ποιοί, που, πότε και γιατί.
ποιοί, που, πότε και γιατί.
Warriors rise from the grave
Longships sailing The Wave
Bloodshed on every shore
Friction massing from war
Γελώ σαρδόνεια επειδή η ίδια αοριστία που διακρίνει το ποστ του Σοντ, διακρίνει και τα τελευταία ποστ του Βικ. Άλλος έχει μου φαίνεται τα συμπλέγματα, γερο-Βικ! Εγώ σου μιλάω αναφερόμενος σε παραδείγματα κι όχι "είχα βρει έναν μουνί-μεταλλοπατέρα που έβριζε την Οζάκλα, το μουνί!". Μάλλον θα οφείλεται σε κανά τραύμα... Δεν το εξηγώ αλλιώς.
Αν το θεωρείς μαλακία να ξεφεύγεις από τα γνωστά συγκροτήματα, την ώρα που το metal archives εμφανίζει 12.200 μπάντες κάτω από την ταμπέλα heavy/traditional, τότε δεν έχουμε να πούμε πολλά παραπάνω...
ALL YOU THE TRUTHFUL SPRATTLE WITH ME,
LET'S SWEEP THE FALSE ONES AWAY!
ΜΕΙΝΤΕΝ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ ΡΕ
Bloodshed on every shore
(το μονο σοβαρο μουσικο περιοδικο για σκληρη μουσικη στο Ινγκλαντ ηταν το τερροριζερ , μεταλ χαμερ δεν υπηρξε ποτε και κερρανγκ)
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
Βικ,ένα πουλακι μου σφυριξε ότι σου πήραν συνέντευξη με φωτογραφιούλες στην τελευταια Χαμούρα.
Αν είναι έτσι,στηριξε τα παιδια βρε αγόρι μου.Κρίμα είναι.Βγαίνεις και απο την υποχρέωση....
α ναι,και αξιοπρεπεστατο περιοδικο ΔΕΝ είναι.Οχι γιατι δεν συμβαδιζει με τα μουσικα γουστα του Warlord,αλλα επειδη είναι ανακριβές.Και παραδείγματα σου είπα πιό πριν,δεν στα ξαναλέω.
Το πήγες πολύ πούστικα σε όλη την κουβέντα ("Σε λίγο θα με βγάλουν και υπερασπιστή του Μέταλ Χάμμερ χο χο χο") αλλά τελικά την κέρδισες την θέση του ιπποκόμου του Χρονόπουλα.
Και αυτά που λέει ο Warlord είναι σωστά.Και ούτε μεταλοπατεροσύνη πούλησε.Πίστεψε με,πρωτος εγώ θα τον δούλευα.Συνειδητοποιημένος και σοβαρός μεταλάς είναι,ξέρει τι και γιατί το ακούει.Και του την σπάει πάρα πολύ που κάποτε,σε μία εποχή που δεν είχε πληροφόρηση,ούτε τα μεγαλύτερα του αδελφάκια άκουγαν μέταλ,και δεν είχε λεφτα για πέταμα,που πέταξε από το παράθυρο τα φράγκα που δεν του περίσσευαν για να κάνουν το κομμάτι τους οι εταιρίες μέσω της πουτάνας τους,του Χάμμερ.
"Το πιο σκατά συγκροτημα του κόσμου.Μην τους ακούσετε ποτέ.0"
Κριτική Adrenalin o.d-humungusfungusamongus.Φαίνεται η Βuy our records δεν έσκαγε το χαρτζιλίκι της.....
Barry Prudom-He's Public Enemy No1.
σορρυ παιδια,λιγα πραματακια για το χαμμερ οπως το βλεπω εγω:
ο Ford Prefect εγραψε
μιας και αναφερθηκε το ''αντιπαλο δεος'' (αρχιδια αντιπαλο...στην ιδια εκδοτικη ηταν)Όσο για το τι γράφανε σε Ποπ και Ροκ και γενικά, έχω διαβάσει αρκετές παπαριές στα 33φεύγα μου, και φασαρία και θόρυβος και άπειρες κοτσάνες.
εγω ειμαι στα 35 μου,και εχω ακομα κανα δυο τευχη του χεβι μεταλ(τοτε) αλλα και αντιστοιχης περιοδου τευχη ποπ+ροκ
ειμαι σιγουρος οτι διαβασες καμποσες παπαριες για μεταλ αλμπουμς που γραφτηκαν στο π+ρ,και το λεω τωρα,που δεν ακουω πλεον μεταλ
γινοταν δηλαδη κατι αντιστοιχο με τις κριτικες που ποσταρα πριν,ωστοσω υπαρχει μια καποια διαφορα μεταξυ των δυο περιοδικων
το μεν π+ρ αφηνε μιλια πισω το χαμμερ στα παντα,σε ποιοτητα γραπτων θες,σε λεηουτ θες,σε ενημερωση,σε συνεντευξεις,σε αφιερωματα...γιου νεημ ιτ
την στιγμη που στο χαμμερ απλωναν μια υλη που με το ζορι επιανε 30 σελιδες,στις 80 σελιδες πχ με απιστευτα αραια κειμενα (κουτοπονηριες γυμνασιοπαιδου που μια εκθεση μιας παραγραφου την εγραφε σε δυο σελιδες)
την στιγμη που στο χαμμερ εγραφαν ατομα οπως λορντ,πρασουλας,σταματουκοι και εσχατως ο κικης δημουλας του μεταλ
την στιγμη που στο χαμμερ εκαναν καθε εξαμηνο δημοψηφισμα για τον καλυτερο μπασιστα,καλυτερο αλμπουμ στα 350 χρονια του μεταλ,καλυτερη περμαναντ,καλυτερη θρας αεροσολα
το χαμμερ ηταν ενα ΚΑΚΟ περιγιοδικο
και ηταν κακο γιατι διπλα σε ΟΛΑ τα αλλα (π+ρ,ηχος & χαι φαι,οουντιο,βοξξ,οζ,ροκ παουερ,κερρανγκ...) φανταζε ως κακο,ακομα κι αν μερικα απο αυτα τα ολα τ'αλλα ηταν κακα
ηταν τοσο κακο που μπορουσε και το καταφερνε κι αυτο
για να μην υπαρξει καμια παρεξηγησις...για το π+ρ εχω περισσοτερα μαζεμενα...
τι να πρωτοθυμηθουμε...μηναμανιας,σεξυσαιτανη κι οποιος αντεξει,φραγκος γκαιη_να_ναι_κι_οτι_να_ναι
αλλα γαμω την παναγουδαμ...οσο διαβαζαμε παπαριες απο αυτους,αλλο τοσο διαβαζαμε ωραιοτατα κειμενα απο ολους τους υπολοιπους (και μερικες φορες κι απο αυτους)
μπορουσα να διαβασω αρθρα για το μπλιτζ κι ας μην ακουγα τα κομμωτριακια,και στην επομενη σελιδα τον α.φραγκο να γραφει για ντ.γκαλας
μπορουσα να διαβασω για ψυχεδελεια και μαλλιαροκ απο τους καταστηματαρχες πετρουλακη και κοντογουρη,και να μην γκρινιαξω οτι μου πασαρουν την πραματεια τους,γιατι πολυ απλα ελεγαν τα πραματα με το ονομα τους και εθαβαν πραματα που τα εμπορευοταν
εβγαινε ο κοντογουρης και ελεγε μεινετε μακρυα απο αυτο το λεημπελ επανεκδοσεων,ειναι απατεωνες γιαυτο και αυτο (οχι δεν ηταν κακος εμπορας,στους ''ψημενους''αναφεροταν και οχι στον νεαρο που ηθελε να γνωρισει με λιγες ντρακμας την εκαστοτε σιξτυς μπαντα)
γενικα εβλεπα μια χμ ειλικρινεια ας πουμε βρε παιδι μου,την οποια δεν την εβλεπα στο χαμμερς,αντιθετα εβλεπα προχειροτητα,κακογουστια και απατεωνισμο (κατι τεμεκ απολογητικα εντιτοριαλ για τις τιμες του χαρτιου απλα προκαλουσαν γελια)
απο την αλλη ειχαμε συνεντευξεις οπου σε ΟΛΕΣ τις μπαντες γινοταν οι ΙΔΙΕΣ ερωτησεις - που ηχογραφησατε,ποιον παραγωγο ειχατε,ποιος εγραψε τα τραγουδια,υπαρχει καποιο κονσεπτ,θα κανετε περιοδεια,το γκραντζ γαμιεται? και ποσο?
ειχαμε αφιερωματα νηπιακου επιπεδου που δεν προσφεραν Τ Ι Π Ο Τ Α σε καποιον που ειχε την στοιχειωδη εστω σχεση με το μεταλ γενικοτερα
ειχαμε ξεκατινιασματα τυπου ''πλατεια αναρχειων'' απο τον ανεκδιηγητο σταμαστουπο
ειχαμε κριτικες που τις ξεπεταγαν στο χεσιμο - βαλε διπλα διπλα μια κριτικη του αγαπημενου σου βενερη πχ με μια οποιαδηποτε κριτικη σε π+ρ και θα συμφωνησεις ασχετος αν δεν εχεις ακουσει τα αντικειμενα τις κριτικης οτι ο βενερης γραφει χειροτερα κι απο τον μινμιν...
ειχαμε κριτικες σε πανκ ελληνικες μπαντες οπου ΠΑΝΤΑ αναφεροταν οι στρεςς,γενια του χαους και αδιεξοδο - επειδη ο τυπας ακουσε ολο και ολο στην ζωη του την συλλογη ''διαταραξη κοινης ησυχιας'' πρεπει να το ανεχομαστε βαση αυτου και μονο να κρινει την ελληνικη πανκ σκηνη
ειχαμε το αντιστοιχο στο χαρντκορ...οπου ο καημενος ελληνας μεταλλας επρεπε να διαβαζει μονο πεντεδεκα μπαντες (γκανγκ γκρην,ντιαραι,σοντ κλπ) και να βγαινει εν ετη 1995 ξερω γω και να λεει τι να κλασουν οι φλωροι μινιουτμεν μπροστα στον μπιλυ μιλανο...απυθμενη φρικη
ειχαμε...και τι δεν ειχαμε...
το χαμμερ ηταν ενα κακο περιγιοδικο (παλι)
τοτε τουλαχιστον που το αγοραζα τακτικα,για τωρα δεν εχω αποψη παρα μονο για τον νανο βαλαωριτη του μεταλ
γενικα ολα τα παραπανω και για το π+ρ αφορουν μια περιοδο που επιαναν τοπο τα φραγκα που εδινε καποιος...μετα ξερουμε ολοι τι εγινε
παρτε και ντοκουμεντο απο π+ρ,κριτικη αναγνωστη (βρε λες να ειναι ο....?)
ρα για σενα καυλιτσα μου...
Spoiler
ΥΓ...απο τα μεγαλυτερα ποστ που εκανα ποτε και ειναι για το χαμμερ...εγκαθετος κομπλεξικος μετανοημενος μεταλλας,τι να πεις...
Ποια αοριστία και ποια παραδείγματα; Ποιο συγκεκριμένος στο να περιγράψω τον μεταλοπατέρα δεν γίνεται, είναι σαφέστατο. Εκτός και αν μπλέκεσαι επειδή δεν ξέρεις αν τα λέω για σένα, για τον warlord, και τους δύο, ή γενικά.
"Φυσικά είναι μαλακία. Αφού υπάρχουν οι Μέηντεν τι να τους κάνεις τους άλλους;" Ο άλλος αυτό κατάλαβε ότι θεωρώ προφανώς. Εσύ αυτό κατάλαβες; Αν αυτό κατάλαβες τότε μα την πίστη μου, προφανώς δεν έχουμε να πούμε πολλά παραπάνω.Αν το θεωρείς μαλακία να ξεφεύγεις από τα γνωστά συγκροτήματα
Ρε ψυχή μου καλή, ΓΑΜΩ και ΤΕΛΕΙΑ και ΚΑΒΛΑ είναι να ξεφεύγεις από τα μέηνστρήμ. Ποιος σου είπε το αντίθετο; Εσείς έχετε κάνει το αντίθετο: Θεωρείτε ιερή υποχρέωση του Τύπου και του Κόσμου να πρέπει να ξεφεύγει αλλιώς δεν αγαπάει την μουσική αυτή με την Καρδιά Του και απορείτε (της μεγαλοπρεπείας, ο άλλος απορούσε για τους Χίτμαν) που ο πολύς ο κόσμος δεν ακούει Χιτμαν. Και το όλο απίστευτο που μου πέφτουν τα μαλλιά είναι ότι αυτό προκύπτει από το θάψιμο στο Χάμερ, που έχει αποθεώσει όλα αυτά με αφιερώματα και γαμημένα CD δώρο συν αποθέωση σε κάτι χρυσές μετριότητες που αφορούν εσένα και τους αντίστοιχους καμενάκηδες.
Κανένας συμπαθέστατε Ρα δεν λέει να μη σε αφορούν, και ΓΑΜΩ και ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΜΑ ΤΟ ΘΕΟ που καυλώνεις με κάτι που εγώ (και κατά πάσα πιθανότητα η πλαιοψηφία των ακροατών) θεωρεί μέτριο ή επαναλαμβανόμενο. Και εγώ σε διαβεβαιώ ακούω Sindrome και λέω "κρίμα να μην τους ακούει πιο πολύς κόσμος" αλλά ξέρεις ο κόσμος είναι ΕΝΑ πράγμα, ο ΚΟΣΜΟΣ μου και σου και του είναι 10 εκατομμύρια στην ελλάδα και 7 δις παγκοσμίως. Σε αυτά τα πλαίσια, από τα 12.200 που πανάθεμα αν αξίζει το 10% (1200 μπάντες γαμημένες είναι, ΚΙ ΑΛΛΕΣθα διαβάσεις πρώτα για το μεηνστρήμ και τα "γνωστά" (σε σένα, όχι τον πιτσιρίκο) και μετά και για τα άλλα. Κατά τ'άλλα υπάρχει κόσμος που θέλει να διαβάσει και για τους Immolation και για τους Rammstein και τους Blind Guardian και για τους Nevermore και για τους Slipknot.
Πραγματικά, απορώ. ΑΠΟΡΩ ρε παιδί μου, πώς τόσο φυσιολογικοί άνθρωποι όταν πιάνονται με τα κολλήματά τους δεν κάνουν το 1+1=2.
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος
Ρε μάπα,ποιος σου ειπε οτι αποκαθηλώνουν τα κλασσικά μεταλ ειδωλα τους?ή οτι τα κράζουν?απλά λένε,και ο Ρα και ο Warlord,ότι "γουστάρουμε,ναι,αλλα ας πάμε και ενα σκαλί παρακατω,να δούμε τι υπάρχει σε πιο underground πλαισια".και αυτό,δεν ΜΠΟΡΕΙ να το καλύψει η Χαμούρα.
Και κόσμος που θέλει να διαβάσει για τους Slipknot και τους Rammstein,είναι ο ίδιος ακριβώς κόσμος που θα μπορούσες να του πασάρεις κάτι άλλο,και να το καταπιεί αμάσητο.Τουλάχιστον λοιπόν,πάσαρε του κάτι καλό.Οχι Slipknot....
α ναι.και πες στα ΠΑΙΔΙΑ (ειδικα στον ηλίθιο τον Κετιγένη) που με φωτογράφισε στο editorial οτι την ηλίθια του άποψη για τους Ghost την διάβασα εδώ,αναδημοσιεύτηκε στο έγκυρο e.r.
Last edited by Reject; 16-02-2011 at 19:15.
Barry Prudom-He's Public Enemy No1.
ποιοι είναι οι ghost ρε παιδια?
Rock or Nothing
Ρε Φορντ, μαναράκι μου, πες μου ένα γ@μήδι underground έντυπο όποιου ΜΕΤΑΛΛΟΠΑΤΕΡΑ επιθυμεί η ψυχούλα σου, στο οποίο εντοπίζεται απέχθεια για τα μεγάλα ονόματα.. Αν δεν βρεις, σημαίνει ότι όλα αυτά που λες είναι αποκυήματα της φαντασίας σου.
τι κετιγενης...τι ειναι αυτος,για βυζαντινο μεταλ γραφει?
Αγαπώ μινμιν και πάνκη!
Bloodshed on every shore
Και μάλλον δεν θα 'χεις πάει ποτέ σε τέτοια προγράμματα ΜΕΤΑΛΛΟΠΑΤΕΡΩΝ.... Επειδή δίπλα σε Chastain, Riot, Cirith Ungol και Domine θα ακούσεις Twisted Sister, Priest, WASP και Saxon.
Καλά στο είπανε. Με κάλεσαν ως ΕΙΔΙΚΟ επί του ΜΕΤΑΛ και γνωστό ΣΕΛΕΜΠΡΙΤΙ. Παρουσία φωτογράφου φυσικά για να αποθανατιστεί αυτή η μεγάλη δημοσιογραφική επιτυχία. Για συνέντευξη εφ'όλης της ύλης, ήμουν ασυγκράτητος.
Βέβαια, ντάξει, δεν λέω, έπρεπε να αφήσω το κάτιτις μου, ένα δισέλιδο συγκεκριμένα, διαφημιστική καταχώρηση για το μπλογκ μου. Στοίχισε κάτι παραπάνω, αλλά η συνέντευξη με τις φωτογραφίες μου άξιζε τον κόπο.
Ρε ΜΑΛΑΚΑ, ΒΛΑΚΑ ΠΥΡΟΤΟΥΒΛΟ
, ποιος σου λέει τέτοιες ΜΠΟΥΡΔΕΣ και τις πιστεύεις κιόλας;; Δηλαδή, έξυπνο παιδί είσαι, σκέψου το λίγο. Πέραν του ότι δεν διαβάζεις τι γράφω εδώ μέσα γιατί αναφέρθηκα σε ένα κείμενό μου που δημοσιεύεται αυτό το μήνα, από μόνος σου δεν μπορείς να σκεφτείς ότι από πού και ως πού να μου πάρουν συνέντευξη; Δηλαδή FFS ρε πάνκη, είμαι ένας μεταλάς στην Κρήτη που γράφει στο ίντερνετ, "Α, ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ, ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ!".
Για να σου λυθεί η απορία (εγώ έχω κακοπροαίρετη ομολογώ απορία, ποιο είναι το πουλάκι!), από τον προηγούμενο μήνα βάλανε μια σελίδα όπου ένας χρήστης του φόρουμ του Χάμμερ θα επιλέγεται για να γράψει ό,τι θέλει. Ε, είμαι χρήστης του φόρουμ εδώ και δύο μήνες και μιλάω πολύ και εκεί όπως και εδώ και επικοινώνησε ο Χρονόπουλος και μου είπε αν θέλω να κάνω τον Φεβρουάριο. Και το έκανα ξεπουλώντας όλη μου την αξιοπρέπεια, γράφοντας ανάλαφρες χαζομάρες Βικίσιες αναφέροντας ταυτόχρονα τρεις δίσκους που μου αρέσουν και ήθελα να περάσω στα άβουλα ζόμπι να πάρουν (Vektor - Black Future, Wolf - The Flame και Grip Inc - Ιncorporated.
Φωτογραφία έχει το άβαταρ μου εκεί (που είναι το ίδιο με το Vic εδώ) και μια του Dave Mustaine γιατί κάτι λέω για το youthanasia και με λένε Vic οπότε μάλλον σκέφτηκαν ότι κολλάει.
Πόσο χαζός νιώθεις τώρα πέσμου; Γιατί εγώ εδώ δεν λέω απολύτως τίποτα διαφορετικό από όσα λέω χρόνια για το Χάμμερ (σκρίπτα μάνεν, έχει και σερτς το ER). Αλλά εσύ ως τεράστιος ντετέκτιβ (εύπιστη πιπίτσα!) έμαθες το καυτό νέο και όλα έβγαλαν νόημα! Ε, φταίω εγώ μετά να πω ΠΑΟΚ είσαι. Πανάθεμά σε ρε!
Ο Warlord, επαναλαμβάνω, είναι άξιος της μοίρας του αν την πάτησε ΔΕΥΤΕΡΗ φορά. Τόσο απλό. Δηλαδή, σε ποιο δίσκο πατάτα έκατσε και σκέφτηκε "ρε μαλάκα, μήπως να μην αγοράζω ό,τι προτείνουν;". Κατά τα άλλα δεν ντρέπομαι που ήμουν κωλόφαρδος να έχω αδέρφια και μεγάλο σόι να ζω το μέταλ από το 86. Και ο warlord είχε παρέα, και στο Ροκ Σίτυ πήγαινε (δεν μιλούσε με τα παιδιά, δεν ζήταγε να βάλουν τον δίσκο
Τεσπα. Θα πιάσω κάποια άλλη στιγμή τον μινμιν, γιατί εκτιμώ τον κόπο του.
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος