Αυτοενσυναισθηση δεν υπαρχει σαν λεξη, ενσυναισθηση υπαρχει, και ναι αυτα που πα στον Μαριλλιον στα σοβαρα τα ειπα

Εσυ εδειξεις υπερβολικη επιμονη με τους πειρατες και δεν σχολιασες σχεδον τιποτα απο τα υπολοιπα.Και μαλιστα ακομα και στους πειρατες παρεβλεψες να απαντησεις στο αλλο που σου πα για οτι δεν περιοριζονται μονο σε copyright & torrents. Μονο γλαφυρες στομφωδεις μαλακιες για εκτροχιασμους και βιασμους της λογικης και αλλα τετοια

30 λεπτα σε παρεα 100(?) ατομων? 5 ατομα ημασταν και κατσαμε αρκετες ωρες αρχικα εξω απο το καταραμενο συνδρομο και μετα στο ναργιλαδικο, και αργοτερα ΠΑΡΚΟ Ναβαρινου πηγαμε 3 ατομα οπου πινατε φουντα και εγω μονο την μπυριτσα μου.... Για καμμενος δεν τα παει κ ασχημα η μνημη μου,μαλλον εσυ εχεις καψει. Εμενα μου χες φανει πολυ συμπαθητικος τυπος και low-profile κλπ αλλα μολις ειδα την ιντερνετικη περσονα και αυτα που διαλεγεις να πεις απο αυτα που σκεφτεσαι και με το συγκεκριμενο υφος που επιλεγεις ,χμμμ ειπα, υπαρχει προβλημα

Αν εισαι χειροτερα και εντονοτερα εριστικος απο κοντα παρα στο ιντερνετ, απορω ...

Θα φυγω απο το πολιτιξ μολις τελειωσει η συζητηση με τον Μαριλλιον εδω, μην ανησυχεις.