Page 24 of 32 FirstFirst ... 142223242526 ... LastLast
Results 346 to 360 of 475

Thread: αφισες φαση.

Δράκος ikonoklast's Avatar

Quote Originally Posted by VidnaObmana View Post
    Στα αρχιδια μου στην τελικη και οι πειρατες,αλλα μονο κ μονο οτι εριξες λασπη ακομα και προς αυτους (λεγοντας πχ για το μνημονιο οτι δεν ειναι κατα του, εντεχνως κρυβοντας τη θεση τους η οποια λεει "οσο το δυνατον καλυτερη ενημερωση και δημοψηφισμα"
    Quote Originally Posted by ikonoklast
    Δεν είπα ποτέ ότι οι πειρατές δεν είναι αμεσοδημοκράτες (λολ), είπα ότι δεν είναι ενάντια στο μνημόνιο. Μου είπες ότι λασπολογώ (sic) που το λέω αυτό γιατί ζητάνε δημοψήφισμα. Σου είπα ότι το να ζητάς δημοψήφισμα για κάτι δε σημαίνει ότι είσαι ενάντια σε κάτι, θα μπορούσαν πχ κάποιοι να είναι και υπερ του μνημονίου. Μου απάντησες ότι είναι αμεσοδημοκράτες.
    Το δημοψιφησμα προφανως δεν σημαινει ουτε υπερ ουτε κατα του μνημονιου
    Λίγο πριν:

εγω σημαντικα θεωρω την ενσυναισθηση,τη σφαιρικη αντιληψη,την ισχυρη αυτοκριτικη και κατ'επεκταση και αυτογνωσια,την θεληση για αυτοβελτιωση και εξελιξη κλπ...
    Φίλε VidnaObmana, με αποκλειστικό σκοπό να σε βοηθήσω στην ενσυναίσθηση και την ισχυρή αυτοκριτική (και κατ' επέκταση αυτογνωσία) έχω να σου πω ότι είσαι ΑΠΑΛΕΥΤΟΣ ΒΛΑΚΑΣ. Δεν καταλαβαίνεις τίποτα, βιάζεις κάθε λογική, ο λόγος σου είναι ασυνάρτητος, δεν υπάρχει κανένας ειρμός ή εξέλιξη στην κουβέντα, ποτέ. Πήγαινε στο rocking ή/και κόψε τα ναρκωτικά γιατί σε έχουν κάψει.

farfetch'd Ace's Avatar

.
    "Δεν συζητάμε, γιατί είμαι ΟΞΥΘΥΜΟΣ."
    نحن نحب فصل الربيع الجميل.

Senior Member VidnaObmana's Avatar

E μεχρι εκει εφτανες ανεκαθεν εσυ, στο να βριζεις - εως και μανες, σε ενα φορουμ βεβαια γιατι απο κοντα τουμπεκι. Αυτες ειναι οι νηφαλιες συγκροτημενες μπλα μπλα απαντησεις σου?

Στο χω ξαναπει , το ποιος ειναι ο μαλακας φαινεται και κρινεται οχι μονο απο τα γραπτα αλλα κυριως στην καθημερινοτητα του καθενος . Το ιδιο και το αν εχω 'καψει' ή οχι, οσοι με ξερουν απο κοντα και με εκτιμανε ξερουν πολυ καλα τι ειμαι και τι δεν ειμαι.

Και συ υποτιθεται μαχεσαι για εναν καλυτερο κοσμο και εισαι "αγωνιστης". Ρε κοιτα τα κομπλεξ σου πρωτα ρε που ψαχνεσαι για ιντερνετικους τσαμπουκαδες και εκτος της οθονης την παπια,και μετα θα λαβεις μερος και στην επανασταση,μην ανησυχεις δεν χανεται.

Με τον μαριλλιον πχ και ας διαφωνουμε βγαινει ακρη στην κουβεντα και υπαρχει εξελιξη επειδη ξερει να μιλαει σαν ανθρωπος .

Μαριλλιον θα σου απαντησω σε καποια φαση μολις βρω λιγο χρονο, btw αυτο ειναι και απο τα τελευταια μου ποστς στο πολιτιξ, σας αδειαζω τη γωνια για να γλιτωσετε απο τον "καμμενο" Vidna και να συνεχισετε να βαυκαλιζεστε και να αλληλοπινκαρεστε
    Last edited by VidnaObmana; 18-05-2012 at 03:08.
    Let The Freak Flag Fly!

Παρακολούθησε τον απίθανο εκτροχιασμό της λογικής στη συζήτηση για τους πειρατές, κάτσε και σκέψου ότι αμα έλεγες στα σοβαρά τις μπούρδες που λες στο μαρίλλιον για αυτοενσυναίσθηση θα έλεγες «ΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ, δεν έχει λογική συνέχεια αυτό που λεω, ας κάνω και λίγο πίσω μήπως έχω άδικο». Αλλά εσύ συνεχίζεις, κόντρα σε όλα. Γιατί είσαι ΑΠΑΛΕΥΤΟΣ, γι' αυτό.

Με έχεις δει 30 λεπτά σε μια παρέα 100 ατόμων όπου δεν είπαμε λέξη και να με χτυπούσαν δε θα θυμόμουν πως σε λένε 2 λεπτά μετά, 10 αιώνες πριν γράψεις στο ΕΡ. Αμα ήξερα ήδη ότι λες τέτοιες βλακείες όλη την ώρα θα καταλάβαινες ότι απο κοντά είμαι ακόμη χειρότερος. Δε μάχομαι για κανένα «καλύτερο κόσμο» όπως κι αν το εννοείς, μάχομαι για ένα κόσμο χωρίς χαζούς και εσύ είσαι ένας απο αυτούς που ξεπουλάνε με ευκολία την πατρίδα μου.

ΦΥΓΕ.

Αυτοενσυναισθηση δεν υπαρχει σαν λεξη, ενσυναισθηση υπαρχει, και ναι αυτα που πα στον Μαριλλιον στα σοβαρα τα ειπα

Εσυ εδειξεις υπερβολικη επιμονη με τους πειρατες και δεν σχολιασες σχεδον τιποτα απο τα υπολοιπα.Και μαλιστα ακομα και στους πειρατες παρεβλεψες να απαντησεις στο αλλο που σου πα για οτι δεν περιοριζονται μονο σε copyright & torrents. Μονο γλαφυρες στομφωδεις μαλακιες για εκτροχιασμους και βιασμους της λογικης και αλλα τετοια

30 λεπτα σε παρεα 100(?) ατομων? 5 ατομα ημασταν και κατσαμε αρκετες ωρες αρχικα εξω απο το καταραμενο συνδρομο και μετα στο ναργιλαδικο, και αργοτερα ΠΑΡΚΟ Ναβαρινου πηγαμε 3 ατομα οπου πινατε φουντα και εγω μονο την μπυριτσα μου.... Για καμμενος δεν τα παει κ ασχημα η μνημη μου,μαλλον εσυ εχεις καψει. Εμενα μου χες φανει πολυ συμπαθητικος τυπος και low-profile κλπ αλλα μολις ειδα την ιντερνετικη περσονα και αυτα που διαλεγεις να πεις απο αυτα που σκεφτεσαι και με το συγκεκριμενο υφος που επιλεγεις ,χμμμ ειπα, υπαρχει προβλημα

Αν εισαι χειροτερα και εντονοτερα εριστικος απο κοντα παρα στο ιντερνετ, απορω ...

Θα φυγω απο το πολιτιξ μολις τελειωσει η συζητηση με τον Μαριλλιον εδω, μην ανησυχεις.
    Let The Freak Flag Fly!

Το «αυτοενσυναίσθηση» είναι σαρκασμός, δεν το πιασες δε πειράζει, στην αχαρνών μόνο θυμάμαι να αράζουμε και μενα συμπαθητικός μου φάνηκες, ούτε αυτό πειράζει, με ρώτησες σε ανύποπτη φάση την άποψή μου για τους πειρατές και τότε μόνο σου εξήγησα με πολιτικά επιχειρήματα γιατί ακριβώς τους θεωρώ εκτός τόπου και χρόνου, μου λες ότι είμαι κομματόσκυλο και ότι λασπολογώ για να μη χάσει ψήφους η ΑΝΤΑΡΣΥΑ από κανένα ΗΜΜΥ (λολ), παστοδιάλο ούτε αυτό πειράζει, παραδέχομαι όσα θες για την σημαντικότητα του ζητήματος των πατεντών, και του copyright και του ACTA/SOPA και ό,τι άλλο θες αλλά παραμένουν εκτός τόπου και χρόνου στην κατάσταση που βρίσκεται αυτή τη στιγμή η χώρα, και έστω, ούτε αυτό πειράζει.

Παραδέξου αυτό που με τρελαίνει όμως, αν σε ρωτήσω «οι Πειρατές τελικά, με μονολεκτική απάντηση, είναι ενάντια στο μνημόνιο;», θα μου πεις ναι;
    Last edited by ikonoklast; 18-05-2012 at 04:37.

Προφανως (δεν) θα σου απαντησω ουτε ναι ουτε οχι, θα σου πω αυτο που ειπα ηδη, οτι ειναι υπερ της ενημερωσης και μετα δημοψηφισμα οπως στη ληψη οποιασδηποτε αποφασης. Μα αυτο για μενα ειναι και το πιο αναμενομενο για καποιον που πιστευει οτι ο "λαος" πρεπει να χει το λογο στη ληψη αποφασεων.Ας μην εξετασουμε αυτο ή το πώς θα δουλευε στην πραξη, δεν ειναι επι του παροντος.

Για τους ψηφους απο ΗΜΜΥ,οσο αβεβαιος ησουν εσυ αν προκειται για σαρκασμου εκ μερους μου ή οχι, αλλο τοσο και γω δεν ημουν σιγουρος για το 'αυτοενσυναισθηση'.

Τα πολιτικα επιχειρηματα(τα οποια αν θυμαμαι καλα πανω κατω συνοψιζοταν στην μονομερεια που δειχνουν περι ιντερνετ κλπ - που δεν ισχυει- συν οτι δεν ειμαστε χωρα για να εφαρμοσουμε διαδικασιες ψηφιακης δημοκρατιας αλλα αυτα ειναι για σκανδιναβια - τη στιγμη που πχ η εσθονια μπορε και τα εφαρμοζει) κατα των πειρατων δεν με επεισαν αλλα το θεμα μας δεν ειναι οι γαμημενοι πειρατες.

Και σου λεω ρε ανθρωπε, ολα καλα διαφωνουμε, γιατι πρεπει να περασουν αλληλοβρισιδια και προσβολες και τρεχα γυρευε μεχρι να σου βγουν με το τσιγκελι μια χουφτα επιχειρηματα ? Αυτο το παρατηρησα απο τα πρωτα μου ποστς κιολας στο φορουμ περι Psychedelic trance.
    Let The Freak Flag Fly!

Γιατί ρε φίλε μου καλέ τα επιχειρήματα τα χρησιμοποιείς εκεί που θεωρείς ότι υπάρχει έδαφος για λογική αντιπαράθεση. Αν δε μπορείς να μου πεις θαρρετά κάτι τόσο προφανές σε όλους, ότι ΟΧΙ οι πειρατές δεν είναι ενάντια στο μνημόνιο και αντίθετα μου λες ότι είμαι λασπολόγος που το λέω, τότε τι νόημα έχει το παρακάτω. Παρότι ΟΛΟΙ ξέρουν ότι γράφω σα κόπανος θα παρατηρήσεις ότι ο περισσότερος κόσμος βρίσκει πολύ λογικό το να λέω ότι πχ οι πειρατές είναι «εκτός τόπου και χρόνου» με το εκλογικό τους κατέβασμα και την πολιτική τους πρόταση. Το ίδιο ακριβώς επίπεδο κοινής λογικής ισχύει για τους αγανακτισμένους.

Αν παρακολουθήσεις επίσης προσεκτικά τα πρώτα ποστ σου στο φόρο θα δεις ότι είμαι απο τους μόνους που δε σε έβριζαν ποτέ, αντίθετα πολλά σου ποστ ειδικά για μουσική και τα πίνκαρα και τα σχολίαζα γιατί ακριβώς ακούς ενδιαφέροντα πράγματα (ακόμα και στη psy). Όταν άρχισες να λες τα κολλημένα και τα ανεξήγητα δεν είναι καν προσωπικό το θέμα, είναι το κλίμα και η κουλτούρα του ΕΡ που θα φέρουν και τα μπινελίκια και την ακύρωση. Μπες στο κλίμα ή σκέψου και λίγο παραπάνω στην τελική, αμα έχεις κόντρα θέσεις με όλους εδώ μέσα, δεν είναι απαραίτητα όλοι μαλάκες κι εσύ σωστός. Καλό βράδυ.

Το οτι δεν ειμαι εγω (ο) σωστος παντα το χω στο νου μου και ειναι αυτονοητο ουτως ή αλλως μ'αρεσει η αντιπαραθεση οπως και το να κανω τον δικηγορο του διαβολου γιατι δεν μ'αρεσει να εχω πηγμενες fixed αποψεις, απο κει και περα κοντρα θεσεις ή τσακωμους δε νομιζω να εχω με ολους, αν και οντως αρκετος κοσμος δεν με χωνευει εδω μεσα.

Οσο για το κλιμα : σωστο αλλα δεν ειμαι διατεθιμενος να προσαρμοστω απλα και μονο για να γινω πιο αποδεκτος μαλλον ,δεν εχει νοημα.

Οπως λοιπον νιωθεις εσυ οτι πολλες φορες δεν υπαρχει εδαφος για επικοιδομητικη αντιπαραθεση ετσι εχω νιωσει και γω παμπολλες φορες παρολο που θελω να συζητησω και ας μου δειξει ο αλλος οτι ειμαι μαλακας,ας χρησιμοποιησει και σκληρη γλωσσα,δεν με νοιαζιε, αρκει ακουει και τα δικα μου points.

Καλο βραδυ και σε σενα
    Let The Freak Flag Fly!

Otaku

re obama pote eftases 1000 posts
    san xtes mou fainetai pou kanes register. pws pernaei o kairos

Administrator KoiliaSamprela's Avatar

Εμενα μου χες φανει πολυ συμπαθητικος τυπος
    Quote Originally Posted by ikonoklast View Post
    και μενα συμπαθητικός μου φάνηκες
    στα αγόρια αυτό είναι δεσμός , στα κορίτσια ξεπέτα
    m2c
    Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ

nihil pop metamelia3's Avatar

και αργοτερα ΠΑΡΚΟ Ναβαρινου πηγαμε 3 ατομα οπου πινατε φουντα και εγω μονο την μπυριτσα μου....
    ρουφιανος παιδια.
    this is radio freedom.

δήθεν asimoulis's Avatar

Η σκέψη μου είναι πλήρως αλλοτριωμένη, ιδεαλιστική, αταξική, αντιπατριωτική και "ολίγον άρρωστη".

Chilling in the name of. ypersyntelikos's Avatar

Ουφ, ξύπνησα το πρωί σας είδα συμφιλιωμένους και ηρέμησα.
    Κι εδώ τελειώνει η φάση.

γκεστάλ nothingman's Avatar

~
    "Why didn't it kill him?" she said.
    "Unforgivably sloppy workmanship at the hand grenade factory," I said.
    ~