Page 13 of 44 FirstFirst ... 3111213141523 ... LastLast
Results 181 to 195 of 657

Thread: http://punkfromthegutters.blogspot.com/

Vic Ford Prefect's Avatar

Ωχού, ρε Ra. Θες να τα πούμε από κοντά; Γιατί ό,τι στον πούτσο θέλεις διαβάζεις και καταλαβαίνεις, αναγνωστική αντίληψη μηδέν, δεν...

Δηλαδή απορώ, ψάχνω αυτά που γράφω να δω πού έγραψα ότι οι Μεταλοπατέρες, οι Heavy/Power, τα φανζίνς, ο Warlord και εσύ (γενικά όλοι ρε παιδί μου, δεν απευθύνομαι εγώ πουθενά συγκεκριμένα φαίνεται, ΓΕΝΙΚΑ, ΑΟΡΙΣΤΑ και ΑΣΑΦΗ όλα! ποθτανα@!), ψάχνω λέγω, πού στον πούτσο έγραψα ότι όλοι Εσείς (οι εχθροί μου) δεν γουστάρετε μεηνστρημ και γνωστές μπάντες.

Όχι, κάνε με quote. Μπορεί να είμαι άρρωστος και είναι παραλήρημα τα ποστ μου.
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος

Mazikeen Krux's Avatar

I'll bury you in your god's fucked garden

Senior Member warlord mkII's Avatar

Πήγα να σε χαρακτηρίσω αλλά δεν θα κάνω το λάθος.

Να στο ξανακάνω κουότ αυτό που έγραψα?
    Και λες και βλακείες γιατί στο ροκ σίτυ δεν εβαζαν τους δίσκους να τους ακούσεις πριν τους αγοράσεις. Εχω βριστεί με τον λορντ και τον αλλον το βλάκα τον ναϊτζελ φλοξ, ξερεις τον θρασα που μετά το γυρισε στα ποζεριλικια γι' αυτό το θέμα.
    Σου ξαναείπα την οικογένειά μου και τους φίλους μου να μην τους πιάνεις στο στόμα σου. Ό,τι έχεις να πεις να το πεις για μένα.

Ξανακανε φορουμ το χαμερ? Χα να τους το ξανακλείσω άραγες? Γιατί τη πρώτη φορά μόλις ζόρισαν τα πράγματα, το "κλείσανε για λίγο καιρό"... Μόνο 10 χρόνια τους πήρε.

Φιλάκια στον Χρονόπουλο
    Warriors rise from the grave
    Longships sailing The Wave
    Bloodshed on every shore
    Friction massing from war

Anti-Hero Reject's Avatar

γιατι τετοια επιθεση Φορντ?είπα κατι διαφορετικό?σε πηρε τηλ ο Χρονοπουλας,βγηκες ο φορουμας του μήνα,εγραψες για 3 δισκους που γουσταρεις,εβαλαν και φωτο την μαπα σου,ε τελος.
    δεν ειπα οτι σου εκαναν χαρη,ή οτι σε διαφημισαν.
    αλλα μιά ψιλουποχρεωσουλα την εχεις ρε παιδι μου.
    Τους χαρακτηρισμους,επειδη φανηκε οτι σε ετσουξε,στον πατο σου.
    Ε βεβαια.ο Warlord ειναι ρε παιδί μου ο κωτσος,ο χαζος,ο οποιος πιστεψε με,δεν θα το επαθε μονο μια ή 2 φορες.Εσύ θα ήσουν το τσακαλακι απο τα 5 σου,που δεν ετρωγες προλογο με τίποτα απο κανέναν.Στο μεταλ απο το 1986,απο τα 8 σου.Ε βεβαια,οταν εμεις στα 8 παιζαμε μηλα,εσυ ρε παιδι μου χτυπιοσουν με Megadeth και φορούσες σωλήνες-ασε που κάθε μερα διαβαζες για να περασεις επιτυχως τα τεστ του μεγαλου μεταλ αδερφου.
    ε εγω λοιπόν εχω να σου πω ότι οι warlord αυτου του πλανητη ειναι πολυ περισσοτεροι απο τους ford.και εκει βασιζοταν το κωλοπεριοδικο αυτο,στην μονοπλευρη ενημερωση και στο πιπιλισμα "ακουσε τους...ακουσε τους...ακουσε τους...η νεα ελπιδα...".Εδω ρε μαλακα καταφεραν να κανουν μπαντα τους Dragonforce και τους Soulfly,αρα καταρριπτονται όλα σου τα επειχηρηματα περι "αφέλειας warlord".
    Εδώ ρε στην εποχη της ενωμερωσης εκαναν μπαντα τους αρχιμπαζακλες τους Firewind,σύνελθε...η επικοινωνιακη πολιτικη ειναι το πιό δυνατό τους στοιχείο,και στον μέσο ακροατη (μεταλλα) ΣΙΓΟΥΡΑ περναει.Οχι επειδη είναι χαζος,αλλα επειδη αυτοι ειναι πανεξυπνοι!Και εσυ κατηγορεις τον warlord.Το ξυλο και την ειρωνεια το θέλουν αυτοί.....
    Barry Prudom-He's Public Enemy No1.

Mary Ann Cotton enitharmon's Avatar

Quote Originally Posted by Reject View Post
    Και κόσμος που θέλει να διαβάσει για τους Slipknot και τους Rammstein,είναι ο ίδιος ακριβώς κόσμος που θα μπορούσες να του πασάρεις κάτι άλλο,και να το καταπιεί αμάσητο.Τουλάχιστον λοιπόν,πάσαρε του κάτι καλό.Οχι Slipknot....
    τους μισω τους slipknot, αλλα ποιος σε εβαλε κριτη της ποιότητας; αμα καποιος είναι τόσο βόδι, θα εκτιμήσει κάτι καλό;
    Vielen Dank für alles was mal war

όχι ρε παιδί μου,αλλά αν του πασάρεις κάτι ποιοτικό,τουλάχιστον θα έχεις ήσυχη την συνείδηση σου.Δεν είμαι κριτης ποιότητας,προσωπικό γούστο(αντιπάθεια) οι slipknot.
    Και κάτι ακόμα (προς Φορντ):Τουλάχιστον εγώ δεν θα ειρωνευτώ ούτε θα δουλέψω μπάντες όπως οι Running Wild,Riot,Armored Saint.Και σέβομαι πολυ περισσότερο από τον κάθε βλάκα Χαμμερα άτομα όπως ο warlord.Γιατι αυτός,μεσα σε εναν ωκεανο σκατων που του πασάρουν και του επιβαλλουν στα μαγαζια,έχει επιλέξει εναν μοναχικό δρόμο.Οχι της μαλακίας,αυτον τον κατέχει ο Κετιγλέντης.

Senior Member freak brother's Avatar

Quote Originally Posted by Reject View Post
    γιατι τετοια επιθεση Φορντ?είπα κατι διαφορετικό?σε πηρε τηλ ο Χρονοπουλας,βγηκες ο φορουμας του μήνα,εγραψες για 3 δισκους που γουσταρεις,εβαλαν και φωτο την μαπα σου,ε τελος.
    δεν ειπα οτι σου εκαναν χαρη,ή οτι σε διαφημισαν.
    αλλα μιά ψιλουποχρεωσουλα την εχεις ρε παιδι μου.
    Τους χαρακτηρισμους,επειδη φανηκε οτι σε ετσουξε,στον πατο σου.
    Ε βεβαια.ο Warlord ειναι ρε παιδί μου ο κωτσος,ο χαζος,ο οποιος πιστεψε με,δεν θα το επαθε μονο μια ή 2 φορες.Εσύ θα ήσουν το τσακαλακι απο τα 5 σου,που δεν ετρωγες προλογο με τίποτα απο κανέναν.Στο μεταλ απο το 1986,απο τα 8 σου.Ε βεβαια,οταν εμεις στα 8 παιζαμε μηλα,εσυ ρε παιδι μου χτυπιοσουν με Megadeth και φορούσες σωλήνες-ασε που κάθε μερα διαβαζες για να περασεις επιτυχως τα τεστ του μεγαλου μεταλ αδερφου.
    ε εγω λοιπόν εχω να σου πω ότι οι warlord αυτου του πλανητη ειναι πολυ περισσοτεροι απο τους ford.και εκει βασιζοταν το κωλοπεριοδικο αυτο,στην μονοπλευρη ενημερωση και στο πιπιλισμα "ακουσε τους...ακουσε τους...ακουσε τους...η νεα ελπιδα...".Εδω ρε μαλακα καταφεραν να κανουν μπαντα τους Dragonforce και τους Soulfly,αρα καταρριπτονται όλα σου τα επειχηρηματα περι "αφέλειας warlord".
    Εδώ ρε στην εποχη της ενωμερωσης εκαναν μπαντα τους αρχιμπαζακλες τους Firewind,σύνελθε...η επικοινωνιακη πολιτικη ειναι το πιό δυνατό τους στοιχείο,και στον μέσο ακροατη (μεταλλα) ΣΙΓΟΥΡΑ περναει.Οχι επειδη είναι χαζος,αλλα επειδη αυτοι ειναι πανεξυπνοι!Και εσυ κατηγορεις τον warlord.Το ξυλο και την ειρωνεια το θέλουν αυτοί.....
    εγω παντως απο αυτο που εγραψες πιο πανω , αυτο καταλαβα που καταλαβε και ο βικ... οτι του πηραν συνεντευξη με φωτογραφιες του και ιστοριες.. οποτε μαλλον εσυ δεν το γραψες καλα.
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

Mary Ann Cotton enitharmon's Avatar

Quote Originally Posted by warlord mkII View Post
    Ξανακανε φορουμ το χαμερ? Χα να τους το ξανακλείσω άραγες?
    μη γίνεσαι ό,τι κοροιδεύεις, καλά τα πήγαινες
    Vielen Dank für alles was mal war

Ενι, πλάκα κάνω
    Bloodshed on every shore

Vic Ford Prefect's Avatar

Quote Originally Posted by warlord mkII View Post
    Πήγα να σε χαρακτηρίσω αλλά δεν θα κάνω το λάθος.
    Σου ξαναείπα την οικογένειά μου και τους φίλους μου να μην τους πιάνεις στο στόμα σου. Ό,τι έχεις να πεις να το πεις για μένα.
    Εγώ; Είπα κάτι για την οικογένειά σου και τους φίλους σου; Και δεύτερη φορά κιόλας αφού έπεσε και προειδοποίηση. Τι να πω; Αν κάπου έθιξα την οικογένειά σου ή τους φίλους σου, ζητάω συγγνώμη. Αλλά σου λέω αλήθεια, είμαι αρκετά σίγουρος ότι δεν έχω κάνει κάτι τέτοιο.

(όχι, έχω κολλήσει τώρα, παιδιά διαβάζετε τι γράφω ή κάνετε αυτό το διαγώνιο ανάγνωσμα για λέξεις κλειδιά που έλεγε ο Σπύρος, μάλλον σοφά τότε, και τον παρεξήγησα κιόλας...)

Ξανακανε φορουμ το χαμερ? Χα να τους το ξανακλείσω άραγες? Γιατί τη πρώτη φορά μόλις ζόρισαν τα πράγματα, το "κλείσανε για λίγο καιρό"... Μόνο 10 χρόνια τους πήρε.
    Τώρα απευθύνομαι σε σένα προσωπικά. Μην μπλεχτούμε πάλι με φίλους και σόγια και μάνες. Λοιπόν, δεν ξέρω αν εσύ ο ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ του ίντερνετ, με την ΒΟΥΛΑ τους το έκλεισες, για να το λες, σε πιστεύω, εγώ θα έλεγα να μην τους το ξανακλείσεις γιατί εγώ πάω συχνά εκεί και έχω βρει μερικά παιδιά και τα λέμε ωραία και θα μας την χαλάσεις. Κρέμασε το ξίφος σου ρε, δεν πειράζει ρε, μην χαλιέσαι για αυτούς ρε. Εκτός βέβαια και αν πρέπει να υπακούσεις στο πρόσταγμα του ατσαλιού, οπότε εγώ κάνω στην μπάντα και θα σε αφήσω να εκραγείς με όλη σου την ιερή μεταλική αγανάκτηση στο φόρουμ του χάμερ.

Πάνκη, έβαλα πέντε εμότικονς για να γίνει σαφές ότι στα λέω χαμογελώντας. Δηλαδή δεν μπορεί να μην βλέπεις ότι είναι κάπως διαφορετικό και αστείο να διαβάζω ότι μου πήραν συνέντευξη και με φωτογραφίες. Που ακόμα δεν κατάλαβες ρε, δεν έχει φωτογραφία μου ρε, τον στορμτρούπερ έχει, αν έγραφες εσύ θα είχε τον Inferno, αν έγραφε ο warlord τους Manilla Road, το άβαταρ ντε.

Οι χαρακτηρισμοί είναι πάντα στο μενού από την πρώτη σελίδα, αλλά αν τους παίρνεις στα σοβαρά και μου τους στέλνεις πίσω στον πάτο μου, θα τους κόψω.

Εγώ έτρωγα πρόλογο με το κιλό ρε, δε βλέπεις στο μπλογκ ότι χαρακτηρίζω "γκουρού" τον μεγάλο μου αδερφό και ψιλογκουρού τον άλλο; Τι σου λέει αυτό; Αλλά ναι ρε πάνκη, και εγώ λεφτά δεν είχα, δεν ήθελα να το κάνουμε ξανθόπουλο αλλά φαίνεται το εκτιμάμε εδώ μέσα, με το πενηντάρικο-πενηντάρικο της τυρόπιτας έπαιρνα τους δίσκους και τις κασσέτες τις άγραφες, έχω κάνει σαβουροαγορές αλλά λίγες, γιατί το πενηντάρικο-πενηντάρικο (και υποθέτω αντίστοιχα της οικοδομής τα λεφτά) τα προσέχεις περισσότερο και δεν τα πετάς.

Ή τα πετάς ρε παιδί μου, αλλά τα πετάς, μία, δύο, τρεις. Αν τα πετάξεις τέσσερις, συγγνώμη κιόλας, είσαι ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ και δε σου φταίει το Χάμερ, ούτε ο Χρονόπουλος, ούτε ο Πρασούλας, ούτε ο Λορντ. Απλά πράγματα.

Εντωμεταξύ, επιμένω στην γραμμή μου, διότι όταν μου λες (με σοβαρότητα υποθέτω, εκτός και αν τρολάρεις τρελά) ότι το Χάμερ έκανε μπάντα τους Soulfly (που ΓΑΜΑΝΕ, ειδικά στα τελευταία τους) πρέπει να είσαι στώκος. Τουλάχιστον. Ή τους Dragonforce. Ρε παιδί μου λες βλακείες, πώς το λένε. Δηλαδή δεν ξέρεις τι σου γίνεται, καμία επαφή. Δεν ξέρεις ότι ο Max Cavalera είναι γνωστή και αγαπημένη φιγούρα στον σκληρό ήχο; Δεν το ήξερες ότι πουλάει πολύ καλά στην Αμερική; Για τους Dragonforce δεν το ξέρεις ότι έχουν κοινό γενικά; Ακόμα και οι firewind έχουν κοινό έξω.

Τέσπα. αλήθεια, έχω χάσει πολύ ώρα σήμερα, πρέπει να δουλέψω πιο τακτικά αν θέλω να δω τσου λου, ΚΑΙ ΘΕΛΩ γιατί έχει Μπάρτσα. Με Άρσεναλ. Σφαγή.
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος

YOLO Chillin Villain's Avatar

Σχετικά οφτόπικ αλλά θα την πω την αποψάρα μου.

Πέραν του αν είναι καλό περιοδικό ή οχι [που για να πω την αλήθεια μια ζωη στ'αρχίδια μου το έγραφα και αυτό λόγω κακών κριτικών και της όλης γραφικότητας (την οποία ακόμα και ο 14χρονος_chillin_villain καταλάβαινε - go figure),
    μεγαλύτερων φίλων μεταλάδων με σωρό τα αυθεντικά σιντίζ και τα ντιβίντια - μέχρι και βιντεοκλίπ μας γράφαν τα καμάρια μου και αργότερα internets]
    εμένα με προβληματίζει που βλέπω παιδιά που τους κόβει και για την ηλικία τους έχουν 2-3 ακούσματα παραπάνω απο μένα τότε (καλά για την περασμένη απο μένα γενιά δεν το συζητώ, μιλάμε για χάσμα πληροφόρησης)
    να διαβάζουν χάμερ ανελλειπώς και να ενημερώνονται απο 'κει.

Και πραγματικά απορώ πως στον πούτσο εν έτει 2011 τέλος πάντων, γίνεται ενας 15-16χρονος, που έχει μια χ παραπάνω κριτική σκέψη και γύρω στις 1854 πιο αντικειμενικές, έγκυρες και άμεσες πηγές πληροφόρησης
    Spoiler
    internet
    (και συνήθως πολύ πιο έγκυρες και valid απο τα χαμερς και τα κάθε χαμερς) να δίνει τον παρά του και να σπαταλά φαιά ουσία διαβάζοντας και χτίζοντας απόψεις
    γύρω απο κριτικές που, ναι, πλέον αντικειμενικά είναι ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ σε σχέση με την υπόλοιπο reviewing σκηνή (είτε είναι άλλα περιοδικά, είτε site, είτε blogs).

Δηλαδή όλη μέρα ρε βλήμματα που μου ακούτε μπλακμετσαλς απο τα 15 σας και ζείτε στην εποχή του "έχω facebook απο τρίτη δημοτικού", κάτι πιο ψαγμένο για να κάνετε και το κομμάτι σας και να μην χαλάτε γκαφρά στους γραφικούς δεν μπορείτε να βρείτε για να ενημερώνεστε;

Ένα sputnikmusic, κάτι τέλος πάντων.

Αλλά να μου πείς, Ελλαδάρα, μετά αναρωτιόμαστε γιατί υπάρχουν 8345676 μπάντες πιτσιρικάδων, που αντί να είναι ουσιαστικά "το μέλλον" ή έστω να παράγουν κάτι φρέσκο και σλαιτλι ενδιαφέρον γράφουν ριφφς που θα ήταν unoriginal το 1986 και μιμούντε mustaines και hetfields ( η τον κάθε αντίστοιχο μεγάλο στο genre του) φορώντας μπλούζες firewind.

Quote Originally Posted by Ford Prefect View Post

Εντωμεταξύ, επιμένω στην γραμμή μου, διότι όταν μου λες (με σοβαρότητα υποθέτω, εκτός και αν τρολάρεις τρελά) ότι το Χάμερ έκανε μπάντα τους Soulfly (που ΓΑΜΑΝΕ, ειδικά στα τελευταία τους) πρέπει να είσαι στώκος. Τουλάχιστον. Ή τους Dragonforce. Ρε παιδί μου λες βλακείες, πώς το λένε. Δηλαδή δεν ξέρεις τι σου γίνεται, καμία επαφή. Δεν ξέρεις ότι ο Max Cavalera είναι γνωστή και αγαπημένη φιγούρα στον σκληρό ήχο; Δεν το ήξερες ότι πουλάει πολύ καλά στην Αμερική; Για τους Dragonforce δεν το ξέρεις ότι έχουν κοινό γενικά; Ακόμα και οι firewind έχουν κοινό έξω.

Τέσπα. αλήθεια, έχω χάσει πολύ ώρα σήμερα, πρέπει να δουλέψω πιο τακτικά αν θέλω να δω τσου λου, ΚΑΙ ΘΕΛΩ γιατί έχει Μπάρτσα. Με Άρσεναλ. Σφαγή.
    ρε,δεν με νοιάζει τι σκατα ήταν ο μαξ καβαλερα,που ειναι αγαπητη φιγουρα επειδη κατα καποιους εβγαλε καλους δισκους πριν 20 χρονια.Οι soulfly ειναι σκατα ακομα συγκρινομενοι και με αυτα που εβγαλε καποτε οκ?
    και δεν πιστευω να υπάρχει σοβαρος ακροατης(ή εστω ανω των 15 ετών) που θα ξοδευε έστω 2 λεπτα για να πορωθει με την παρακατω μαλακια:

ή αυτούς

γούστα είναι θα μου πείς,αλλά είναι γλειώδη σκατα.
    Και δεν είναι ότι δεν εχώ εγω επαφη,αυτοί μαλλον κάπου το έχουν χάσει αλλά προωθούν τα disposable σκατά,πληρωνουν οι πιτσιρικάδες και όλα καλα.
    ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΑΡΣΕΝΑΑΑΑΛ.

μα αφου τον ακουνε οι αμερικανοι τον καβαλερα
    Bloodshed on every shore

perfect beast commissar's Avatar

μερικοί έχετε πολύ μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σας και τα γούστα σας.

Senior Member 00i00's Avatar

φοβερο ποστ...πεστα ρε κομμισαρ γιατι μερικες φορες ξεφευγουμε και θελουμε κατι τετοια ποστ να μας γειωνουν