Results 1 to 15 of 42

Thread: Πες την Ιστορία (σου) - Ξένα πρωταθλήματα

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Heldmorder rebelos's Avatar

3 στους 4 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

εγώ είμαι μικρός
    τον Πανιώνιο να καταλάβετε τον έβαλα στην καρδιά μου το '98 (...το γκόλ του Ναλιτζή ρε μουνιά)

2001 λοιπόν: η Liverpool είναι στο ΟΥΕΦΑ και βλέπω τον τελικό με Deportivo Alaves... και 5-4 στην παράταση!!! από τους καλύτερους τελικούς που έχω δει ποτέ και φυσικά Owen, Mcallister, Fowler, Babbel και ένα σωρό. έκείνη την χρονιά μπορεί να είχε παίξει και την καύτερη μπάλα στην αγγλία, κατακτόντας και ΦΑ ΚΑΠ και ΛΙΓΚ ΚΑΠ (άτυπο τρεμπλ). αργότερα με τις εμφανίσεις στην Ευρώπη η αγάπη μόνο μεγάλωνε. Κάτι 4-0 σε Ρεάλ με κατσαπλιάδες και πάει λέγοντας. αποκωρύφομα ο τελικός στην Istanbull.

Ιταλία: το 2003 ερωτεύτηκα την Juventus. Del Piero στα καλύτερά του, Nedved μόνο δάκρυα στα μάτια κάθε φορά, Tachinardi, Trezeguet, Ferrara, Montero, Buffon μόνο αγάπες έρωτες και αγκαλίτσες. Ειδικά εκείνος ο ημιτελικός στο CL με Ρεαλ ψωλιά 3-1 και τον Nedved να παίρνει κίτρινη και να μην παίζει στο τελικό. για πάντα χαραγμένος στην μνήμη. Αν έπαιζε με μίλαν θα τους γαμάγαμε.

Ισπανία: ανέκαθεν αγαπούσα Μπάρτσα και νομίζω η αρχή έγινε όταν είδα να παίζει μπάλα ο Luis Enrique. Δε θυμάμαι καν μάτς αλλά ήταν χρόνια που η Μπάρτσα παρέπεε ενώ η Ρεάλ γάμαγε τα πάντα. Όμως εμένα ο Luis με κέρδισε και φυσικά τα χρώματα. Μάρεσε πάρα πολύ ο Συνδιασμός. Τα τελευταία χρόνια βέβαια αρχίζω και γουστάρω τίγκα Bilbao

τη Deportivo εκείνη τη θυμάμαι (Τριστάν, Βαλερόν, κτλ) στους ημιτελικούς με Μιλαν
    4-1 στο μιλάνο, 5-0 στην Ισπανία

edit: Θέλω να δώσω και ιδιαίτερα μνήμεια σε ένα παίχτη, που δε έπαξε κάπου γάματα επί χρόνια αλλά όπου έπαιζε ήταν Λατρείας.
    Henrik Larsson. έκανε όνομα με Celtic και πήρε CL (εκείνος το πήρε εκείνο το CL) με Μπάρτσα. ενώ έδωσε και εκείνο το πρωτάθλημα σε Μαντσεστερ. Αυτά στα Γεράματα ε!
    Last edited by rebelos; 19-03-2011 at 21:09.
    I knew the pass was the safest play that's why i chose to go with a run