Θα προσπαθησω να μεινω ον τοπικ, καθως τα μισα και πλεον ποστς αναφερονται σε ανθρωπους που μας τη σπανε γενικως νομιζω, ο θρεντσταρτερ αν καταλαβα καλα αναφερεται σε ανθρωπους που γνωριζουμε με την προοπτικη να ειμαστε στην ιδια παρεα, ειτε για ενα βραδυ ειτε για περισσοτερο, κι οχι στον καθε μαλακα που μπορουμε καλλιστα να αποφυγουμε απο το πρωτο λεπτο που τον βλεπουμε, σωστα? Ολοι οι παρακατω μου δημιουργουν πολυ κακη εντυπωση.
- Οι παρεξηγιαρες. Αυτες που κανεις μια λιγο πιο χοντροκομμενη πλακα και ενω ειναι εμφανες οτι δε θελεις να προσβαλλεις το παιρνουν προσωπικα και νομιζουν οτι εισαι αγενης επειδη τους "την ειπες". Συχνοτερη συμπεριφορα σε γυναικες δυστυχως, φυσικα συνανταται και σε αντρες.
- Οι ακοινωνητοι. Εισαι σε μια παρεα, πες μια κουβεντα γαμω το σπιτι σου, κι ας ειναι και μαλακια. Μην εχεις το υφακι "μια βραδια ειναι και δε θα τους ξαναδω ποτε, στο μπουτσο μου τους εχω".
- Οι ψωνισμενες. Οσες νομιζουν οτι τις γουσταρεις επειδη εκανες ενα κοπλιμεντο ή τις ρωτησες κατι για τον εαυτο τους περα απο τα τετριμμενα. Μωρη ηλιθια για να σε γουσταρω πρεπει να σε γνωρισω και αν εισαι ψωνισμενη δε θα σε γουσταρω, τι δεν καταλαβες?
- Οι ψευτικοι. Αυτοι που ειναι μεσα στο χαμογελο και την ευγενεια και τη φιλικοτητα αλλα οταν σε ξαναδουν δε σε θυμουνται καν. Καλυτερα ακοινωνητος, πραγματικα.
- Οι ξερολες. Οξω γαμημενε.
Κατα τα αλλα, ανηκω κι εγω σε μια κατηγορια που πιθανοτατα τη σπαει σε αρκετο κοσμο (σιγουρα στον Η.), ειμαι "χαμαιλεοντας". Οσα γραψατε περι καγκουριων, μπαλας, στρατου, μουσικης, τσιπηδων κτλ κτλ δε με ενοχλουν καθολου ακομα κι αν τα ενδιαφεροντα του εκαστοτε δεν ταιριαζουν καθολου με τα ενδιαφεροντα μου. Εχω κανει (και μαλιστα πολυ επιτυχημενα) παρεα, ειτε μονο για ενα βραδυ ειτε για μεγαλο χρονικο διαστημα, και με καγκουρια, και με τσιπηδες, και με τυπους που η σοβαροτερη τους ενασχοληση με τη μουσικη ειναι το νεο χιτ της Αννας Βισση, και με χορτοφαγους καπνιστεςκαι με καθε ειδους ατομου με το οποιο δε θα εκανα μαλλον παρεα υπο αλλες συνθηκες, και εφοσον δε μου πρηζουν τα αρχιδια, τους συμπαθω καργα και περναω μια χαρα, απλα τους θεωρω διαφορετικους ανθρωπους απο μενα.