σύριζα, κακως διαβάζεις γραμμή υπερ ΚΚΕ στο παραπάνω, η γραμμή ειναι υπέρ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟΨΕΩΝ. Α και μιας και σκαλίζεις το θέμα των 8 χρόνων, ναι το ποστ είναι παλιο αλλα εξίσου παλια είναι και τα δικά μου ποστ στα οποία έλεγα τα ίδια που λέω και τώρα. Δεν ανεχομαι καποιον που ηταν αδιάφορος περι πολιτικής και υπερ χριστοδουλικής εκκλησίας και εγινε ανταρσύα μολις η απόπειρά του να κάνει το φορουμ επιχείρηση που θα βγαζει ΛΕΦΤΑ απετυχε, να παίρνει ύφος Τροτσκι και να μου λέει οτι εχεις καλές προθέσεις φιλαράκο αλλα σε παγίδεψε το κεφάλαιο και η ΕΕ. Ελεος, Ξερασμα.
Επαναλαμβάνω οτι δεν επιχειρηματολογώ υπέρ της μιας η της άλλης άποψης (εχω πεί πολλές φορες οτι για το ευρω πχ δεν είμαι σίγουρος), επιχειρηματολογώ υπέρ σταθερότητας και εναντίον του στυλ "εγώ αποκλειστικά ξερω το συμφερον της εργατικής ταξης παροτι εκανα λάθος σε οτιδήποτε υποστήριξα στο υπόλοιπο 90% της ζωής μου" το οποίο έχουν πολλοί στην ανταρσύα (προφανώς όχι όλλοι).