Quote Originally Posted by 00i00 View Post
ok παμε μια σοβαρα...μερικες ερωτησεις...
γιατι με αποκαλεις ΜΗΝΜΗΝ? υποψιαζομαι οτι κατι υποτιμητικο κρυβεται πισω απο αυτο αλλα δεν στροφαρω
οχι τπτ ιδιαίτερο, απλά παραλλαγή του μινμιν.

ποιοι ειναι οι ''κυβεριανοι'' οι οποιοι με σιχαθηκαν? οσοι γραφουν εδω μεσα δε με εχουν δειξει κατι τετοιο
σκεψου αυτους που ΔΕΝ γραφουν εδω. Αλλα κ απο τους κοινους οπως βλεπεις δεν εχει τοποθετηθει κανεις..
κ στην τελικη, Οκ απλα σε σιχαθηκα εγω. Μην βαζουμε αλλλους στην μεση.
Εχω μαλωσει εγω ποτε με κανεναν ? Συ πως εχεις μαλωσεις με τοσους ? Μας λεει κατι αυτο?
(τασους,οptical κ δεν ξερω ποσους ακομα)
το νοημα της ζωης μου που βρηκα στο ΕΡ δεν ηταν ''νοημα ζωης'' με την αρνητικη εννοια οταν ημουν στο καναλι ΣΟΥ ε? τοτε ολα καλα
παρεμπιπτωντως...γιατι απο τοτε που μπηκα εδω μεσα εριχνες συνεχεια μπηχτες?
Δεν καταλαβαινω που το πας. Τι μπηχτες? Ή ζηλεψα ξερω γω? Το καναλι ΜΟΥ που λες μια χαρα ειχες προσπαθησει να το οικιοποιηθεις (θυμασαι τοτε με την αλλαγη ονοματος..) τες πα, δεν ενδιαφερουν κανενα ολα αυτα αλλα ακομα κ κει ΜΑΛΑΚΑΣ ησουν.
Ειχαμε αποφασισει πχ καθολικο ignore στην Τιφφανυ , ΜΑΝΤΕΨΕ ποιος ηταν ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ που εκανε διαλογο..βλεπω κρατας logs, βρες ομαδικα τι ειχε ειπωθει τοτε.

εξηγησε αν θες τα παρακατω ελεσντι...
[15Dec11 20:00:50][cybernaut] re mlk den ntrepesai na les malakies gia mena ?
[15Dec11 20:02:36][cybernaut] tes pa , epidh pote den exeis pei ti exei ginei apla na ekshghsw kati
ειχα πει η οχι? (το παραπανω ηταν το επιστεγασμα οτι κατι παει λαθος με σενα)
ποτε δεν ειχες δωσει καν ΕΝΑ λογο για την αποτομη αλλαγη συμπεριφορας λεω.
Σ αυτα γιατι ποτε δεν απαντησες εστω με μια προταση, παρολαυτα κραταγες logs (!!!!) gia την καταλληλη στιγμη κ να τα βγαλεις εδω??

κι απο το ιδιο σεσσιον...
15Dec11 20:04:25][cybernaut] allo to KWLO ER (pou thn exeis dei arxhgos sta paidakia k sy)
ποιος ο λογος να γινεσαι ΡΕΖΙΛΙ λοιπον στα παιδακια?
παλι δεν σε πιανω. δεν θα με νοιαζε αλλα ελεγες μαλακιες για μενα. σε ρωτησα το γιατι. το οτι το ΕΡ ειναι σε γενικες γραμμες μια καθυστερηση το χεις πει κ εσυ, το ξερουν οι μοντς, οι δημιουργοι, ολοι οι χρηστες, το γραφει σε οποια πετρα κ αν σηκωσεις.

γενικα που αποσκοπει το θρεντ που εκανες?
τι ακριβως θελεις να πετυχεις? να με βγαλεις μαλακα? ΚΥΡΙΑ? αρχιδι? ΤΙ?
ΨΕΥΤΗ ΚΑΙ ΚΩΛΟΒΛΑΧΟ. Επισης να νιωσεις μια καποια ντροπή, και μου ειναι αρκετο.
Μην μας το παιζεις ΤΩΡΑ υπερανω σου ξαναλεω οταν πεταγες μπηχτες δεξια αριστερα κ ουτε καν σου απαντουσα.. τωρα που σου απανταω λες τα δικα σου.
κατα δευτερον να υσηχάσω απο το γιουλι. το αγαπημενο σου γιουλι που με τοσο παθος υπερασπιζεσαι, που σε εκανε να αλλαξεις γνωμη για μενα κλπ κλπ. Τα γεγονοτα ειπα ωστε να ξερουμε τι εχει κανει το γιουλι.
Τοσα ερωτηματα σου χα θεσει. Παρε κ αλλα κ απαντα στα ΙΣΑ.
ειπες κοκορευτηκα ! ΠΟΤΕ?
ειπες δεν θα με ξεπλενει ο ποταμος ? ΓΙΑΤΙ ?
ειπες θα εκθεσεις ατομα που κ καλα δεν κανει. ΨΕΥΤΗ
Ακομα κ προσφατα οταν εβλεπα καμιά μπηχτή σου σκεφτομουν 'νταξει θα του περασει'. Δεν σου περασε. Στο θρεντ 'αυτοκινηση' του γαμησες αλλα ΞΕΦΥΓΕΣ εντελως στο βιντεο πολιτικς.. (μου τα λεγαν αλλα δεν ακουγα κ τετοια)

πως θα σου φαινοταν να λεγα γω για σενα αρχιδιες, να καλλιεργω κλιμα αντιπαθειας, αλλα μολις με εβαζες στον τοιχο να το παιζα κορεατης.

Ελπιζω να βρεθεί το σκυλάκι