Page 6 of 14 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 197

Thread: μικρές λεπτομέρειες/κολλήματα

bi-curious The Good Son's Avatar

Quote Originally Posted by commissar View Post
    πως σκατά δεν ακούτε μουσική στο δρόμο/λεωφορείο ή γενικά με ακουστικά.
    Είναι απλό: στο λεωφορείο έχει ξένους και στον δρόμο αμάξια. Αλλά τα χουμε ξαναπεί.

Senior Member Harbinger of Death's Avatar

Quote Originally Posted by rat_poison View Post
    -Αυτοί που σε ταβέρνα όπου υπάρχει κοινό φαγητό δεν ψήνονται να πληρώσουν όλοι το ίδιο να τελειώνουμε αλλά επιμένουν να πληρώσει ο καθένας τα δικά του. Δείγμα χείριστης τσιγκουνιάς.
    Ναι ρε μαλάκα, θα πληρώνω εγώ επειδή εσύ κάβλωσες να φας ψαρονέφρι και ο άλλος ήθελε να πάρουμε άλλη μια σαλάτα. Ενώ έχω πάρει πράματα αξίας μισής από ότι οι άλλοι.

Ουστ.

ΥΓ Δε λέω για καταστάσεις που παίρνουν όλοι μαζί πιάτα και τρώνε όλοι, αλλά για καταστάσεις που ο καθένας παίρνει τα δικά του.

ΟΝΤΟΠΙΚ: αυτοί που με λένε τσιγγούνη, γιατί ας πούμε βγάζω πολλά λεφτά, οπότε μπορώ να τα ξοδεύω αβέρτα, και "ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ", λες και ξέρεις τι έξοδα έχω. Ζώο.
    http://frontierpsycho.tumblr.com/

Quote Originally Posted by saloth sar View Post
    Το αποκουμπι του κρετινου, του φασιστα και του καθε μαλακα ειναι η προστασια της γυναικας, οταν και αμα σταματουν να τις θεωρουν ολες πουτανες και δυο-τρεις τρυπες για γαμησι μοναχα.

Spammity Spam rat_poison's Avatar

ψήσου να διαβάσεις προσεχτικά κάνα ποστ μου και εδώ και στο "καλές ταινίες" και μετά πάτα σαμπμίτ.
    Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;

ψήσου να διαβάσεις προσεχτικά κάνα ποστ μου και εδώ και στο "καλές ταινίες" και μετά πάτα σαμπμίτ.
    ΟΚ το όταν υπάρχει κοινό φαγητό δεν το είδα, ισχύει. Ωστόσο άκου και πραγματική ιστορία: 4 άτομα σε ταβέρνα, παίρνουμε όλοι μαζί πιάτα για τη μέση, και ο ένας που γενικά τρώει ποσότητες λέει θέλει να πάρει μια πατάτες και ένα απάκι και μια χόρτα μόνο για αυτόν, επιπλέον των κοινών. Και μετά λέει να πληρώσουμε όλοι μαζί. Ε όχι ρε φίλε.

Και στο καλές ταινίες αυθόρμητα πάτησα να απαντήσω γιατί είχα μουτζώσει κι εγώ. Και μετά είδα το ποστ σου. Δε σε έχω ignore, αλήθεια.

( )

Το αποκουμπι του κρετινου, του φασιστα και του καθε μαλακα ειναι η προστασια της γυναικας, οταν και αμα σταματουν να τις θεωρουν ολες πουτανες και δυο-τρεις τρυπες για γαμησι μοναχα.

Anti-Hero Reject's Avatar

Μου την σπάνε απίστευτα οι τατουατζήδες και το βαρυ στυλάκι που κουβαλάνε...άνετα θα μπορούσα να τους χώσω τα χρώματα μέσα στα μάτια.
    Τρελό κολλημα οι περισσότεροι οπαδοί των Motorhead.Μεγάλοι βλάκες γενικά,δεν ξέρουν τι τους γίνεται,easy revolution κτλ κτλ.
    Οι άνθρωποι που το παίζουν σοβαροί,ενώ είναι σοβαροφανείς παπάρες.Χαμηλωμένο και ταπεινό βλέμμα,αφ υψηλού όμως παρουσία,ιντελεκτουέλ της κωλάρας αντιμετώπιση των πραγμάτων.
    Γενικά οι τύποι με το βαρύ και ασήκωτο στυλάκι.
    Οι έλληνες μουσικοί,ανεξαρτήτως είδους,πάλι στην πλειοψηφία τους.Ο "Μακης ο Golden Axe" ,ο "Τέλης ο Ακαδημαικη Παρανοια" και ένα κάρο μαλακιες μαζί με το κωλογαμημένο υφάκι .Αυτοί ξέρουν.
    Τα ΠΑΣΟΚΙΑ που το παίζουν "λαικοι".Αρρωσταίνω όταν ακόμα και τώρα ακούω την μαλακία "το κόμμα του λαού είμαστε ρε".
    ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΩ όταν ακούω τις λέξεις "ROCK N ROLL"(ειδικά όταν ξεστομίζεται από οπαδούς μοτορχεντ με την απαραίτητη γρέζα ΚΑΡΑΔΗΘΕΝ φωνη), και "ΑΔΕΡΦΕ".Αιτία φασαρίας για πλάκα και οι 2.
    Α ναι.και η πρόταση "τα ΠΑΙΔΙΑ προσπαθούνε,είναι έτοιμοι για διεθνη καριέρα" όταν την ακούω για μπάντες.ειδικά το "ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ" μου γυρίζει τα συκώτια...
    Last edited by Reject; 29-01-2011 at 16:41.
    Barry Prudom-He's Public Enemy No1.

Και ο Χριστος ηταν ΟΦΗ Hellblazer's Avatar

Το thread ξεκινησε ως: "πειτε τι σας κανει να βαζετε ταμπελιτσα στον αλλον στα 5 λεπτα που τον γνωριζετε" και εχει καταντησει να ειναι το blog του Mikeeus.

Μαλιστα.

Anti-Hero Reject's Avatar

ε αυτά που ανέφερα συνήθως φαίνονται στα πρώτα 2,ούτε καν 5 λεπτά.....
    Barry Prudom-He's Public Enemy No1.

Ράμπο του ΣΔΟΕ stam and the witches's Avatar

ημιοφφτόπικ πραγματική ιστορία
    Σε ταβέρνα στην Κρήτη, παρέα τύπου γάμος-εκδρομή 11 ατόμων. Παραγγέλνουμε ανάμεσα στα άλλα 3 τυροσαλάτες. Λογαριασμός 170 ευρώ, στρογγυλεμένα από ταβερνιάρη στα 165 για να βγουν πιο άνετα τα λεφτά.
    Τύπισσα:
    "εγώ τυροσαλάτα δεν πήρα, δεν πληρώνω" ΤΑ 3/11 ΜΙΑΣ ΤΥΡΟΣΑΛΑΤΑΣ ΜΩΡΗ;
    Γενικά συμφωνώ, όπως και στο ότι τα λεφτά για ξόδεμα είναι κλπ κλπ. Αν όμως είσαι φοιτητής και ένα κλικ πιο ευσυνείδητος ως προς τις τσέπες των γονιών σου, και έχεις μάθει τα τελευταία χρόνια να βγαίνεις με ένα 5ευρω στην τσέπη, ε 2 ευρώ απόκλιση δεν είναι και το καλύτερο πράγμα.

Spammity Spam rat_poison's Avatar

ναι αλλά όπως μια φορά θα τα χρεωθείς έτσι και μια άλλη θα τα κερδίσεις. εκτός αν είσαι πάντα ο μαλάκας της παρέας, αλλά αυτό δεν είναι η περίπτωση που αναφέρω στο ποστ.
    Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;

Ράμπο του ΣΔΟΕ stam and the witches's Avatar

ON TOPIC:

Με εκνευρίζουν οι γκόμενες που λένε "είμαι στην τάδε φάση τώρα, αυτό που μου λες δε μπορώ να το κάνω, σκέφτομαι αλλιώς, φάση ξέρεις".

Σ Κ Α Σ Ε, εγώ και τα 2 μου χέρια να χάσω μαλάκας θα μαι που θα μπορώ να σκεφτώ νηφάλια; Τι ΦΑΣΗ πρέπει να περνάς ώστε να μη νοιώθεις τίποτα;

Quote Originally Posted by Harbinger of Death View Post
    -Αυτοί που σε ταβέρνα όπου υπάρχει κοινό φαγητό δεν ψήνονται να πληρώσουν όλοι το ίδιο να τελειώνουμε αλλά επιμένουν να πληρώσει ο καθένας τα δικά του. Δείγμα χείριστης τσιγκουνιάς.
    Ναι ρε μαλάκα, θα πληρώνω εγώ επειδή εσύ κάβλωσες να φας ψαρονέφρι και ο άλλος ήθελε να πάρουμε άλλη μια σαλάτα. Ενώ έχω πάρει πράματα αξίας μισής από ότι οι άλλοι.

Ουστ.

ΥΓ Δε λέω για καταστάσεις που παίρνουν όλοι μαζί πιάτα και τρώνε όλοι, αλλά για καταστάσεις που ο καθένας παίρνει τα δικά του.

ΟΝΤΟΠΙΚ: αυτοί που με λένε τσιγγούνη, γιατί ας πούμε βγάζω πολλά λεφτά, οπότε μπορώ να τα ξοδεύω αβέρτα, και "ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ", λες και ξέρεις τι έξοδα έχω. Ζώο.
    σόρυ αλλά καλύτερα να κάτσεις σπίτι σου παρά να φανείς γύφτος...[δε το λεω σε σενα προσωπικά ε!] εξάλλου δε μιλήσαμε για ψαρονέφρια αλλά για τυροσαλάτα! σωστός? [μήπως ήταν πατατοσαλάτα και δε θυμάμαι??]

"Society, have mercy one me
    i hope you're not angry, if i disagree..."

cabrón Xtikio's Avatar

@starbreaker : fash evgenikhs xulopitas

nihil pop metamelia3's Avatar

εμενα μου την σπανε οι πολιτικοποιημενοι_για_την_φαααση. πολυ ομως.
    this is radio freedom.

σούπερ ντούπερ Dythor's Avatar

ΧΑΖΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ και ΨΕΥΤΟΑΝΑΡΧΙΚΟΙ λοιπόν.
    Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.

Quote Originally Posted by nekrobutcher View Post
    Quote Originally Posted by Harbinger of Death View Post

Ουστ.

σόρυ αλλά καλύτερα να κάτσεις σπίτι σου παρά να φανείς γύφτος...[δε το λεω σε σενα προσωπικά ε!] εξάλλου δε μιλήσαμε για ψαρονέφρια αλλά για τυροσαλάτα! σωστός? [μήπως ήταν πατατοσαλάτα και δε θυμάμαι??]
    Αχαχαχα. Ναι είναι πιο σημαντικό να μη φανείς γύφτος. Μη σε ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ κι όλας. Μπορεί να μην έχεις να φας, αλλά όταν βγεις έξω, άρχοντας. Για να θεωρείσαι σημαντικός και καθώς πρέπει.

Άλλο που δεν είναι γυφτιά αυτό που λέω. Δε ζητάω από κανέναν να πληρώσει για μένα. Θα έλεγα να πληρώσει ο καθένας μόνος του ακόμα κι αν είχα πάρει εγώ πολλά. Η τυροσαλάτα ήταν συγκεκριμένο παράδειγμα του ποντικοφάρμακου, στο οποίο συμφωνώ μαζί του, ε.