View Poll Results: -

Voters
116. You may not vote on this poll
  • ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ 74-81

5 4.31%
  • ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 81-89

17 14.66%
  • ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ 90-93

9 7.76%
  • ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 93-96

2 1.72%
  • ΣΗΜΙΤΗΣ 96-04

16 13.79%
  • ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ 04-09

49 42.24%
  • ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 09

18 15.52%
Results 1 to 15 of 186

Thread: ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Defunct Economist

Quote Originally Posted by chris_boss View Post
    Είναι απορίας άξιο πως γίνεται να τη βγάζει τόσο λάδι η κυβέρνηση Σημίτη. Μιλάμε για οργανωμένο έγκλημα, όχι ασχετοσύνη ή ανικανότητα.
    η γνώμη μου είναι η εξής

Quote Originally Posted by katwrimos View Post
    Τώρα, θα μου πείτε σημίτης και ανδρέας ρε κατώριμε? Και θα απαντήσω, ε τι να σας κάνω, ο κάθε λαός έχει τους πολιτικούς που του αξίζουν. Ας μην λαδώνατε/φοροδιαφεύγατε/ψηφίζατε/ζητάγατε ρουσφέτια/χώνατε το μέσον για να μην έχετε αποπάνω σας τον κάθε πασόκο η τον κάθε κατώριμο να σας κάνει τον έξυπνο.
    Δεν είναι ότι τη βγάζει λάδι, απλώς ρε παιδί μου ο συναγωνισμος ειναι ΤΟΣΟ ανύπαρκτος που δεν μπορεί κανεις να φτάσει τοσο χαμηλα. Δηλαδή για να πετύχεις το record της ΝΔ πρέπει να πάρεις ότι χειρότερο έχει παράγει η ανθρώπινη διανόηση τα τελευταία 200 χρονια. Μπορεί απο πολιτική να μην ξέρω πολλά αλλα απο οικονομία κάτι γίνεται, και μπορώ να πω οτι χρειάζεται πραγματικά ταλέντο καταστροφής για να εφαρμόσεις ένα μείγμα απο δύο κατα βάση αντίθετες συνταγές -νεοφιλελεφθερισμό και κρατικοδίαιτη οικονομία- και να καταφέρεις απο την κάθε συνταγή να πάρεις ΟΛΛΕΣ τις αρνητικές συνέπειες και καμία θετική. Πραγματικά, στους πρωτοετείς που (παίζει να) με βάλουν να κάνω μαθήματα πολιτικής οικονομίας αργά η γρήγορα , η Ελλάδα μεταξύ 1990-93 και 2004-2009 θα είναι το παράδειγμα του μείον άπειρο. Δηλαδή όταν κάποιος με ρωτάει ποια είναι η χειρότερη οικονομική διακυβέρνηση απο τότε που ο πρώτος νεάντερταλ αντάλαξε το πρώτο ψάρι με έναν πέλεκυ, η ΝΔ είναι χαλαρά η απάντηση.

Το πασόκ δεν θα μπορούσε ποτέ να είναι χειρότερο γιατι απλά δεν μπορεί, δηλαδή και να θέλει δεν θα τα καταφέρει. Τα επιτεύγματα της ΝΔ χρειάζονται πραγματικά ταλέντο, η λαμογιά του πασόκ δεν αρκεί.

Φορντ: Κατ αρχήν εύκολα κάνουμε τον έξυπνο με το σπελ τσεκ του ελληνικού μπρόουζερ. Κατά τα άλλα, μένοντας εκτός μπουρδέλου απο το 2003, είμαι ικανοποιημένος όσο μπορώ ακόμα να γίνομαι -αμυδρά- κατανοητός στα ελληνικά, ορθογραφίες και τέτοια τα γράφω στην πούτσα μου.
    Last edited by katwrimos; 04-02-2011 at 16:37.
    Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influences, are usually the slaves of some defunct economist.
    J. M. Keynes.