Page 10 of 15 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast
Results 136 to 150 of 220

Thread: καλυτερο μεηντεν αλμπουμ.

Senior Member Xstroyer's Avatar

Μάλλον η μαύρη σελίδα των Dictators είναι οτι κάποιο ιδρυτικό τους μέλος τη κοπάνησε για να παίξει έπικ μέτσαλ lol

(oι μαύρες σελίδες των Manowar είναι άλλες και δεν έχουν να κάνουν με μουσική)

Somewhere In Time μέχρι τα 18, Piece Of Mind τα υπόλοιπα.

Senior Member atom_smasher's Avatar

Αρνηση Ενοχης!!!που τους θυμηθηκατε αυτους;! ενιγουει εκεινο το ρεμεμπερ τουμοροου που ποσταρε ο κοιλιας ειναι τιγκα πανκ παντως!
    1) e4, c5
    2) Νf3

Spammity Spam rat_poison's Avatar

Γιατί δεν υπάρχει πολλ;
    Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;

επειδή όλοι συμφωνούμε.

Spammity Spam rat_poison's Avatar

τα #140 ποστ για κάτι που συμφωνούμε γαμάνε
    Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;

πολυφωνία done right

Senior Member

Τα Iron Maiden και Killers αποτελούν ουσιαστικά τέλος και όχι αρχή. Τα τραγούδια τους γράφτηκαν μαζί και πολύ πριν το συμβόλαιο, ψηθήκαν επί σκηνής για καιρό και η όποια επιλογή πραγματοποιήθηκε εκεί, στο σανίδι. Από τον τρίτο δίσκο είναι ξεκάθαρο πως ξεκινούν τα ντεντλάινς, η ομάδα βεβαίως δεν μασούσε από κάτι τέτοια και αυτό ακούγεται. Από τότε και στο εξής όμως έλαμψε μόνο όταν της δόθηκε ο χρόνος. Και αυτό συνέβη με τα διαλείμματα πριν τον έκτο και τον έβδομο δίσκο, όπου έχουμε την κατάληξη άλλης μιας πορείας σαν αυτής των δύο πρώτων. Δηλαδή φαινόταν πως τα που πήγαινε η φάση από το Number of the Beast με τον ψαρωμένο μεν, air raid siren δε Ντίκινσον και το συνθετικό ντεμπούτο του Σμιθ. Αλλά με τους τόσο εξουθενωτικούς κύκλους για τις χρηματομηχανές της εποχής είναι θαύμα που κατάφεραν να βγουν από κάποιους εκείνη την εποχή τόσο σπουδαίες μουσικές και στη σειρά, τα είπαμε και νωρίτερα.

Άποψη μου είναι πως την πρώτη τους δεκαετία οι Μαίηντεν πλησίασαν εφτά φορές την τελειότητα, όλες παρά ένα κομμάτι, δύσκολα δύο. Άλλα συγκροτήματα βέβαια πέτυχαν τέλειους δίσκους αλλά μακροπρόθεσμα δεν έχει να πει κάτι: για μια σοβαρή συλλογή με τα καλύτερα των Μετάλλικα π.χ. αρκούν δυο σιντί· για τους Μαίηντεν κάποιος χρειάζεται να ξοδευτεί λίγο περισσότερο.

Φυγή Σμιθ στην συνέχεια, ανακατάταξη δυνάμεων, και ξάφνου back to the roots, Μπρους είσαι πολύ νεράιδα για τους Αμερικανούς, πρόσθεσε γρέζι και μούσι ενώ εμείς ξεσκονίζουμε ταα δερμάτινα και γράφουμε το τρίτο τραγούδι για την Σάρλοτ. X-Factor καλύτερος 90s δίσκος (δεν μας ενδιαφέρει αν τα καλύτερα μαίηντεν τραγούδια για την δεκαετία βρίσκονται αλλού, μιλάμε για δίσκους, σωστά; ) ενώ τα δύο πρώτα της επανασύνδεσης κατά 3/4 και 1/2 άψογα, θεάρεστα, θεσπέσια και χάρη σε αυτά οι Μαίηντεν μπορούν να παρουσιάζουν σήμερα σετλιστ με βάση τα 00ς.

Δεν είμαι παιδί της συναυλίας άρα οδηγούμαι στη δεύτερη χρυσή δυάδα για την προσωπική μου επιλογή. Το Can I Play with Madness είναι για παιδικό πάρτυ, συγνώμη κιόλας. Οκ, για ένα υπερθεϊκό πάρτυ, αλλά και πάλι. Λίγο πριν τον κλόουν. Στην πρώτη θέση το Somewhere in Time ως άλλη Πατουλίδου, από στραβοπάτημα του συνδιαγωνιζομένου.

Ενδιαφέρον στοιχείο που κρατώ από τη συζήτηση, την απουσία του Number of the Beast από αυτήν. Επίσης, το για πόσο τεράστια μεγέθη μιλάμε όταν έχουμε δίσκους σαν το Piece of MInd στην πέμπτη θέση (αυθαίρετος; - εσείς δεν βάλατε ψηφοφορία). Ενδιαφέρον στοιχείο που θέλω να προσθέσω, το ό,τι το μισό σχεδόν Brave New World προέρχεται από απομεινάρια του Virtual XI. Σπόιλερ για λίγους
    Spoiler
    ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ

The Patient H.'s Avatar

Όλα καλά και ωραία, αυτό με τα 2cd για τα καλύτερα των metallica δε νομίζω ότι το πολυσκέφτηκες.
    Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
    Anagkastika stirizoume Hillary

Vic Ford Prefect's Avatar

Γενικά αφήστε τις συγκρίσεις Μετάλικα και Μέηντεν, είναι άκυρες, μιλάμε για θηρία. Και οι δύο μπάντες έχουν υπερσπάνια σερί τεράστιων κυκλοφοριών, που έχουν καθολική (σχεδόν, πάντα υπάρχουν τα προσωπικά γούστα, οι αντιδραστικές απόψεις και εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα) αποδοχή στον χρόνο.

Αυτό που θες να πεις με τα 2 CD νομίζω είναι ότι μπορείς να έχεις πολλές διαφορετικές συλλογές 2 CD με κομμάτια των Maiden / Metallica / AC/DC / Priest / κάποια μεγάλη μπάντα και να είναι όλες σοβαρές. 'Η γελοίες με την έννοια ότι θα είναι πάντα κάποιος παραπονεμένος, που είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα. Και αυτό είναι δείγμα μεγάλης μπάντας.

Οι Slauter Xstroyes είναι μια χαρά καβλωμένη μπάντα, θέλω και εγώ να δω τι θα ρίξεις για το χέβυμέταλ φλέιμ Σπύρε.

Η ατάκα για τους Manowar και τους Dictators στην κορυφή της σελίδας ήταν καλή και πίνκαρα.

Το όλο θρεντ στον κώλο του τάγκερ.
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος

Senior Member

Quote Originally Posted by H. View Post
    Όλα καλά και ωραία, αυτό με τα 2cd για τα καλύτερα των metallica δε νομίζω ότι το πολυσκέφτηκες.
    Όντως, κάν' το τετραπλό για Μετάλλικα και ετοίμασε μποξ σετ για τους Μαίηντεν

"Γενικά αφήστε τις συγκρίσεις Μετάλικα και Μέηντεν, είναι άκυρες"

για την ατμοσφαίρα που πάει να πιάσει το θρεντ είναι τουλάχιστον απαραίτητες.

Quote Originally Posted by Helm View Post
    "Γενικά αφήστε τις συγκρίσεις Μετάλικα και Μέηντεν, είναι άκυρες"

για την ατμοσφαίρα που πάει να πιάσει το θρεντ είναι τουλάχιστον απαραίτητες.
    Χμ; Μάλλον πιάνω άλλο βάιμπ. Βλέπω μια ωραία κατάθεση ανάλυσης του έργου των Maiden από πολύ κόσμο, με συγκινητικό προσπέρασμα της κλασικής νοοτροπίας που υπάρχει στα ταγκς. Σε αυτό το κλίμα βρίσκω άκυρο και "παιδικό" να επιχειρηματολογήσεις συγκρίνοντας με το πόσα γαμάτα και απαραίτητα κομμάτια έχει βγάλει η χρυσή περίοδος των μεν και των δε.

Αλλά θα με ενδιέφερε να ακούσω ποια ατμόσφαιρα νιώθεις εσύ από τον χαμό εδώ μέσα.
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος

Quote Originally Posted by commissar View Post
    θυμάμαι εκείνη την ωραία βραδιά με Krux, H. και Roswell που κάναμε το μεταλλικό high fidelity με τον ΕΝΑΝ δίσκο από κάθε μπάντα
    Με ποιες μπάντες έπαιξε η ερώτηση;
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος

"καλυτερο αλμπουμ μπαντας χ" πάντα μου βγάζει metal hammer, δεν το λέω με κάποια κακιά (αντίθετα με τον περισσότερο ηαρόκοσμο), απλά κάπου εκεί κοντά στο 'τι πανκ οι μειντεν μου ρε' και στο 'αυτός ο μπειλι ο άφωνος μα πως έγινε' είναι και το 'μεταλλικα vs μειντεν'. Δεν βλέπω αναλύσεις που λες, βλέπω το πως ενώνει επιφανειακά όλον τον κόσμο η κοινή αγάπη για μια μεγάλη μπάντα.

The Patient H.'s Avatar

Είχα μια ιδεα να κάνουμε ένα τόπικ στο οποίο να βάλουμε καμιά 10ρια μπάντες που όλοι έχουμε σίγουρα ακούσει, όσο και πλέον να τις απαρνιόμαστε για διάφορος λόγους, και να πούμε μόνο ένα ως αγαπημένο μας άλμπουμ τους. Ε ξεκινήσαμε από τα γνωστά maiden, metallica, megadeth, pantera κάνα paradise lost, κάνα anathema, κάνα savatage συμπληρώναμε, ξανασυμπληρώναμε, ε και περάσαμε ένα βράδυ πετώντας όνοματα groups και λέγοντας ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του σε φάση να καταλήξουμε να λέμε για πουτσοσκουλαρίκια.

Αλλά δεν το έκανα και ούτε θα γιατί το trolling θα είναι βίαιο υποπτεύομαι. Όποιος θέλει διαλέγει 10 και το χώνει.
    Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
    Anagkastika stirizoume Hillary