Χωρίς να είμαι 100% κατασταλαγμένος οι πρώτες μου σκέψεις.

Το ΠΑΣΟΚ πέθανε , και πέθανε όπως του άξιζε, όταν το παράτησαν και οι τελευταίοι γενίτσαροι και κατούρησαν στο κουφάρι του.
Η ΝΔ απλά τσίμπησε το σωσίβιο, αλλά το μήνυμα πιστεύω το πήραν, ο Σαμαράς δεν μπορεί να τους συσπειρώσει ,αλλά θα αργήσουν να τον αλλάξουν,
Το ΚΚΕ πρέπει να καταλάβει ότι σε τέτοιους καιρούς όταν ρίχνει τα ποσοστά του, ενώ "θεωρεί" ότι εκπροσωπεί τον μόχθο , κάνει κάτι πολύ λάθος.
Ανταρσυα, στήριξα, πίστευα είχε μια δυναμική , δεν πέρασε ούτε το 1,5% , κάτι γίνεται και εκεί λάθος.
Συριζα , δεν ξέρω αν έχουν τα αρχίδια να διαχειριστούν αυτό το ποσοστό , πιθανόν κιόλας να τους τον ρίξω τον Ιούνιο μιας και αυτό το έκτρωμα που λέγεται εκλογικός νόμος είναι ο ορισμός της νοθείας. Δεν πιστεύω σε τίποτα απ ότι πρεσβεύουν , ίσως πέσω στην παγίδα "καλύτερα αυτός από τον άλλο", έχω καιρό όμως.
Ανεξάρτητοι Έλληνες , γελάει ο κόσμος "τι πρόγραμμα έχετε?" "δεν έχουμε χρόνο να φτιάξουμε πρόγραμμα" , πάρτε 10%
Δημοκρατική Αριστερά , θέλω να γίνω ΠΑΣΟΚ στην θέση του ΠΑΣΟΚ, ξεκίνησαν από το τέλος, και πολύ τους είναι το 6%.

Κάπου εδώ πλέον θεωρώ ότι Ο κόσμος που κατέβηκε πλατεία συντάγματος δεν πέτυχε τίποτα, ή σε τελική ξεφούσκωσε λίγο πριν το φίνις λάιν. Η αποχή του 35% δεν είναι οργή και πολιτική στάση (εκτός αν είναι τόσοι πολλοί οι αναρχικοί) , το 35% ήταν βαρεμάρα και ωχαδερφισμός.
Ίσως σε 2 γενιές από τώρα να υπάρξει ψήφος πολιτικής συνείδησης σε μεγαλύτερα ποσοστά. Η δική μου γενιά απέδειξε ότι ήμαστε ένα μάτσο μαλάκες , τουλάχιστον οι επόμενοι ας το δουν καλύτερα.

Η χρυσή αυγή μπήκε στην βουλή, το ίδιο σοκ με την εισοδο καρατζαφέρη την πρώτη φορά, μόνο που αυτοί είναι πιο ακραίοι, δεν είναι καν εθνικιστές, αλλά νεοναζί. Δεν ξέρω το ποσοστό αυτών που ήξεραν τι έριχναν , αλλά για μένα είναι νεοναζί όλοι. Ευτυχώς δεν έχουν την εξυπνάδα και την νηφαλιότητα του βορίδη, και βγήκαν από το καβούκι τους πριν καν μπουν και επίσημα στην Βουλή.

Ο λαός τελικά θέλει και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο , φιλικά θα πάρει πάλι τα αρχίδια μου.

εντιτ: πιθανότατα να λέω ανακρίβειες , να φάσκω και να αντιφάσκω και να έρθει ο Ικονοκλαστ να μου την πει, χαλάλι έτσι και αλλιώς δεν ξημέρωσε καλύτερη μέρα.