E μεχρι εκει εφτανες ανεκαθεν εσυ, στο να βριζεις - εως και μανες, σε ενα φορουμ βεβαια γιατι απο κοντα τουμπεκι. Αυτες ειναι οι νηφαλιες συγκροτημενες μπλα μπλα απαντησεις σου?
Στο χω ξαναπει , το ποιος ειναι ο μαλακας φαινεται και κρινεται οχι μονο απο τα γραπτα αλλα κυριως στην καθημερινοτητα του καθενος . Το ιδιο και το αν εχω 'καψει' ή οχι, οσοι με ξερουν απο κοντα και με εκτιμανε ξερουν πολυ καλα τι ειμαι και τι δεν ειμαι.
Και συ υποτιθεται μαχεσαι για εναν καλυτερο κοσμο και εισαι "αγωνιστης". Ρε κοιτα τα κομπλεξ σου πρωτα ρε που ψαχνεσαι για ιντερνετικους τσαμπουκαδες και εκτος της οθονης την παπια,και μετα θα λαβεις μερος και στην επανασταση,μην ανησυχεις δεν χανεται.
Με τον μαριλλιον πχ και ας διαφωνουμε βγαινει ακρη στην κουβεντα και υπαρχει εξελιξη επειδη ξερει να μιλαει σαν ανθρωπος .
Μαριλλιον θα σου απαντησω σε καποια φαση μολις βρω λιγο χρονο, btw αυτο ειναι και απο τα τελευταια μου ποστς στο πολιτιξ, σας αδειαζω τη γωνια για να γλιτωσετε απο τον "καμμενο" Vidna και να συνεχισετε να βαυκαλιζεστε και να αλληλοπινκαρεστε