Page 8 of 19 FirstFirst ... 67891018 ... LastLast
Results 106 to 120 of 283

Thread: ΜΗΝΜΗΝ ΚΑΙ ΓΙΟΥΛΙ. για να τελειωνουμε με ΟΛΑ

Senior Member atom_smasher's Avatar

Quote Originally Posted by Dragonlord View Post
    Quote Originally Posted by cybernaut View Post
    παλι δεν σε πιανω. δεν θα με νοιαζε αλλα ελεγες μαλακιες για μενα. σε ρωτησα το γιατι. το οτι το ΕΡ ειναι σε γενικες γραμμες μια καθυστερηση το χεις πει κ εσυ, το ξερουν οι μοντς, οι δημιουργοι, ολοι οι χρηστες, το γραφει σε οποια πετρα κ αν σηκωσεις.
    τι εννοείς;
    Καταλαθος μουτζωσα. Λόγω κινητού.
    1) e4, c5
    2) Νf3

Anti-Hero Reject's Avatar

Να δούμε με το DT που θα φτάσουμε.

Spoiler
    Barry Prudom-He's Public Enemy No1.

Senior Member

Quote Originally Posted by saloth sar View Post
    Quote Originally Posted by cybernaut View Post
    συγνώμη για τις μικρότητες αλλά κατέστη αναγκαίο.
    Ναι, καργα αναγκαιο. Καποιος postαρε ενα XT (η οπως αλλιως λεγεται η μαλακια αυτη) στο θεμα "Αυτοκινηση" και στην ειπαν επειδη εβαλες μαλακιες video στο αλλο θεμα και εσυ θεωρησες οτι τοτε επρεπε να ανοιξεις ενα θεμα για να πεις τι εχεις τραβηξει απο διαφορα ασχετα μελη του forum, αλλα οπως φανηκε ελεγες μαλακιες σε εναν ανθρωπο που βρηκε το κουραγιο να μπει σε προγραμμα να κοψει το ποτο επειδη ειχατε διαφωνιες για ενα κωλοsite και επισης μαθαμε και τις περιπετειες σου με την Σταυρουλα που γουσταρες να την πηδηξεις η την πηδηξες (δεν με απασχολει) αλλα οταν ειδες οταν δεν ειναι ευκολη περιπτωση την εκανες περα και την κακομεταχειρηστηκες (οπως και οι δυο λετε) και αυτη σε τιμωρησε με την βαρυτατη ποινη να σου στελνει μηνυματα οτι εχει περιοδο η φωτογραφιες με σκοτωμενα ποντικια οταν εσυ περιμενες με την ψωλη στο χερι μηνυμα απο αλλη γκομενα. Ολα αυτα σε ενα forum που θα τα δει ο καθε ασχετος και ο καθε Παναγιωτοπουλος.

Αφου σε ανεχονται οι φιλοι σου δεν μου πεφτει λογος, αλλα απο αυτα που διαβασα για μενα η persona cybernaut θα αντιπροσωπευει ενα διποδο σιχαμα και εναν μικρανθρωπο.

Μην τολμησεις να πεις αν δεν ξερω τι εγινε να μην μιλαω απο την στιγμη που αποφασισες να στησεις αυτο το τσιρκο δημοσιως.
    Οι φίλοι του είναι ο μόνος λόγος που είναι εδώ και μας ζαλίζει τον πούτσο με τα προσωπικά του, αντί να είναι έξω στο δρόμο και να μαχαιρώνει σκουρόχρωμους.

fleshdiver regularpaul's Avatar

Να χτυπήσουμε όλοι το φασιστοειδές, σιχαμένο δίποδο cybernaut, ΟΚ αλλά να το κάνουμε με βάση αυτά που γράφει.

Saloth Sar θα μπορούσες να είχες σταματήσει το σχόλιό σου στο "κάποιος πόσταρε ένα XT", τα υπόλοιπα το ίδιο σχέση με την πραγματικότητα είχαν.
    Νομίζω ότι ήταν σαφές ποιο συγκεκριμένο σχόλιο του minmin (το οποίο ήταν τόσο χοντρό που όταν το διάβασα δεν πίστεψα ότι αναφερόταν στον cybernaut)
    προκάλεσε αυτό το κακό θρεντ. Χοντρό επειδή το έκανε ο minmin συγκεκριμένα και όχι αν το κανε οποιοσδήποτε άλλος ERιτης.
    Τώρα αφήστε τους να το προχωρήσουν μεταξύ τους αν θέλουν.
    Εκτός αν απλά σκοπεύουμε να αναζοπυρώσουμε το φλέιμ που θέλουμε οπότε go crazy.

Φοιβο, ακομα και με τον εύκολο στοχο cybernaut οταν τα βαζεις, εισαι γελοιος, κοφτο επιτελους.

Senior Member

Τι να κόψω ρε Παύλο, σόρρυ κιόλας. Ο φίλος σου είναι παλαβός. Ξερνάμε ομαδικώς με αυτά που γράφει. Και προσπαθείς να τον υπερασπίσεις; Γιατί; Απορώ ειλικρινά.

Senior Member

Υπόψιν, εγώ κρίνω τον cybernaut ΜΟΝΟ απ'αυτά που έχει γράψει, ουδέποτε τον έχω γνωρίσει από κοντά ούτε έχω συζητήσει με διάφορα_άτομα_από_το_φόρουμ για τον cybernaut.

οπότε προβληματίσου γιατί άτομα που τον έχουν γνωρίσει, δεν σχολιάζουν με τον ίδιο τρόπο τις πραγματικά κουραστικές πίπες που ποστάρει στο πολίτιξ
    (τις οποίες μουνάκια τις δέχομαι σε καθημερινή βάση, ε? Δεν αργεί το ξύλο που θα μας λυτρώσει όλους)

You are my detonator. Phantom Duck's Avatar

Senior Member

Παύλο, αλήθεια έχω προβληματιστεί παλιότερα, γι'αυτό και λέω ότι τον ανέχεστε, και αυτό είναι καλό και σας βγάζω το καπέλο ρε μαλάκες, διότι η εναλλακτική με τα μυαλά που κουβαλάει θα ήταν να κυκλοφορεί έξω με ένα μαχαίρι. Απλά το παρόν θρεντ επιβεβαιώνει αυτό που περιμένεις από έναν άνθρωπο που εκφράζει τέτοιες απόψεις: μηδενική ανοχή, μηδενικός σεβασμός στα προσωπικά προβλήματα του άλλου και ρητορική τύπου "θα μου κλάσεις τ'αρχίδια". Και αν σου φαίνεται γελοίο επειδή είμαι "ο Φοίβος, ο liberal φίλος σας από το internet που ποστάρει χωρίς άγχη από τη χώρα των μπάφων" που μπορώ και κάνω τέτοια σχόλια, ρώτα τον εαυτό σου όταν εσύ ο ίδιος (μη με βάζεις να ψάχνω) του είχες πει να σταματήσει να γράφει αηδίες στο politics.

Αναρωτιέμαι όμως Παύλο, που με λες γελοίο, αν δεν είναι λόγος οι πραγματικά κουραστικές πίπες που γράφει - και μάλλον αναπαράγει και IRL - για να του κόψεις τη καλημέρα, τοτε τι πρέπει να γίνει; Να σου σφάξει το παιδί σου; Αλήθεια, μερικές φορές δε σας καταλαβαίνω.

Senior Member

Ίδιο σαν το από πάνω σε μαύρο και μοτάρντ ήταν το κουκλί μου το τελευταίο. Αλλά δεν πιάνει μία μπροστά στο πρότελευταίο...

Έχει πέσει όργωμα.....Α, και με FMF ολόσωμη ε;

ρε φίλε συνεχίζεις τώρα μια κουβέντα, πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί, θες να μας πεις κάτι για σένα ίσως?
    έχεις κάνει το αστείο περί σκουρόχρωμων και σφαξίματος σε 100 διαφορετκές παραλλαγές, γελάσαμε, ξεκαρδιστήκαμε, κατουρηθήκαμε φτάνει όμως
    αν το λες σοβαρά, δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο, δεν αντιμετωπίζει έτσι τους ανθρώπους
    το πιο πιθανό σενάριο είναι σε ένα τέτοιο σκηνικό που φαντασιώνεσαι συνέχεια, εσύ κι εγώ να τρέξουμε στη μαμά μας κλαίγοντας
    και ο Άκης να προστατεύσει τον σκουρόχρωμο με τη ζωή του, την ώρα που θα του λέει "ο Πλεύρης τα χώνει ωραία στον Πάγκαλο σε κείνο το βιντεάκι ομως"

ας μιλήσουμε για αυτοκινηση και μηχανακια

Mary Ann Cotton enitharmon's Avatar

περασαν αρκετές σελίδες για τον Godwin's law ή έχουμε ακόμα;
    Vielen Dank für alles was mal war

Senior Member

Όχι, εγώ δε καταλαβαίνω γιατί πετάγεσαι σα πούτσα να υπερασπιστείς τον cybernaut και προσπαθείς να μεταφέρεις τη κουβέντα στο τι είναι ο καθένας που λέει ότι ο cybernaut είναι ένας κρετίνος, λες και παίζουμε το καθρεφτάκι εδώ μέσα.

Ειλικρινά, μου φαίνεται ΓΕΛΟΙΟ να υποστηρίζεις πχ πως ο cybernaut θα προστάτευε με τη ζωή του έναν εβραίο (1 παραλλαγή από τις 100). Αν εσύ πιστεύεις πως ποστάρει τα βιντεάκια με τον Πλεύρη λόγω αντι-παγκαλικού [sic] αισθήματος, τότε ειλικρινά είσαι στη κοσμάρα σου όσο και ο cybernaut.

έγινε

Anti-Hero Reject's Avatar

Το να κάνεις επίθεση σε κάποιον που υπερασπίζεται τον παιδικό του κολλητό, είναι λίγο καριολίκι Φοιβόνι.
    Barry Prudom-He's Public Enemy No1.

Tags for this Thread