Σοβαρα αυτη ειναι η απαντηση σου ?
....
Περιμενω τη 'νηφαλια μπλα μπλα' απαντηση σου περι αγανακτισμενων
Εως τοτε, απαντω στα επιχειρηματα νηπιαγωγειου
Παλι λασπες ριχνεις, μαλλον φοβηθηκες οτι θα χανες ψηφαλακια προς ανταρσυα απο καναν ημμυ ...Την πρώτη φορά για να αναδείξεις την πολιτική/κοινωνική σημασία του ΛΕΓΚΑΛΑΗΖ φεστιβαλ.
Στα αρχιδια μου το legalize festival-πανηγυρι συγκεκριμενα, εγω οσες φορες εχω αναφερθει στις ουσιες εινια απο τη σκοπια της νοοτροπιας χρησης/ενημερωσης συν κατα της δαιμονοποιησης τους
Τη δεύτερη για να αναδείξεις την πολιτική/κοινωνική σημασία του ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΕΙΡΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ.
Αυτο που ειχα πει ειναι οτι λανθασμενα εχει περασει 'οι πειρατες ασχολυονται μονο με τα τορρεντς' , περα απο το θεμα πατεντες κλπ (αν δεν το θεωρει καποιος σημαντικο δεν ξερει τι του γινεται) στα υπολοιπα θεματα ειναι υπερ της αμεσοδημοκρατιας. Στα αρχιδια μου στην τελικη και οι πειρατες,αλλα μονο κ μονο οτι εριξες λασπη ακομα και προς αυτους (λεγοντας πχ για το μνημονιο οτι δεν ειναι κατα του, εντεχνως κρυβοντας τη θεση τους η οποια λεει "οσο το δυνατον καλυτερη ενημερωση και δημοψηφισμα" δειχνει σε τι ποσοστα κομματοσκυλιασης εχεις φτασει.