View Poll Results: +

Voters
129. You may not vote on this poll
  • ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

3 2.33%
  • ΑΝΤΑΡΣΥΑ

37 28.68%
  • ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ

2 1.55%
  • ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

5 3.88%
  • ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

0 0%
  • ΚΚΕ

11 8.53%
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ

0 0%
  • ΛΑΟΣ

0 0%
  • ΝΔ

1 0.78%
  • ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ

4 3.10%
  • ΠΑΣΟΚ

3 2.33%
  • ΣΥΡΙΖΑ

19 14.73%
  • ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

1 0.78%
  • ΛΕΥΚΟ

0 0%
  • ΑΛΛΟ

19 14.73%
  • ΑΠΟΧΗ

24 18.60%
Page 62 of 66 FirstFirst ... 12526061626364 ... LastLast
Results 916 to 930 of 983

Thread: ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2012

Senior Member atom_smasher's Avatar

Επειδη δεν είμαι στην Ελλάδα και τα βλέπω λίγο από απόσταση τα πράγματα, δεν εχω καταλαβει ενα πραγμα. Ο "λαός" πιστεύει οτι θα γλιτώσει το καυλί ή ότι η σφαλιάρα θα μετριαστεί; Έαν κάποιοι νομίζουν πως δεν πρόκειται να χειροτερεψουν τα πραγματα ούτως ή άλλως, πιστεύω πως θα απογοητευτούν..Καλή η κριτική, καλοπιστη ή κακοπιστη, και θα δούμε που θα μας βγάλει το πράμα. Πάντως είναι ενδιαφέρουσα αυτή η αλλαγή και ας πρόκειται για αφυπνισμενους πασοκους που τσινανε στο μαντρι και πανε λιιγο πιο "αριστερα", έστω και αν πρόκειται για αυταπάτη. Δεν μπορώ να καταλαβω γιατι κακοφαίνεται στους εντοπιους πιοαριστερα/κομμουνιστες και φοβούνται πως θα χαθεί η ευκαιρία για το μέλλον αν ο σύριζα γίνει νεο ΠΑΣΟΚ και θα καταδικαστει συνολικα η Αριστερα κλπ.
    1) e4, c5
    2) Νf3

Señor Member Art In Haste's Avatar

Giagias me Jazzmaster Μελαγχολικός Χοντρούλης's Avatar

μασσ εφφεκτ 3 εντινγκ;

φιλελεύθερος παρακρατικός
    αλβανος χρυσαυγίτης
    gay παπας
    σουβλάκι καλαμάκι
    emocore-commando
    μεταλάς
    χριστιανός-κρυφορεφορμιστης-φανεροπορτουνιστης
    παραγωγός εισαγωγών
    αντι-αντι-ιμπεριαλιστης (ιμπεριαλιστής)

Senior Member atom_smasher's Avatar

Quote Originally Posted by Art In Haste View Post
    τΙ Μαλακας.
    1) e4, c5
    2) Νf3

Defunct Economist

Quote Originally Posted by saloth sar View Post
    Στο τελος ξυριζουν τον γαμπρο και δεν εννοω για το εκλογικο αποτελεσμα. Γιατι οταν προσπαθεις να χαιδεψεις αυτια μονο κωλοτουμπες και στρογγυλεματα μπορεις να κανεις.

Ντοκουμεντο των θεσεων της υπευθυνης αριστερας για να μαθαινουν οι καινουριοι και να θυμουνται οι παλιοι (δωστε βαση στο 5:00 και μετα και κυριως στο 5:53).

.

Μπράβο σάλοθ, σου έχω κι εγώ ντοκουμέντο!!

Quote Originally Posted by Dragonlord View Post
    Πλάκα πλάκα,μιας και ο Συνασπισμός έχει αξιόλογα στελέχη,καλύτερα μου φαίνεται θα ήταν να πάνε κι άλλοι στο ΠΑΣΟΚ.Εκεί θα μπορέσουν να προσφέρουν περισσότερα,μιας και ο Συν είναι καταδικασμένος να μη γίνει ποτέ κυβέρνηση
    ετσι, γιατι εχω βαρεθεί το σνομπ στυλάκι ντραγκονλορντζ/φοίβων που όσα χρόνια ήμασταν αθηναίοι μεταλλάδες φοιτητές και το Πασοκ έδινε απλόχερα λεφτά δεν είχαν κανένα πρόβλημα με τον καπιταλισμό και με το να δηλώνουν απολιτικ/πασοκ και να με λένε ως γραφικό επειδή ξερωγώ ψηφιζα σύν για να μπεί στη βουλή. Και μόλις άρχισαν να βλέπουν τους μισθούς τους να μειώνονται το παίζουν επανάσταση για το λαό ξερογώ, την ίδια στιγμή που πετάνε τις ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ασυναρτησίες. Τουλάχιστον εγώ είμαι σταθερός στις μαλακίες που λέω.
    Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influences, are usually the slaves of some defunct economist.
    J. M. Keynes.

Administrator KoiliaSamprela's Avatar

Quote Originally Posted by atom_smasher View Post
    Quote Originally Posted by Art In Haste View Post
    τΙ Μαλακας.
    Διάσημος μαλάκας είναι το σωστό ...
    Μόνο κλωτσες
    Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ

Administrator KoiliaSamprela's Avatar

Quote Originally Posted by katwrimos View Post
    μπλα μπλα μπλα
    (απλά για να μην γαμάμε το κουότινκ)

Το τι είπε ο Ντραγκολορτ το 2004 να το ποστάρεις το 2012 είναι λίγο φέιλ, και είναι λίγο φέιλ για 2 σημαντικούς λόγους.
    Πρώτον σε 8 χρόνια έχουν γίνει αρκετές αλλαξοκωλιές με τα κόμματα και τους βουλευτές. Αλλά το ποιο σημαντικό απ όλα , είναι ότι το να μπορείς να αλλάζεις απόψεις και ιδέες καθώς "ωριμάζεις" είτε ηλικιακά , είτε κοινωνικά δεν είναι κατακριτέο , αλλά ίσα ίσα αποδεκτό και υγιές.
    Μην αρχίσουμε για το αν λέει μαλακίες ή όχι, δεν κρίνω τις απόψεις του εδώ.
    Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ

Senior Member

Εκτός των παραπάνω, το ΠΑΣΟΚ του Σημίτη "έδινε απλόχερα λεφτά"; Εκτός αν ήσασταν "αθηναίοι μεταλλάδες φοιτητές" τη δεκαετία του '80.
    See that cockroach? Tomorrow morning we'll be dead and it'll be alive. It will have more contact with my wife and child than I will. I'll be nothing and it'll be alive.

Senior Member

See that cockroach? Tomorrow morning we'll be dead and it'll be alive. It will have more contact with my wife and child than I will. I'll be nothing and it'll be alive.

Senior Member Shirime's Avatar

Quote Originally Posted by katwrimos View Post
    Spoiler
    Στο τελος ξυριζουν τον γαμπρο και δεν εννοω για το εκλογικο αποτελεσμα. Γιατι οταν προσπαθεις να χαιδεψεις αυτια μονο κωλοτουμπες και στρογγυλεματα μπορεις να κανεις.

Ντοκουμεντο των θεσεων της υπευθυνης αριστερας για να μαθαινουν οι καινουριοι και να θυμουνται οι παλιοι (δωστε βαση στο 5:00 και μετα και κυριως στο 5:53).

.

Μπράβο σάλοθ, σου έχω κι εγώ ντοκουμέντο!!

Quote Originally Posted by Dragonlord View Post
    Πλάκα πλάκα,μιας και ο Συνασπισμός έχει αξιόλογα στελέχη,καλύτερα μου φαίνεται θα ήταν να πάνε κι άλλοι στο ΠΑΣΟΚ.Εκεί θα μπορέσουν να προσφέρουν περισσότερα,μιας και ο Συν είναι καταδικασμένος να μη γίνει ποτέ κυβέρνηση
    ετσι, γιατι εχω βαρεθεί το σνομπ στυλάκι ντραγκονλορντζ/φοίβων που όσα χρόνια ήμασταν αθηναίοι μεταλλάδες φοιτητές και το Πασοκ έδινε απλόχερα λεφτά δεν είχαν κανένα πρόβλημα με τον καπιταλισμό και με το να δηλώνουν απολιτικ/πασοκ και να με λένε ως γραφικό επειδή ξερωγώ ψηφιζα σύν για να μπεί στη βουλή. Και μόλις άρχισαν να βλέπουν τους μισθούς τους να μειώνονται το παίζουν επανάσταση για το λαό ξερογώ, την ίδια στιγμή που πετάνε τις ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ασυναρτησίες. Τουλάχιστον εγώ είμαι σταθερός στις μαλακίες που λέω.

cowboy bebop 12 stars circle your brow's Avatar

γελάω με το 20% του ΚΚΕ που λέει ναι στο ευρώ με εφαρμογή και ο σύριζα είναι πιο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΟΣ.
    Throughout the times of perplexity and illusion
    We've got some last Gods left, worth keeping
    That go by such names as Kindness and Honesty.

I want us to hold swords again
    As in the years of the old tales.
    But this time, to fight for Dignity and Solidarity.

Against the waves of darkness and death
    I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.

Chilling in the name of. ypersyntelikos's Avatar

Quote Originally Posted by 12 stars circle your brow View Post
    γελάω με το 20% του ΚΚΕ που λέει ναι στο ευρώ με εφαρμογή και ο σύριζα είναι πιο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΟΣ.
    Κάτι μου λέει ότι είναι ψιλογιατομπούτσο δημοσκόπηση.
    Κι εδώ τελειώνει η φάση.

Defunct Economist

Το θεμα δεν ηταν ποιος τα λεει, ας ηταν και δεξιος ο οποιος αποφασισε τωρα (πραγμα απολυτως λογικο) να αλλαξει τροπο σκεψης. Το θεμα ειναι οι θεσεις ενος κομματιου της αριστερας και αν αυτες ηταν σχετικες με την οποια δραση της (αντικαπιταλιστικη) και οσα ελεγε τα προηγουμενα χρονια και κατα ποσο προσπαθει με αυτες να χαιδεψει αυτια. Αν δεν τις γουσταρεις, χεστες κανονικοτατα. Παρε τις μια-μια και πες πως με βαση τα μαθηματα που διδασκεις σε μεγαλο ιδρυμα του εξωτερικου δεν στεκουν η οτι αλλο σκατα κατεβασει η γκλαβα σου. Λες και εγω θα περιμενα π.χ. την στηριξη των 127 πρωην Πασοκων στον Συριζα για να εχω πατημα να του κανω "κριτικη" και να λεω για "το βολεμενο Πασοκ που μετακομισε στην Κουμουνδουρου" οπως ο Ψωμιαδης. Τι ηταν ο καθε dragonlord πριν 10 χρονια δεν ενδιαφερει κανεναν.

Κατα τ' αλλα γελαω με τους [ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ] και τα [ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ] που ετρεξαν να pinkαρουν katwrimo μιας και αυτοι γεννηθηκαν συνειδητοποιημενοι. Αυτοι ειστε.
    Saloth με παρεξήγησες. Δεν λεω οτι οι θέσεις του πάνου περι εξοδου απο το ευρώ κλπ είναι ασόβαρες, λεω οτι αν ειναι να ακούσω καποιον ψιλοχαζούλη με καλη καρδιά να μου λεει οτι εχω καλές προθέσεις αλλα παίζω το βρομερο καπιταλιστικό παιχνίδι της ΕΕ, θα ακούσω την παραπάνω (σεβαστή) αποψη απο το ΚΚΕ, οχι απο τον τύπο που μου εκανε κύρηγμα υπερ πατριδος και υπερ εκκλησίας (ο ναι) πριν αρχίσει η κρίση.
    Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influences, are usually the slaves of some defunct economist.
    J. M. Keynes.

Senior Member

Θέση εναντίον της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και υπέρ του ΚΚΕ μέσω γελοίας ad hominem επίθεσης στον Πάνο για πράγματα που έλεγε πριν 8 χρόνια το οποίο από μόνο του είναι γελοίο για τους λόγους που ανέλυσε ο Κοιλιάς.

Κανείς δε σε παρεξηγήσε.

Senior Member freak brother's Avatar

Ο πρόεδρος της Δημιουργίας Ξανά, Θάνος Τζήμερος, πήρε σήμερα θέση για το πρόβλημα των αλλοδαπών. Μιλώντας στο Βήμα FM υποστήριξε ότι κάθε μετανάστης που εργάζεται στη χώρα μας παίρνει μια θέση από τους Έλληνες και διατύπωσε την άποψη ότι οι μετανάστες θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν ως φθηνά εργατικά χέρια σε ελληνικές επιχειρήσεις. Με αυτόν τον τρόπο, σύμφωνα με τον κ. Τζήμερο, θα ανταγωνιστούν αντίστοιχες επιχειρήσεις στη Βουλγαρία, όπου το μισθολογικό κόστος είναι πολύ χαμηλό.

Τόνισε ότι η ζωή των μεταναστών στην Ελλάδα θα πρέπει να είναι τέτοια, ώστε όταν τηλεφωνούν στα χωριά τους να μην λένε ότι η ζωή στη χώρα μας είναι αρκετά καλύτερη από ό,τι στις πατρίδες τους, προκειμένου να αποτρέπονται άλλοι μετανάστες από το να σκέφτονται την Ελλάδα ως πιθανό προορισμό τους.

Τέλος υπογράμμισε ότι για τη λύση του προβλήματος των λαθρομεταναστών, η χώρα μας θα πρέπει να συζητήσει με τους ευρωπαίους εταίρους της, καθώς δεν αφορά μόνο την ίδια, ενώ τόνισε ότι η Ελλάδα δεν πρέπει και δεν μπορεί να φυλάσσει μόνη τα σύνορά της.
    ΕΠΙΚ ΤΖΗΜΕΡΟΣ ΙΣ ΕΠΙΚ.
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry