Και εμένα δεν μου άρεσε η στάση κάποιων πρώην συνασπισμένων (Βούγιας, Δαμανάκη), αλλά τι να κάνουμε, c'est la vie!
Και εμένα δεν μου άρεσε η στάση κάποιων πρώην συνασπισμένων (Βούγιας, Δαμανάκη), αλλά τι να κάνουμε, c'est la vie!
To kako einai min meinete me tin prospathia..
Originally Posted by Odonian
Πλάκα πλάκα,μιας και ο Συνασπισμός έχει αξιόλογα στελέχη,καλύτερα μου φαίνεται θα ήταν να πάνε κι άλλοι στο ΠΑΣΟΚ.Εκεί θα μπορέσουν να προσφέρουν περισσότερα,μιας και ο Συν είναι καταδικασμένος να μη γίνει ποτέ κυβέρνηση
Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;
συνήθως ή με αυτό μένεις ή με κάτι άλλο στο χέρι...![]()
Rock or Nothing
Η εξουσία διαφθείρει τους ανθρώπους, φτάσαμε στο σημείο πλέον, να επισημαίνονται οι ελάχιστοι έντιμοι πολιτικοί, λες και το αυτονόητο είναι η ανεντιμότητα, οπότε θεωρείται μέγα προσόν η εντιμότητα των ολίγων.Originally Posted by Dragonlord
να ψηφίζουμε τους χειρότερους τότε για να μη διαφθαρούν οι καλοί
τι τα θες? αυτό που κατάλαβα μετά από τόσα χρόνια είναι ότι δεν αξίζει να ασχολείσαι... πας να κάνεις κάτι καλό και πέφτουν όλοι να το καρπωθούν σαν τα κοράκια... αλλά αυτή είναι η κουλτούρα που έχουμε... όλα ξεκινάνε από μικρή ηλικία, το σπίτι, το σχολείο και το πανεπιστήμιο, όπου χάνεται κάθε ίχνος αξιοπρεπούς πολιτικής ζωής...![]()
Rock or Nothing
Να ψηφίζουμε κόμματα που δεν πάνε για εξουσία, για να υπάρχει πολυφωνία στη Βουλή.Originally Posted by Dragonlord
Αν τα μικρά κόμματα στη Βουλή έχουν κάποια εξουσία,διαφθείρονται (ίσως σε μικρότερο βαθμό αλλά και πάλι)
Αν δεν έχουν καμία εξουσία,δεν υπάρχει λόγος να βρίσκονται στη Βουλή
Μην ταυτίζεις την αντιπολίτευση με την αξιωματική αντιπολίτευση.Originally Posted by Dragonlord
Το να υπάρχουν μόνο 2 κόμματα στη Βουλή, είναι αρκετά φασιστικό.
i'm just thinking out loud.Αν υπάρχουν κάποιοι αξιόλογοι πολιτικοί,προτιμώ να τους βλέπω στην κυβέρνηση παρά σε ένα μικρό κόμμα χωρίς εξουσία όπου θα υπάρχουν απλώς για "πολυφωνία" ή για να μη φαίνεται φασιστικό το καθεστώς
νομίζω ότι δεν καταλήγουμε πουθενά... (όπως πάντα με τις πολιτικές συζητήσεις)![]()
Rock or Nothing
pisteuw oti asteieuesaiOriginally Posted by Raven Lord
![]()
![]()
![]()
οχι αλήθεια λέει. Πρίν 70 χρόνια στην γερμανία ο τότε ιδρυτής του αυθεντικού electric requiem, Adolph Hitler έκανε poll μεταξύ των μελών και επηρεαζόμενος από το αποτελεσμα αποφάσισε να βγει στην πολιτική με τα ακόλουθα αποτελεσματα
η αβάσταχτη πλαδαρότητα του αδυνατισμένου θράσερ