Quote Originally Posted by menumission View Post
σ' εχω γαμησει στα μηνυματα το παραδεχομαι
Πάλι καλά !!

η τελευταια φορα που συναντηθηκαμε δεν ηταν η πρωτη που με κακομεταχειριστηκες
3 χρονια εχεις να με δεις ΚΑΝ, ομως χθες λες εστειλες (ας πουμε για χθες μονο και εστω ενα ) ΓΙΑΤΙ?
Λες καποιος σε κακομεταχειριστηκε.. Γιατι να θες να τον ξαναδεις, να του ξαναμιλήσεις εστω και στον ύπνο σου ?

κι οχι πως ηταν η μοναδικη φορα που απαντησες ε, inb4 "ψοφα", "ψοφα ψωλομουρα" ,"πραγματικα θελω να πεθανεις" και τετοια
Λογιζονται ως "απαντήσεις" τωρα αυτα.. Ενα μηνυμα ανα 1400 για να εκφρασω την αγανακτησή μου.. ΟΚ καποιος σου μιλάει έτσι,
τον εχεις φτασει πρφανώς στον ΑΜΗΝ για να σου λέει τετοια, εσυ ομως συνεχιζεις να στελνεις τα δικα σου. Υπάρχει κάτι που λεγεται αξιοπέπεια.. ΦΤΥΣΤΟΝ κ συνεχισε την ζωή σου.
οσο για το ταξι, δεν ειχα προλαβει να μπω καλα καλα
Αχαχα να πας ΠΟΥ μωρή τρελλή ! Σορρυ κιολας ε !
Με δυο φίλες μπαίνουμε σε ενα ταξι να φυγουμε. Εσύ γιατι να με πιασεις, γιατι να ακολουθησεις, γιατι να φωνάζεις ?
Ήμασταν παρέα κ δεν το χα καταλαβει? Γιατι να ερθεις στο ταξι?
Ποιος σε καλεσε, τι δουλειά έχεις , τι σου φταιγανε κ οι αλλες κοπελιτσες στην τελικη.

wino αν κ νομιζω καταλαβαινω τι λες, πες μου τι μου προσαπτεις μπας κ βρουμε καμιά άκρη.. ?
Αναγκάστηκα σε λέω ! Δεν βλέπεις τι τραβάμε..

Φοιβο αγορι μου εσυ τον στρατο περιμενες να σε κανει αντρα ε.. Έδεσε το μελιτζανάκι και κάποιοι περασαν καλά προφανως ..
πανω απ όλα ο ΓΚΩΛΟΣ σου (εμμονή μ αυτο το κωλαράκι εχω)