Quote Originally Posted by warlord mkII View Post
Πήγα να σε χαρακτηρίσω αλλά δεν θα κάνω το λάθος.
Σου ξαναείπα την οικογένειά μου και τους φίλους μου να μην τους πιάνεις στο στόμα σου. Ό,τι έχεις να πεις να το πεις για μένα.
Εγώ; Είπα κάτι για την οικογένειά σου και τους φίλους σου; Και δεύτερη φορά κιόλας αφού έπεσε και προειδοποίηση. Τι να πω; Αν κάπου έθιξα την οικογένειά σου ή τους φίλους σου, ζητάω συγγνώμη. Αλλά σου λέω αλήθεια, είμαι αρκετά σίγουρος ότι δεν έχω κάνει κάτι τέτοιο.

(όχι, έχω κολλήσει τώρα, παιδιά διαβάζετε τι γράφω ή κάνετε αυτό το διαγώνιο ανάγνωσμα για λέξεις κλειδιά που έλεγε ο Σπύρος, μάλλον σοφά τότε, και τον παρεξήγησα κιόλας...)

Ξανακανε φορουμ το χαμερ? Χα να τους το ξανακλείσω άραγες? Γιατί τη πρώτη φορά μόλις ζόρισαν τα πράγματα, το "κλείσανε για λίγο καιρό"... Μόνο 10 χρόνια τους πήρε.
Τώρα απευθύνομαι σε σένα προσωπικά. Μην μπλεχτούμε πάλι με φίλους και σόγια και μάνες. Λοιπόν, δεν ξέρω αν εσύ ο ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ του ίντερνετ, με την ΒΟΥΛΑ τους το έκλεισες, για να το λες, σε πιστεύω, εγώ θα έλεγα να μην τους το ξανακλείσεις γιατί εγώ πάω συχνά εκεί και έχω βρει μερικά παιδιά και τα λέμε ωραία και θα μας την χαλάσεις. Κρέμασε το ξίφος σου ρε, δεν πειράζει ρε, μην χαλιέσαι για αυτούς ρε. Εκτός βέβαια και αν πρέπει να υπακούσεις στο πρόσταγμα του ατσαλιού, οπότε εγώ κάνω στην μπάντα και θα σε αφήσω να εκραγείς με όλη σου την ιερή μεταλική αγανάκτηση στο φόρουμ του χάμερ.

Πάνκη, έβαλα πέντε εμότικονς για να γίνει σαφές ότι στα λέω χαμογελώντας. Δηλαδή δεν μπορεί να μην βλέπεις ότι είναι κάπως διαφορετικό και αστείο να διαβάζω ότι μου πήραν συνέντευξη και με φωτογραφίες. Που ακόμα δεν κατάλαβες ρε, δεν έχει φωτογραφία μου ρε, τον στορμτρούπερ έχει, αν έγραφες εσύ θα είχε τον Inferno, αν έγραφε ο warlord τους Manilla Road, το άβαταρ ντε.

Οι χαρακτηρισμοί είναι πάντα στο μενού από την πρώτη σελίδα, αλλά αν τους παίρνεις στα σοβαρά και μου τους στέλνεις πίσω στον πάτο μου, θα τους κόψω.

Εγώ έτρωγα πρόλογο με το κιλό ρε, δε βλέπεις στο μπλογκ ότι χαρακτηρίζω "γκουρού" τον μεγάλο μου αδερφό και ψιλογκουρού τον άλλο; Τι σου λέει αυτό; Αλλά ναι ρε πάνκη, και εγώ λεφτά δεν είχα, δεν ήθελα να το κάνουμε ξανθόπουλο αλλά φαίνεται το εκτιμάμε εδώ μέσα, με το πενηντάρικο-πενηντάρικο της τυρόπιτας έπαιρνα τους δίσκους και τις κασσέτες τις άγραφες, έχω κάνει σαβουροαγορές αλλά λίγες, γιατί το πενηντάρικο-πενηντάρικο (και υποθέτω αντίστοιχα της οικοδομής τα λεφτά) τα προσέχεις περισσότερο και δεν τα πετάς.

Ή τα πετάς ρε παιδί μου, αλλά τα πετάς, μία, δύο, τρεις. Αν τα πετάξεις τέσσερις, συγγνώμη κιόλας, είσαι ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ και δε σου φταίει το Χάμερ, ούτε ο Χρονόπουλος, ούτε ο Πρασούλας, ούτε ο Λορντ. Απλά πράγματα.

Εντωμεταξύ, επιμένω στην γραμμή μου, διότι όταν μου λες (με σοβαρότητα υποθέτω, εκτός και αν τρολάρεις τρελά) ότι το Χάμερ έκανε μπάντα τους Soulfly (που ΓΑΜΑΝΕ, ειδικά στα τελευταία τους) πρέπει να είσαι στώκος. Τουλάχιστον. Ή τους Dragonforce. Ρε παιδί μου λες βλακείες, πώς το λένε. Δηλαδή δεν ξέρεις τι σου γίνεται, καμία επαφή. Δεν ξέρεις ότι ο Max Cavalera είναι γνωστή και αγαπημένη φιγούρα στον σκληρό ήχο; Δεν το ήξερες ότι πουλάει πολύ καλά στην Αμερική; Για τους Dragonforce δεν το ξέρεις ότι έχουν κοινό γενικά; Ακόμα και οι firewind έχουν κοινό έξω.

Τέσπα. αλήθεια, έχω χάσει πολύ ώρα σήμερα, πρέπει να δουλέψω πιο τακτικά αν θέλω να δω τσου λου, ΚΑΙ ΘΕΛΩ γιατί έχει Μπάρτσα. Με Άρσεναλ. Σφαγή.