View Poll Results: -

Voters
116. You may not vote on this poll
  • ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ 74-81

5 4.31%
  • ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 81-89

17 14.66%
  • ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ 90-93

9 7.76%
  • ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 93-96

2 1.72%
  • ΣΗΜΙΤΗΣ 96-04

16 13.79%
  • ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ 04-09

49 42.24%
  • ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 09

18 15.52%
Page 6 of 13 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 186

Thread: ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ

Senior Member

Quote Originally Posted by Ford Prefect View Post
    Παρακαλώ σε απλά λόγια. Σας δίνω τον λόγο μου ότι δεν ψήφισα ποτέ μου νου δου και θα κάνω ότι μπορώ να μην ψηφίσει και κανείς φίλος μου (δεν ξέρω και κανένα).
    ΛΑ.Ο.Σ όμως ??

Senior Member

Κατώριμε, είσαι ή μαλάκας ή μαλάκας.

Administrator KoiliaSamprela's Avatar

επειδή κάποιος με βρίζει στα ταγκς να τα σβήσει !!!!!
    Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ

Είναι απορίας άξιο πως γίνεται να τη βγάζει τόσο λάδι η κυβέρνηση Σημίτη. Μιλάμε για οργανωμένο έγκλημα, όχι ασχετοσύνη ή ανικανότητα.

Won't Bow Neron's Avatar

Quote Originally Posted by chris_boss View Post
    Είναι απορίας άξιο πως γίνεται να τη βγάζει τόσο λάδι η κυβέρνηση Σημίτη. Μιλάμε για οργανωμένο έγκλημα, όχι ασχετοσύνη ή ανικανότητα.
    +1
    "Don't sweat the petty things and don't pet the sweaty things".
    George Carlin

Και ο Χριστος ηταν ΟΦΗ Hellblazer's Avatar

Η κυβερνηση Παπανδρεου λεει θα κλεισει σχολεια και θα τα συγχωνευσει ε

Vic Ford Prefect's Avatar

Quote Originally Posted by KoiliaSamprela View Post
    Εμένα με βρίζουν σε ταγκς, σε ποστς και με δουλεύει και ο House!
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος

Administrator KoiliaSamprela's Avatar

Quote Originally Posted by Ford Prefect View Post
    Quote Originally Posted by KoiliaSamprela View Post
    Εμένα με βρίζουν σε ταγκς, σε ποστς και με δουλεύει και ο House!
    μα με λένε παζόκο
    Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ

Σύμφωνα με τον κατώριμο, αυτό είναι πολύ καλύτερο από εμένα, εγώ δερνω Κύπριους.

Δεν υπάρχει ΣΥΓΓΡΙΣΗ!

Ρε μαν, τι δύο γάμα. ΣΥΝ ΚΑΙ ΚΡΙΝΩ!
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος

Defunct Economist

η γνώμη μου είναι η εξής

Quote Originally Posted by katwrimos View Post
    Τώρα, θα μου πείτε σημίτης και ανδρέας ρε κατώριμε? Και θα απαντήσω, ε τι να σας κάνω, ο κάθε λαός έχει τους πολιτικούς που του αξίζουν. Ας μην λαδώνατε/φοροδιαφεύγατε/ψηφίζατε/ζητάγατε ρουσφέτια/χώνατε το μέσον για να μην έχετε αποπάνω σας τον κάθε πασόκο η τον κάθε κατώριμο να σας κάνει τον έξυπνο.
    Δεν είναι ότι τη βγάζει λάδι, απλώς ρε παιδί μου ο συναγωνισμος ειναι ΤΟΣΟ ανύπαρκτος που δεν μπορεί κανεις να φτάσει τοσο χαμηλα. Δηλαδή για να πετύχεις το record της ΝΔ πρέπει να πάρεις ότι χειρότερο έχει παράγει η ανθρώπινη διανόηση τα τελευταία 200 χρονια. Μπορεί απο πολιτική να μην ξέρω πολλά αλλα απο οικονομία κάτι γίνεται, και μπορώ να πω οτι χρειάζεται πραγματικά ταλέντο καταστροφής για να εφαρμόσεις ένα μείγμα απο δύο κατα βάση αντίθετες συνταγές -νεοφιλελεφθερισμό και κρατικοδίαιτη οικονομία- και να καταφέρεις απο την κάθε συνταγή να πάρεις ΟΛΛΕΣ τις αρνητικές συνέπειες και καμία θετική. Πραγματικά, στους πρωτοετείς που (παίζει να) με βάλουν να κάνω μαθήματα πολιτικής οικονομίας αργά η γρήγορα , η Ελλάδα μεταξύ 1990-93 και 2004-2009 θα είναι το παράδειγμα του μείον άπειρο. Δηλαδή όταν κάποιος με ρωτάει ποια είναι η χειρότερη οικονομική διακυβέρνηση απο τότε που ο πρώτος νεάντερταλ αντάλαξε το πρώτο ψάρι με έναν πέλεκυ, η ΝΔ είναι χαλαρά η απάντηση.

Το πασόκ δεν θα μπορούσε ποτέ να είναι χειρότερο γιατι απλά δεν μπορεί, δηλαδή και να θέλει δεν θα τα καταφέρει. Τα επιτεύγματα της ΝΔ χρειάζονται πραγματικά ταλέντο, η λαμογιά του πασόκ δεν αρκεί.

Φορντ: Κατ αρχήν εύκολα κάνουμε τον έξυπνο με το σπελ τσεκ του ελληνικού μπρόουζερ. Κατά τα άλλα, μένοντας εκτός μπουρδέλου απο το 2003, είμαι ικανοποιημένος όσο μπορώ ακόμα να γίνομαι -αμυδρά- κατανοητός στα ελληνικά, ορθογραφίες και τέτοια τα γράφω στην πούτσα μου.
    Last edited by katwrimos; 04-02-2011 at 16:37.
    Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influences, are usually the slaves of some defunct economist.
    J. M. Keynes.

Δράκος ikonoklast's Avatar

κατώριμος: καλύτερος γιούζερ του φόρουμ. αλήθεια το λέω.

Φορντ: Κατ αρχήν εύκολα κάνουμε τον έξυπνο με το σπελ τσεκ του ελληνικού μπρόουζερ.
    Κατ'αρχάς μην εξάπτεσαι, η έμφαση είναι στην ανορθογραφία, όχι τον ανορθόγραφο. Δεύτερον, ποιο σπελτσέκιν ρε άνθρωπε, τρίτον μπράουζερ.
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος

η γνώμη μου είναι η εξής

Τώρα, θα μου πείτε σημίτης και ανδρέας ρε κατώριμε? Και θα απαντήσω, ε τι να σας κάνω, ο κάθε λαός έχει τους πολιτικούς που του αξίζουν. Ας μην λαδώνατε/φοροδιαφεύγατε/ψηφίζατε/ζητάγατε ρουσφέτια/χώνατε το μέσον για να μην έχετε αποπάνω σας τον κάθε πασόκο η τον κάθε κατώριμο να σας κάνει τον έξυπνο.
    Δεν είναι ότι τη βγάζει λάδι, απλώς ρε παιδί μου ο συναγωνισμος ειναι ΤΟΣΟ ανύπαρκτος που δεν μπορεί κανεις να φτάσει τοσο χαμηλα. Δηλαδή για να πετύχεις το record της ΝΔ πρέπει να πάρεις ότι χειρότερο έχει παράγει η ανθρώπινη διανόηση τα τελευταία 200 χρονια. Μπορεί απο πολιτική να μην ξέρω πολλά αλλα απο οικονομία κάτι γίνεται, και μπορώ να πω οτι χρειάζεται πραγματικά ταλέντο καταστροφής για να εφαρμόσεις ένα μείγμα απο δύο κατα βάση αντίθετες συνταγές -νεοφιλελεφθερισμό και κρατικοδίαιτη οικονομία- και να καταφέρεις απο την κάθε συνταγή να πάρεις ΟΛΛΕΣ τις αρνητικές συνέπειες και καμία θετική. Πραγματικά, στους πρωτοετείς που (παίζει να) με βάλουν να κάνω μαθήματα πολιτικής οικονομίας αργά η γρήγορα , η Ελλάδα μεταξύ 1990-93 και 2004-2009 θα είναι το παράδειγμα του μείον άπειρο. Δηλαδή όταν κάποιος με ρωτάει ποια είναι η χειρότερη οικονομική διακυβέρνηση απο τότε που ο πρώτος νεάντερταλ αντάλαξε το πρώτο ψάρι με έναν πέλεκυ, η ΝΔ είναι χαλαρά η απάντηση.

Το πασόκ δεν θα μπορούσε ποτέ να είναι χειρότερο γιατι απλά δεν μπορεί, δηλαδή και να θέλει δεν θα τα καταφέρει. Τα επιτεύγματα της ΝΔ χρειάζονται πραγματικά ταλέντο, η λαμογιά του πασόκ δεν αρκεί.
    Καταρχήν να σου πω ότι δε βρίσκω κανένα λόγο και καμιά δικαιολογία για να ψηφίσει κάποιος ΝΔ.

Κι εγώ δεν έχω γνώσεις πολιτικής και οι οικονομικές μου είναι περιορισμένες. Όμως, οι "εκσυγχρονιστές" προκάλεσαν τόσα σκάνδαλα που δε γίνεται να περνάνε έτσι. Τα οργάνωσαν τόσο καλά που ακόμα και μια δεκαετία και βάλε μετά από κάποια, κανείς εκτός από το Μαντέλη δεν έχει λογοδοτήσει. Κι αυτουνού του έκλασαν βεβαια.

Και βρίσκεται ένας αμερικάνικος κολοσσός (Μπλούμμπεργκ) να κάνει μύνηση στην Ευρωπαϊκή τράπεζα για την -εν γνώσει της- παραποίηση οικονομικών στοιχείων από τη συγκεκριμένη κυβέρνηση για να μπει στην Ευρωζώνη, κι όμως, γίνεται γαργάρα από τα μέσα.

Μπορούμε να πούμε και πιο συγκεκριμένα πραγματα αν θες.

Senior Member kollaps's Avatar

Όποιος δεν έχει ψηφίσει την τωρινή κυβέρνηση του ΓΑΠ δεν έχει καταλάβει τίποτα ε.

Και ο Χριστος ηταν ΟΦΗ Hellblazer's Avatar

Εξηγησε μας τοτε.