Quote Originally Posted by KoiliaSamprela View Post
1. Ανταρσυα, στήριξα, πίστευα είχε μια δυναμική , δεν πέρασε ούτε το 1,5% , κάτι γίνεται και εκεί λάθος.

2. Ο λαός τελικά θέλει και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο , φιλικά θα πάρει πάλι τα αρχίδια μου.
Μόνος σου τα λες και εξηγούμαι. Ο λαός ήθελε μασημένη τροφή σ'αυτές τις εκλογές και την πήρε. Του την μάσησε ο συριζα και του την έδωσε στο στόμα. Δεν είναι τυχαίο που το μπαμ έγινε τις τελευταίες 15 μέρες, που ο Τσίπρας ξεσάλωσε με την αριστερή κυβέρνηση. Έδωσε μια προοπτική και μια ελπίδα σε έναν κόσμο που θέλει να δει κάτι να αλλάζει σ'αυτήν την κωλοχώρα.

Το πρόβλημα είναι όμως, ότι πρώτον τι να κάνουμε, δεν γίνονται τόσο απλά τα πράγματα. Τώρα που άνοιξα λίγο τβ είδα τον Στρατούλη να του λέει η τρέμη "...αριστερή κυβέρνηση αλλά ευρωπαική πορεία" και ο μάγκας απάντησε "δεν τίθεται θέμα αμφισβήτησης". Ε πως ρε φίλε, ο Παπανδρέου όταν είπε για δημοψήφισμα για το PSI του πανε "το δημοψήφισμα (αν γινει) θα κρίνει την παραμονή της χώρας στην ΕΕ".Δεν μπορείς να βγαίνεις και να λες μισές αλήθειες.

Δεύτερον, δεν είναι δυνατόν το πεδίο της αντιπαράθεσης της τελευταίες μέρες να είναι αν θα δεχτεί ο Τσίπρας στήριξη από τον Καμμένο ή τον Κουβέλη. Ξερνάω λίγο στο στόμα μου με παζαρέματα και μικροπολιτικές και σε τελική ανάλυση το σίχαμα ο Κουβέλης από τα σπλάχνα του συριζα προέκυψε και πάλι μαζί του κωλοτρίβονται. Δεν θέλω καν να μιλήσω για τον Panos Kammenos, γενικά αύριο πέρνει διερευνητική ο Τσίπρας, περιμένω με αγωνία.

Γενικά φοβάμαι ότι αν η αριστερά τα κάνει πάλι πουτάνα και ξαναμυρίσει '89 η ατμόσφαιρα (ήδη μυρίζει) και πουλήσει για άλλη μια φορά τον κόσμο, δεν θα της πάρει 10 χρόνια να ξαναστηθεί όπως το '89, είναι τόσο συμπυκνωμένος ο πολιτικός χρόνος και τόσο οργισμένος ο κόσμος που πιστεύω ότι αν η Αριστερά δεν σταθεί αντάξια της περιόδου, θα τον στείλει καρφωτό στην ΧΑ.

Για την ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α τώρα και γω την περίμενα στο 2,5+, ειλικρινά γιατί δώσαμε το 150% των δυνάμεων μας και καλά κάναμε. Τι να κάνουμε, μας γλέντησε ο συριζα με την αριστερή κυβέρνηση και με πολύ βρώμικο παιχνίδι και απο συριζα και κκε για χαμένη ψήφο. Αυτό ακριβώς που είπα παραπάνω, μασημένο φαί, πιο εύκολο είναι να πιστέψεις ότι θα κυβερνήσει ο Τσίπρας και όλα θα είναι καλά παρά να ματώσεις στον δύσκολο δρόμο. Σε τελική ανάλυση γράψαμε 1,2% αλλά θεωρώ ότι το ρεύμα στην κοινωνία που δεν αντιπροσωπεύει την ΑΝΤΑΡΣΥΑ καθ'αυτήν αλλά το αγγίζουν οι θέσεις της είναι πολύ μεγαλύτερο. Και θα έχουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον οι κλυδωνισμοί σε ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ την επόμενη περίοδο. Ίδωμεν. Ένα κειμενάκι που παίζει και τα λέει καλύτερα από μένα εδώ. http://mao.gr/2012/05/07/tzogo/ Και γουστάρω που τα λέει ειλικρινά και ξεκινάει με μοτορχεντ.

Για ΧΑ κτλ δεν έχω τπτ να πω, δεν το χωράει το μυαλό μου, θα έχουμε σοβαρά προβλήματα γενικά όσο προχωράει και η εξαθλίωση. Μαυρίλα.

Ας μου εξηγήσει κάποιος τι είναι πως πήρε η Δημιουργια Ξανα ό,τι πήρε.