ουφς, κατά σειρά προτίμησης μεταξύ τους:

ιταλία: γιουβέντους. οι δύο συνεχόμενοι τελικοί cl είναι οι πρώτοι που είχα δει κανονικά και θυμάμαι, πιτσιρικάς ντελ πιέρο να γαμάει σύμπαντα, το γούρι με την μπλε-κίτρινη φανέλα... γενικά άπειρες συμπάθειες από παίκτες (ζιντάν, ανρί, μπουφόν, τρεζεγκέ, ζαμπρότα, φεράρα κλπ). τώρα μόνο πίκρες.

αγγλία: λίβερπουλ. μικρός στήριζα νιουκάσλ λόγω σίρερ ουσιαστικά (η μόνη ποδοσφαιρική φανέλα που έχω πάρει ποτέ ήταν εθνική αγγλίας εξαιτίας του κι από τότε τη στηρίζω χωρίς να έχω οποιοδήποτε άλλοθι από τότε). μετά την ψιλοέχασα, αλλά για κάποιο λόγο είδα πολλά παιχνίδια cl κι έτυχε να στηρίζω τη λίβερπουλ, με αποκορύφωμα τον τελικό του 2005 όπου κατέληξα μόνιμα. + αυτό που είπε ο ντάφη, ορδές άμπαλων που αγαπάμε.

ισπανία: ντεπορτίβο λα κορούνια. οκ ποζεράδικο, αλλά είχε ανέβει τρένο όλες τις κατηγορίες, πήρε πρωτάθλημα κι έσκιζε στο cl με ΝΤΙΕΓΚΟ ΤΡΙΣΤΑΝ , φραν, μακάη, παουλέτα, χάτζι, τζαλμίνια, φλάβιο κονσεϊσάο, σούρερ (λολ), βαλερόν, ναϊμπέτ, κάθε όνομα που βρίσκω τώρα στο wiki μου φέρνει συγκίνηση. αλλά οκ, έχω να ασχοληθώ χρόνια.